Slavica Đukić Dejanović

Bane Ivković o "porodici": Serija me je mnogo pogodila. Video sam kako je Mira uzela pištolj, a meni je pokazala da ćutim

Blic 03.04.2021
Branislav Bane Ivković, nekadašnji visoki funkcioner SPS, gostovao je jutros na televiziji povodom emitovanja serije "Porodica" koja je izazvala veliko interesovanje za sada već istorijske događaje od pre 20 godina. Ivković je jutros u jutarnjem… »

"Slobi to nije padalo na pamet": Bane Ivković o sudbonosnoj noći u vili "Mir" - otkrio grešku u seriji "Porodica"

Večernje novosti 03.04.2021
BRANISLAV Bane Ivković, nekadašnji visoki funkcioner SPS, gostovao je jutros na televiziji povodom emitovanja serije Porodica koja je izazvala veliko interesovanje za sada već istorijske događaje od pre 20 godina. Ivković je jutros u jutarnjem… »

Milošević je znao da će završiti u hagu, nije hteo da se ubije: Slavića Đukić Dejanović o hapšenju bivšeg predsednika

Mondo 02.04.2021
Slavica Đukić Dejanović povodom serije "Porodica" kaže da su scenaristi, umetnici i svi uključeni u projekat imali umetničku slobodu, kao i da je veoma zadovoljna korektnošću igranog sadržaja. Slavica Đukić Dejanović povodom serije "Porodica"… »

Specijal “Exploziv” o Slobodanu Miloševiću u nedelju 4. aprila u 19:00 na Prvoj

Prva 02.04.2021
Gotovo da nema medija koji se ovih dana nije bavio temom hapšenja bivšeg jugoslovenskog predsednika Slobodana Miloševića. Emisija “Exploziv” Prve televizije uradila je 2017. serijal koji otkriva kako su izgledali poslednji Miloševićevi dani i to… »

Odbio da promeni identitet i nestane: Milošević se mirno obrijao kiselom vodom uz agregat i spremio za odlazak u zatvor

Srbija danas 01.04.2021
Za njega je Mira bila jedini autoritet. Bivši predsednik Jugoslavije i Srbije Slobodan Milošević je svojevremeno, pre hapšenja i izručenja u Hag, imao ponude da se sakrije u Rusiju ili ode u neku drugu zemlju i promeni identitet, ali je sve to odbio… »

Evo šta je verno preneseno, a šta se nije desilo kao u seriji! Đukić Dejanović za MONDO detaljno opisala noć hapšenja

Mondo 01.04.2021
Slavica Đukić Dejanović, dugogodišnja funkcionerka SPS i nekada bliska saradnica Slobodana Miloševića bila je prisutna u vili "Mir" tokom njegovog hapšenja i za MONDO je otkrila detalje o toj noći. Slavica Đukić Dejanović, dugogodišnja… »

“Čeda Jovanović dolazi kod Miloševića. Nazdravljali su i razgovarali o tome da treba da ide u zatvor. Bilo je…

Nedeljnik 31.03.2021
Foto promo/screenshot Koliko je bračni par Milošević bio daleko od realnosti, pokazuje i jedna anegdota koju nam je ispričala Slavica Đukić Dejanović U to vreme radila je kao lekar psihijatar u Kliničkom centru Kragujevac do 14 sati kada bi… »

Đukić Dejanović: „Umetnost hoda pre istorije, Milošević nije bio suicidan“

RTK 31.03.2021
Serija koja se trenutno emituje na prvom programu RTS – „Porodica“ beleži rekordnu gledanost, a publika i kritika tumačenje glavnih uloga glumaca složno ocenjuju izuzetnim. Među akterima dramatičnih događaja u vili „Mir“ pre tačno 20… »

SVE o hapšenju Miloševića, noći u vili „Mir“- po prvi put govori dr Slavica Đukić Dejanović za UCENTAR

U centar 31.03.2021
Ugled Slavice Đukić Dejanović kod srpskog naroda i trajanje u srpskoj politici obezbedilo je sveopšte priznanje da se dosledno držala svog mišljenja i stavova oko Slobodana Miloševića. I to u trenucima kada je ta doslednost po nju, njenu porodicu… »

Oglasila se nakon serije: Slavica Đukić Dejanović rekla šta misli o prvoj epizodi "Porodice"

Večernje novosti 29.03.2021
DUGOGODIŠNJA visoka funkcionerka SPS Slavica Đukić Dejanović kaže za "Novosti" da je gledala prvu epizodu serije "Porodica" i da smatra da su stvarni događaji u njoj prikazani "dosta realno". - Dopada mi se i kako me je odglumila Katarina Žutić… »

Vesti dana »