Slavica Ćukteraš

Ovi ratovi godinama tresu estradu Brojne poznate ličnosti ne pričaju, a razlog Sašine svađe sa ovim pevačem misterija je…

Alo pre 1 dan
Brojne svađe poznatih ličnosti godinama su punile novinske stupce. Estradna scena oduvek je bila sklona skandalima, senzacijama i lošim odnosima među kolegama. Dok se jedne nedelje kunu u svoja prijateljstva, druge su već zakleti neprijatelji. Foto… »

Ženo, ne blamiraj se: Slavica Ćukteraš simulirala oralni odnos VIDEO

Nova pre 13 dana
Pevačica Slavića Ćukteraš redovno koristi društvenu mrežu Tiktok gde često oponaša neke scene iz serija i filmova. Njen najnoviji snimak izazvao je lavinu loših komentara i kritika upućenih na pevačicin račun. Slavica je, kako izgleda, želela… »

"Ovo nije Slavica Ćukteraš mog detinjstva": Pevačica simulirala bludnje radnje i šokirala snimkom

Blic pre 13 dana
Slavića Ćukteraš redovno koristi društvene mreže, a jedan snimak izazvao je potpuno pometnju na društvenim mrežama. Pevačica koja je aktivna na Tiktoku vrlo često oponaša neke scene iz kultnih serija i filmova, ali je ovaj put zaprepastila sve… »

Pevačica na internetu simulira oralni s*KS! Ćukterašovu napali ljudi na mrežama: Ovo nije Slavica mog detinjstva! (video)

Kurir pre 13 dana
Slavića Ćukteraš redovno koristi društvene mreže, a jedan snimak izazvao je pravu pometnju na društvenim mrežama. Pevačica koja je aktivna na Tiktoku vrlo često oponaša neke scene iz kultnih serija i filmova, ali je ovaj put zaprepastila sve… »

Pevačica se snimala dok simulira oralni s*KS, svi je napali Iskopaću sebi oči, ovo nije Slavica mog detinjstva! (video)

Alo pre 13 dana
Pevačica Slavica Ćukteraš u poslednje vreme veoma je aktivna na društvenim mrežama, a sada je, prema mišljenju mnogih, preterala. S obzirom na to da je pevačica aktivna na Tiktoku vrlo često oponaša neke scene iz kultnih serija i filmova, ali je… »

Posle povrede oka i hospitalizacije, Slavica Ćukteraš objavila novu fotografiju! Fanovima je sada sve jasno...

Prva pre 15 dana
Poslednjih nedelja se u medijima piše o zdravstvenom stanju pevačice Slavice Ćukteraš. Pre skoro mesec dana, pevačica je imala nezgodu u stanu tokom koje je povredila oko, zbog čega je hitno hospitalizovana. Dugo je ćutala o tome, dok se jednom… »

Skinula naočare: Slavica Ćukteraš povredila oko, svi su se plašili za njen vid, a sad se oporavila! (foto)

Kurir pre 16 dana
Slavica Ćukteraš je početkom avgusta tekuće godine doživela povredu u svom domu, zbog čega je hitno hospitalizovana, a sad se oglasila na društvenim mrežama. Pevačica nije mogla da otvori jedno oko, a u jednom navratu joj se i iskomplikovala cela… »

Svi su se plašili za njen vid Evo kako sada izgleda Slavica Ćukteraš! (foto)

Alo pre 16 dana
Slavica Ćukteraš je početkom avgusta tekuće godine doživela povredu u svom domu, zbog čega je hitno hospitalizovana. - U toku raspremanja kuće počela sam da skupljam flaše od vode, sokova… Jedan sok je stajao danima, znala sam da je pokvaren i… »

Najveće estradne svađe za sva vremena: Žestoki obračuni naših poznatih pevača, neki su završili na sudu

Kurir pre 22 dana
Sukob Ace Lukasa i Ivane Selakov, posle dugogodišnje saradnje, izazvao je ogromnu pažnju, a svađe među kolegama su česte na našoj sceni. A ovo su najveći, ali i najduži sukobi na našoj estradi. 1. Mina Kostić i Indira Aradinović Indi Fizički… »

Izgledalo je traumatično, plakao sam kad su me ostavili! Poznati se prisetili prvog dana škole: Bilo je suza, smeha i…

Kurir pre 23 dana
Prvi dan škole ili 1. septembar svi pamtimo bez obzira koliko je godina prošlo otkako smo završili školu. Naše poznate ličnosti su odavno izašle iz školskih klupa, ali se i danas sećaju kako je taj prvi dan izgledao. Jelena Kostov, Slavica… »

Vesti dana »

U Srbiji 6.462 slučaja zaraze, 40 umrlih od COVID-19

Slobodna Evropa pre 1 satjoš 29 povezanih

Autobus uleteo u dečje igralište – povređeno šest osoba

Politika pre 6 minutajoš 56 povezanih

U Nišu preminula porodilja prevremeno porođena zbog korone

Radio 021 pre 6 satijoš 47 povezanih

Srpske “leteće tvrđave” na nebu iznad Jarinja (VIDEO)

Vesti online pre 1 satjoš 27 povezanih

U Srbiji još 40 preminulih od korona virusa, novozaraženih 6.462

Glas Zaječara pre 3 satajoš 20 povezanih