Slavica Đukić Dejanović

Opljačkan stan bivše ministarke: Lopovi razvalili vrata, pronašli evre pa nestali

Mondo 24.05.2021
Uviđaj je trenutno u toku. Uviđaj je trenutno u toku. Porodični stan Slavice Đukić Dejanović danas je opljačkan, a lopovi su nasilno ušli i odneli 4.000 evra. U stanu na Vračaru trenutno su inspektori MUP, koji uzimaju otiske. Prema prvim… »

Slavica Đukić Dejanović za Kurir posle pljačke: Veoma sam uznemirena, lopovi imali ključ od mog stana!

Kurir 24.05.2021
Porodični stan bivše ministarke Slavice Đukić Dejanović je opljačkan, a lopovi su nasilno ušli bez obijanja, jer su, kako sumnja policija, imali ključ od stana. Slavica Đukić Dejanović za Kurir kaže da je veoma uznemirena. - Osećam se jako… »

Opljačkan stan Slavice Đukić Dejanović, kaže da je lopov imao ključ

N1 Info 24.05.2021
Bivša ministarka i funkcionerka SPS Slavica Đukić Dejanović potvrdila je za Nova.rs da je njen porodični stan na Vračaru opljačkan i da je iz njega odneto 4.000 evra. „Jutros sam iz Kragujevca došla pravo na posao. Suprug je otišao u stan i… »

Oglasila se slavica Đukić Dejanović: Lopovi su imali ključ od mog stana, suprug je zatekao haos!

Mondo 24.05.2021
Bivša ministarka uznemirena zbog pljačke. Bivša ministarka uznemirena zbog pljačke. Porodični stan bivše ministarke Slavice Đukić Dejanović je opljačkan, a lopovi su nasilno ušli bez obijanja, jer su, kako sumnja policija, imali ključ od… »

Opljačkana bivša ministarka: Lopovi provalili u stan Slavice Đukić Dejanović

Večernje novosti 24.05.2021
Tanjug U stanu na Vračaru trenutno su inspektori MUP, koji uzimaju otiske. Kako se saznaje, ulazna vrata su otključana, a razvaljena su vrata koja vode u unutrašnji deo stana odnosno, dnevni boravak. Bivša ministarka, profesorka Slavica Đukić… »

Bivšoj ministarki lopovi odneli 4.000 evra Slavica Đukić Dejanović opljačkana u svom stanu na Vračaru

Alo 24.05.2021
U stanu na Vračaru trenutno su inspektori koji uzimaju otiske. Porodični stan Slavice Đukić Dejanović je opljačkan, a lopovi su nasilno ušli i odneli 4.000 evra, saznaje "Blic". U stanu na Vračaru trenutno su inspektori MUP koji uzimaju otiske… »

Oglasila se bivša ministarka posle pljačke: Veoma sam uznemirena, lopovi su imali ključ od mog stana

Večernje novosti 24.05.2021
Tanjug Slavica Đukić Dejanović kaže da je veoma uznemirena. - Osećam se jako neugodno, a posebno me uznemirilo to što je neko imao ključ od našeg stana, pa je lagodno otključao vrata, ušao i opljačkao nas dok smo suprug i ja bili izvan Beograda… »

Opljačkana bivša ministarka: Lopovi provalili u stan Slavice Đukić Dejanović

Srbija danas 24.05.2021
Kako se saznaje, ulazna vrata su otključana, a razvaljena su vrata koja vode u unutrašnji deo stana. Porodični stan Slavice Đukić Dejanović je opljačkan, a lopovi su nasilno ušli i odneli 4.000 evra. U stanu na Vračaru trenutno su inspektori MUP… »

Opljačkan porodični stan bivše ministarke Slavice Đukić Dejanović, odneto 4.000 evra?

Telegraf 24.05.2021
Tokom vikenda bila u Kragujevcu sa suprugom. Porodični stan Slavice Đukić Dejanović je opljačkan, a lopovi su nasilno ušli i odneli 4.000 evra. Kako piše " Blic", u stanu na Vračaru trenutno su inspektori MUP, koji uzimaju otiske. Kako navode… »

Lopovi imali ključ od stana! Posle pljačke oglasila se Slavica Đukić Dejanović

Srbija danas 24.05.2021
Slavica Đukić Dejanović kaže da je veoma uznemirena. Porodični , a lopovi su nasilno ušli bez obijanja, jer su, kako sumnja policija, imali ključ od stana. Slavica Đukić Dejanović kaže da je veoma uznemirena. - Osećam se jako neugodno, a… »

Vesti dana »