Slavica Đukić Dejanović

Ministar Mali o pomoći za novorođene bebe: To je stvar bez koje ne možemo

Alo pre 6 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je pomoć za svako novorođenče biti isplaćeno 5.000 evra. Međutim, Slavica Đukić-Dejanović je rekla da to nije toliko realno. Ministra finansija Sinišu Malog su u Jutarnjem programu upitali da li je… »

„5.000 Eur za svako novorođenče u Srbiji? Nije realno“

BizLife pre 9 dana
Uz to, postavlja se i pitanje da li je to sve što je potrebno da bi se više parova odlučilo da ima bebu. Slavica Đukić Dejanović, nekada ministarka bez portfelja zadužena za demografiju, danas posebna savetnica predsednice vlade Srbije zadužena za… »

5.000 evra za svako novorođenče u Srbiji? "Nije realno" VIDEO

B92 pre 9 dana
Javnost ovih dana bruji o pomoći u iznosu do 5.000 evra za svako novorođenče koje država navodno planira da daje kako bi podigla natalitet. Međutim, koliki će taj iznos zaista biti - još se ne zna. Uz to, postavlja se i pitanje da li je to sve što… »

Održana konstitutivna sednica Saveta za prava deteta

RTS pre 15 dana
Na prvoj, konstitutivnoj sednici Saveta za prava deteta u Palati Srbije, imenovani su novi članovi tog tela, koje predstavlja jedan od najvažnijih nacionalnih mehanizama za ostvarivanje prava deteta, čiji rad podržava i Komitet za prava deteta UN… »

Prva sednica u novom sazivu vladinog Saveta za prava deteta

RTV pre 15 dana
BEOGRAD - Prva konstitutivna sednica Saveta za prava deteta održana je danas u Palati Srbije, a na sednici su imenovani novi članovi tog tela, koje predstavlja jedan od najvažnijih nacionalnih mehanizama za ostvarivanje prava deteta, čiji rad… »

Mladi će se vakcinisati ili razboleti – upozoravaju stručnjaci, frontmen "Van Goga" ima važnu poruku

RTS pre 31 dana
Stručnjaci poručuju da mladi imaju mogućnost da prime vakcinu, ili će se razboleti. Upozoravaju da su se kod dece, i pored blažih simptoma, itekako javljale postkovid komplikacije. Na adresu petputapet@rts.rs stižu pitanja u vezi sa vakcinacijom… »

Programu Podsticajnog roditeljstva treba i budžetska podrška

RTV 28.05.2021
BEOGRAD - Da bi Program podsticajnog roditeljstva za decu ranog uzrasta u potpunosti zaživeo u praksi, neophodna je snažna intersektorska saradnja, ali i da ovakvi programi, za početak bar simbolično, dobiju stavku u projektovanju budžeta resornih… »

Detalji pljačke doma slavice Đukić Dejanović: Nakon što se vratila sa puta, zatekla je haos! Lopov tipovao stan duže…

Kurir 25.05.2021
Bivša ministarka i poslanica SPS Slavica Đukić Dejanović ostala je bez 4.000 evra. Lopov je proteklog vikenda provalio u njen stan na beogradskoj opštini Vračar, pa je iz fioke u spavaćoj sobi ukrao pare i zatim je pobegao. U policiji su uvereni da… »

Slavici Đukić Dejanović ukrali 4.000 evra koje je čuvala za letovanje: Detalji pljačke bivše ministarke u Vladi Srbije!

Mondo 25.05.2021
Nakon što se vratila sa puta, zatekla je haos u stanu! Nakon što se vratila sa puta, zatekla je haos u stanu! Bivša ministarka i poslanica Socijalističke partije Srbije (SPS), Slavica Đukić Dejanović, ostala je bez 4.000 evra kada je lopov prošlog… »

Opljačkana Slavica Đukić Dejanović: “Lopovi odneli 4.000 evra, imali su ključ”

Nedeljnik 24.05.2021
Foto: Medija centar Beograd Porodični stan Slavice Đukić Dejanović je opljačkan, a lopovi su nasilno ušli i odneli 4.000 evra , piše “Blic”. U stanu na Vračaru trenutno su inspektori MUP, koji uzimaju otiske. Kako Blic piše, ulazna vrata su… »

Vesti dana »