Severna Koreja

Severna Koreja zbog pandemije odustala od Olimpijskih igara u Tokiju

N1 Info pre 31 dana
Severna Koreja neće učestvovati na Olimpijskim igrama u Tokiju ove godine, saopštilo je ministarstvo sporta te države. Takva odluka je doneta da bi se, kako se navodi, sportisti zaštitili tokom pandemije koronavirusa. Severna Koreja tvrdi da nema… »

Da li ste to očekivali od njih? Prva država koja je odustala od Olimpijskih igara!

Sportske.net pre 31 dana
Severna Koreja neće učestvovati na Olimpijskim igrama u Tokiju ove godine, saopštilo je danas ministarstvo sporta te države. Takva odluka je doneta da bi se, kako se navodi, sportisti zaštitili tokom pandemije korona virusa. Severna Koreja je prva… »

Tokio seče poput britke katane: Japanska vlada donela hitnu odluku o Severnoj Koreji

Srbija danas pre 31 dana
Tokio izneo jasan stav. Vlada Japana odlučila je da za još dve godine produži sankcije Severnoj Koreji jer nastavlja da razvija svoj nuklearni program i ne doprinosi napretku u rešavanju slučajeva otetih Japanaca. Japanskim sankcijama je obustavljena… »

Japan produžio sankcije S. Koreji za još dve godine

RTV pre 31 dana
TOKIO - Vlada Japana odlučila je da za još dve godine produži sankcije Severnoj Koreji jer nastavlja da razvija svoj nuklearni program i ne doprinosi napretku u rešavanju slučajeva otetih Japanaca. Japanskim sankcijama je obustavljena sva trgovinska… »

Severna Koreja neće učestvovati na Olimpijskim igrama u Tokiju

Beta pre 31 dana
Severna Koreja neće učestvovati na Olimpijskim igrama u Tokiju ove godine, saopštilo je danas ministarstvo sporta te države. Takva odluka je doneta da bi se, kako se navodi, sportisti zaštitili tokom pandemije korona virusa. Severna Koreja je prva… »

Severna Koreja neće na Igre: Nemamo zaražene, štitimo se

Nova pre 31 dana
Severna Koreja neće učestvovati na ovogodišnjim Olimpijskim igrama u Tokiju kako bi zaštitila svoje sportiste od pandemije koronavirusa, saopšteno je iz ministarstva sporta u Pjongjangu. Odluka je doneta 25. marta na sastanku olimpijskog komiteta… »

Strah od korone! Severna Koreja neće učestvovati na Olimpijadi u Tokiju

Večernje novosti pre 31 dana
Severna Koreja neće učestvovati na ovogodišnjim Olimpijskim igrama u Tokiju kako bi zaštitila svoje sportiste od pandemije korona virusa. Odluka je doneta 25. marta na sastanku olimpijskog komiteta Severne Koreje, objavljeno je na sajtu ministarstva… »

Zbog straha od korone: Severna Koreja odustala od Olimpijskih igara

Srbija danas pre 31 dana
Žele da zaštite svoje sportiste. Severna Koreja neće učestvovati na ovogodišnjim Olimpijskim igrama u Tokiju kako bi zaštitila svoje sportiste od pandemije koronavirusa. Odluka je doneta 25. marta na sastanku olimpijskog komiteta Severne Koreje… »

Severna Koreja odustala od OI u Tokiju!

Telegraf pre 31 dana
Ovo će biti prvi put da Severna Koreja propušta Letnje olimpijske igre od kada je bojkotovala takmičenje u Seulu 1988. godine u vreme hladnog rata. Severna Koreja neće učestvovati na ovogodišnjim Olimpijskim igrama (OI) u Tokiju zbog bojazni od… »

Severna Koreja neće učestvovati na Olimpijadi u Tokiju

RTS pre 31 dana
Severna Koreja neće učestvovati na ovogodišnjim Olimpijskim igrama u Tokiju kako bi zaštitila svoje sportiste od pandemije korona virusa, saopšteno je iz ministarstva sporta u Pjongjangu. Odluka je doneta 25. marta na sastanku olimpijskog komiteta… »

Vesti dana »