Slavica Đukić Dejanović

Saznajemo: Slavica Đukić Dejanović savetnica Ane Brnabić

Nova 20.11.2020
Funkcionerka SPS i bivša ministarka Slavica Đukić Dejanović trebalo bi da bude imenovana za savetnicu Ane Brnabić. Kako saznajemo, ona će premijerku savetovati za aktivnosti o implementaciji Agende UN 2030. Đukić Dejanović je u prvoj Vladi Ane… »

Slavica Đukić Dejanović: Moj najveći neuspeh je razvod

Nova 02.11.2020
Doktorka i političarka Slavica Đukić Dejanović otkrila je svoje životne lekcije koje je stekla godinama, ali i neke sasvim intimne detalje iz svog privatnog života. Gostujući u emisiji “Šta žene žele”, političarka koja je obavljala više… »

Dejanović: Jedna od opcija je da budem Dačićeva savetnica

Nova 29.10.2020
Bivša ministarka bez portfelja i funkcionerka SPS Slavica Đukić Dejanović navodi za Nova.rs da još ne zna na kojoj će funkciji biti u narednom periodu, ali kaže da je jedna od opcija da bude savetnica predsednika Skupštine Ivice Dačića. U novom… »

Nova Vlada Srbije: politika važnija od struke

Dojče vele 28.10.2020
Nova Vlada Srbije konačno je u punom sastavu nakon podele poslednjih resora. Od 21 ministarskog mesta, deset je pripalo ženama. Danas počinje i rasprava o programu novog kabineta Ane Brnabić. Otklonjene su i poslednje kadrovske nedoumice nakon što je… »

Đorđević bi u ambasadore: Budući planovi bivših ministara

Večernje novosti 27.10.2020
OD devet odlazećih ministara, koji su ostali bez fotelje u Nemanjinoj 11, zasada će samo socijalisti Aleksandar Antić i Slavica Đukić Dejanović nastaviti angažman na nekoj od javnih funkcija. Tako će Antić na čelo "Koridora Srbije", a Slavica… »

Popović ostaje ministar, Antić nasleđuje babića u koridorima: Podeljene fotelje u SPS, a evo ko ostaje bez funkcije!

Kurir 27.10.2020
Nenad Popović, lider SNP i dosadašnji ministar bez portfelja za inovacije i tehnološki razvoj, ostaće u Nemanjinoj 11, potvrđeno je Kuriru iz vrha vlasti. Popović će i u novom kabinetu Ane Brnabić biti ministar bez portfelja, a na ovoj poziciji… »

Antić novi direktor Koridora Srbije

RTV 27.10.2020
BEOGRAD - Dosadašnji ministar energetike i rudarstva Aleksandar Antić trebalo bi da dođe na mesto direktora preduzeća "Koridori Srbije", saznaje Tanjug. Prema pisanju medija, socijalistima će ostati i rukovodeća mesta u kompanijama "Srbijagas" i… »

Antić najverovatnije novi direktor „Koridora Srbije”

Danas 27.10.2020
Odlazeći ministar energetike i potpredsednik SPS Aleksandar Antić najverovatnije će biti novi direktor „Koridora Srbije”, a njegova stranačka koleginica Slavica Đukić Dejanović seli se u Skupštinu Srbije kao specijalni savetnik Ivice Dačića… »

Ružić prvi potpredsednik Vlade,Tončev ministar bez portfelja

RTK 27.10.2020
Potpredsednik Socijalističke partije Srbije Branko Ružić biće prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja u novom kabinetu Ane Brnabić, saopštio je potpredsednik SPS-a Đorđe Milićević. Ministar bez portfelja… »

Antić novi direktor Koriodora Srbije

Dnevnik 27.10.2020
BEOGRAD: Dosadašnji ministar energetike i rudarstva Aleksandar Antić trebalo bi da dođe na mesto direktora preduzeća "Koridori Srbije", saznaje Tanjug. Prema pisanju medija, socijalistima će ostati i rukovodeća mesta u kompanijama "Srbijagas" i… »

Vesti dana »