Slavica Đukić Dejanović

Lepe vesti za majku četvorki Slavica Đukić Dejanović za Kurir TV: Obezbeđena dohrana za bebe porodice Gaćeša za 1.000…

Kurir pre 2 dana
Profesorka dr Slavica Đukić Dejanović, funkcionerka SPS, istakla je da pomoć države mnogo znači porodicama, kao i da je demogrfski problem jedan od prioriteta nove vlade. - Država je postavila demografski problem kao jedan od svojih prioriteta… »

Otkrivamo - Srbija će ponovo imati žensku vladu i od septembra će u Nemanjinoj biti nastavljena dominacija dama

Alo pre 22 dana
U avgustu će se u Nemanjinu uselili novi ministri i ministarke, a ženska dominacija će biti nastavljena, saznaje Alo! iz dobro obaveštenih izvora. - Osim toga što će u novu vladu ući i do 15 novih ministara, dame će i ovoga puta imati prednost… »

Uzeo je flašu kisele vode da se obrije i krene u zatvor! Slavica Đukić Dejanović ispričala detalje hapšenja Slobodana…

Kurir 04.07.2022
U noći između 31. marta i 1. aprila 2001. godine u vili Mir na Dedinju odigravala se drama, koja je ostala duboko urezana u srpskoj istoriji. Američka administracija dala je vladi Srbije rok do 31. marta da uhapsi Slobodana Miloševića i izruči ga… »

Slavici Đukić Dejanović povelja za podsticanje rađanja dece i ulaganje u vrtiće

Radio 021 23.06.2022
Organizacioni odbor Vidovdanskog sabora odlučio je da poveljom "Carica Milica" nagradi Slavicu Đukić Dejanović. Slavica Đukić Dejanović je u više mandata bila poslanica u Skupštini Srbije, ministarka, a trenutno obavlja funkciju savetnice… »

Još 29 opština i gradova u projektu Podsticajno roditeljstvo

RTV 13.06.2022
BEOGRAD - Projektu "Podsticajno roditeljstvo kroz igru", koji kroz jačanje kompetencija za brigu o detetu, u centar pažnje stavlja upravo roditelje, pridružilo se još 29 opština i gradova, a cilj je da 60.000 dece i roditelja uđe u programe koji… »

Tribina ,, Depresija kod mladih“ prof. dr Slavice Đukić Dejanović

Glas Šumadije 28.05.2022
Studentska Asocijacija Pravnog fakulteta u Kragujevcu organizuje 30.05.2022. u amfiteatru Pravnog fakulteta u Kragujevcu tribinu ,, Depresija kod mladih“ na kojoj će govoriti Prof. dr Slavica Đukić Dejanović. Kako je tema tribine univerzalna i od… »

Još jedan pacijent je skočio sa prozora bolnice: Kako bolesne da vratimo sa ivice i zašto to već ne radimo?

Telegraf 24.05.2022
- Depresivan pacijent ima mrguda na čelu koji je specifičan. On ima nabore na kapcima. Uzdiše bez razloga za nas ostale. Njegove mimike često nema dovoljno. Oni retko plaču, a plaču bez razloga - navodi prof. dr Slavica Đukić Dejanović. Proteklog… »

Toma Fila sa Bekutom na pomenu Milutinu Mrkonjiću (VIDEO)

Nova 23.05.2022
Prošlo je tačno šest meseci otkako nas je napustio Milutin Mrkonjić, političar. Pomen je počeo u 11 sati, a pored Ane Bekute, stigli su i Slavica Đukić Dejanović, ali i Toma Fila. Na pomen je došao i Bane Obradović, estradni menadžer. Bekuta… »

Danas je šestomesečni pomen Milutinu Mrkonjiću: Ana neutešna, sva u crnini, unuk se ne odvaja od nje

Telegraf 23.05.2022
Na pomen su počeli da pristižu i Mrkini prijatelji i saradnici, a među prvima je došla i Slavica Đukić Dejanović. Na Novom groblju u centru Beograda danas se održava pomen povodom šest meseci od smrti Milutina Mrkonjića Mrke. Pevačica Ana… »

Sretko Divljan: Divljanizam

Arte 17.05.2022
U petak, 20. maja 2022. godine s početkom u 19. časova u Galeriji Kuće Vojnovića, Cara Dušana 3, održaće se otvaranje samostalne izložbe slika pod nazivom „Divljanizam“ autora Sretka Divljana iz Jagodine. Izložbu će otvoriti Ljiljana… »

Vesti dana »