Slavica Đukić Dejanović

Đukić Dejanović: Nema bojazni od utapanja SPS u SNS, imamo stabilno biračko telo

N1 Info 30.08.2021
Funkcionerka Socijalističke partije Srbije (SPS) Slavica Đukić Dejanović izjavila je da će socijalisti nastaviti saradnju sa Srpskom naprednom strankom (SNS) bez obzira da li će na predstojeće izbore izaći sami ili u koaliciji s tom strankom… »

Slavica Đukić Dejanović za Kurir o natalitetu: Žena pored karijere i dalje mora sama da pere i kuva!

Kurir 09.08.2021
Žena je u savremeno doba obrazovana isto koliko i muškarac. Ona, takođe, ima potrebu za uspešnom karijerom i profesionalnim dostignućima, ali iako je preuzela nove obaveze, ona se nije odrekla tradicionalnih - da pere, kuva, pegla, brine o porodici i… »

Ministar Mali o pomoći za novorođene bebe: To je stvar bez koje ne možemo

Alo 30.07.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je pomoć za svako novorođenče biti isplaćeno 5.000 evra. Međutim, Slavica Đukić-Dejanović je rekla da to nije toliko realno. Ministra finansija Sinišu Malog su u Jutarnjem programu upitali da li je… »

„5.000 Eur za svako novorođenče u Srbiji? Nije realno“

BizLife 27.07.2021
Uz to, postavlja se i pitanje da li je to sve što je potrebno da bi se više parova odlučilo da ima bebu. Slavica Đukić Dejanović, nekada ministarka bez portfelja zadužena za demografiju, danas posebna savetnica predsednice vlade Srbije zadužena za… »

5.000 evra za svako novorođenče u Srbiji? "Nije realno" VIDEO

B92 27.07.2021
Javnost ovih dana bruji o pomoći u iznosu do 5.000 evra za svako novorođenče koje država navodno planira da daje kako bi podigla natalitet. Međutim, koliki će taj iznos zaista biti - još se ne zna. Uz to, postavlja se i pitanje da li je to sve što… »

Održana konstitutivna sednica Saveta za prava deteta

RTS 21.07.2021
Na prvoj, konstitutivnoj sednici Saveta za prava deteta u Palati Srbije, imenovani su novi članovi tog tela, koje predstavlja jedan od najvažnijih nacionalnih mehanizama za ostvarivanje prava deteta, čiji rad podržava i Komitet za prava deteta UN… »

Prva sednica u novom sazivu vladinog Saveta za prava deteta

RTV 21.07.2021
BEOGRAD - Prva konstitutivna sednica Saveta za prava deteta održana je danas u Palati Srbije, a na sednici su imenovani novi članovi tog tela, koje predstavlja jedan od najvažnijih nacionalnih mehanizama za ostvarivanje prava deteta, čiji rad… »

Mladi će se vakcinisati ili razboleti – upozoravaju stručnjaci, frontmen "Van Goga" ima važnu poruku

RTS 05.07.2021
Stručnjaci poručuju da mladi imaju mogućnost da prime vakcinu, ili će se razboleti. Upozoravaju da su se kod dece, i pored blažih simptoma, itekako javljale postkovid komplikacije. Na adresu petputapet@rts.rs stižu pitanja u vezi sa vakcinacijom… »

Programu Podsticajnog roditeljstva treba i budžetska podrška

RTV 28.05.2021
BEOGRAD - Da bi Program podsticajnog roditeljstva za decu ranog uzrasta u potpunosti zaživeo u praksi, neophodna je snažna intersektorska saradnja, ali i da ovakvi programi, za početak bar simbolično, dobiju stavku u projektovanju budžeta resornih… »

Detalji pljačke doma slavice Đukić Dejanović: Nakon što se vratila sa puta, zatekla je haos! Lopov tipovao stan duže…

Kurir 25.05.2021
Bivša ministarka i poslanica SPS Slavica Đukić Dejanović ostala je bez 4.000 evra. Lopov je proteklog vikenda provalio u njen stan na beogradskoj opštini Vračar, pa je iz fioke u spavaćoj sobi ukrao pare i zatim je pobegao. U policiji su uvereni da… »

Vesti dana »