Smederevo - vesti

Lažna bolovanja – stvarni problemi

Politika pre 22 dana
Sve je počelo saopštenjem da su ministar zdravlja i ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja dogovorili sa ambasadorom Kine u Srbiji i direktorom smederevske železare mehanizam kontrole bolovanja
Dodatni rok od tri dana koji je poverenik za informacije od javnog značaja dao Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, da se izjasni o mehanizmima kontrole bolovanja u „Železari Smederevo”, istekao je u... »

Smederevci donirali 403 kilograma hrane najugroženijima

Danas pre 23 dana
Paketi sa hranom, prikupljeni u okviru akcije Banke hrane, tokom ove nedelje se distribuiraju najugroženijim osobama Društva za cerebralnu i dečiju paralizu Smederevo, ali i drugim ugroženim osobama sa invaliditetom, prenosi portal Podunavlje.info. Društvo za cerebralnu i dečiju paralizu od prošle... »

Smederevska škola i HBIS potpisali ugovor o dualnom obrazovanju

Beta pre 24 dana
Generalni direktor HBIS grup Srbija Džao Djuna (Zihao Jun) i direktor Srednje tehničke škole Simo Djordjijevski danas su u potpisali ugovor o dualnom obrazovanju, dok su roditelji potpisali saglasnost za to. "Potpisali smo ovaj važan ugovor kojim smo omogućili praksu u našoj kompaniji učenicima... »

I putničko pristanište u Smederevu dobilo lučkog operatera

Ekapija pre 24 dana
Ilustracija (Foto: shutterstock.com/649128304) Agencija za upravljanje lukama potpisala je ugovor o obavljanju lučke delatnosti u međunarodnom putničkom pristaništu u Smederevu sa konzorcijumom koji čine privredna društva Đerdap usluge iz Kladova i Emporio Team iz Beograd, saznaje eKapija u ovog... »

Čukundedinu kuću otrgao od vremena (foto)

Večernje novosti pre 24 dana
Mihajlo Milovanović iz sela Mihajlovac kod Smedereva sam obnovio čatmaru svog pretka. Dom stameniji i lepši nego u doba kada je napravljen
DA je Voja Milovanović iz smederevskog sela Mihajlovac kakvom greškom u vremenu danas među živima, a ne blaženopočivši već decenijama, svedočio bi kako je njegova čatmara stamenija i lepša nego u doba kada je napravljena. I mogao... »

Streličarski spektakl u srcu Šumadije

Sportske.net pre 24 dana
U Kragujevcu će se ovog vikenda održati turnir u streličarstvu.
Streličarski klub osoba sa invaliditetom "Oko sokolovo", organizuje 28.10.2017. republički Turnir u streličarstvu. Turnir će se održati u u sportskoj hali "Gordana Goca Bogojević", u Kragujevcu, sa početkom u 10 časova. Očekuje... »

Kosturi u Železari

Peščanik pre 25 dana
Da li to Vlada Srbije vuče građane za nos? Jer oni će iz svojih džepova morati da plate još jedan gubitak Železare Smederevo. Što bi rekao Vučić, eto ga još jedan kostur iz ormara, mada se manje više znalo da će on ispasti čim se vrata otvore. Ipak, nije se očekivalo da bude baš toliki. Krajem... »

Filip je čudo od deteta: Od grafita olovke pravi simbole gradova (foto)

Telegraf pre 25 dana
Ovaj daroviti dečak kaže da je posebnost veštine i u tome jer se olovka oduvek koristila kao alat za izradu umetnosti, a sada je materijal od koga se pravi umetničko delo
Filip Stević (16) iz Smedereva stvara prava, mala umetnička dela na vrhu olovke. Ovaj dečak od srca grafitnih olovaka vaja minijaturne skulpture, ali pored ovog neobičnog stvaralaštva, on jednako gaji ljubav prema životinjama i... »

Šaulić pesmom rasterao oblake

Večernje novosti pre 26 dana
Šaban Šaulić i njegova ćerka Ilda oduševili publiku na trgu u Smederevu
NEKRUNISANI kralj narodne muzike Šaban Šaulić i njegova ćerka Ilda održali su preksinoć spektakularan koncert, pred 15.000 ljudi, na trgu u Smederevu i rasterali oblake nad gradom na Dunavu. Uprkos najavljenoj kiši, tokom... »

Kako je dejan ostao bez svega što ima: "Kredit i jedan potez na nagovor banke bili su moja najgora životna odluka"

Blic pre 26 dana
Da podigne kredit u švajcarskim francima, za Dejana Kučinara iz Smedereva predstavlja najpogubniju poslovnu i životnu odluku, zbog koje je sada ostao i bez imovine, ali i bez novca. Da apsurd bude još veći, iako je sedam godina otplaćivao zajam, on banci sada duguje više nego što je pozajmio!
Dejan Kučinar (48) iz Smedereva sa suprugom Nadom otvorio je još 1997. godine etno restoran "Brvnara", prvi, kako kaže takav u Srbiji. Svake godine, radili su sve bolje i zapošljavali po kojeg radnika više. Redovno je plaćao... »

Smederevo
četvrtak

Vedro
7 ˚C
nedelja
Delimično oblačno
Delimično oblačno
2˚ / 9˚
ponedeljak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
7˚ / 11˚
©2017 Netmark d.o.o.