Smederevo - vesti

Vučić: Da li će nas Srbi razumeti?

Pravda pre 9 dana
Predsednik Aleksandar Vučić ponovio je da Srbija vodi nezavisnu politiku, da građani odlučuju, ali da po pitanju Kosova moramo imati realan, racionalan i odgovoran pristup, da gledamo u budućnost i da se izborimo da izvučemo najviše što možemo za sebe.
Aleksandar Vučić je u Smederevu, posle obilaska Železare, rekao da je zahvalan srpskom narodu na Kosovu što je čuvao svoje ognjište kroz vreme i svoje srpsko ime i prezime. Na pitanje novinara o tome može li se Srbija... »

Kinezi zainteresovani za RTB Bor: Vučić do jeseni kod Si Ðinpinga (foto) (video)

Telegraf pre 12 dana
- Tako će biti sačuvani poslovi za 5.200 ljudi - poručio je Vučić i otkrio da se uskoro sastaje sa kineskim predsednikom
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da je jedna kineska kompanija zainteresovana za učešće na tenderu za RTB Bor, koji će biti raspisan u narednih desetak dana. Srpski rudari zlata vredni: Radnici RTB Bor i... »

Vučić: Ubica Olivera Ivanovića će sigurno biti otkriven; "Da Đilasa postavim za gradonačelnika, a da..."

BK TV pre 12 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je gotovo siguran da će ubistvo Olivera Ivanovića biti otkriveno. "Ne znam koliko je vremena potrebno, ali gotovo sam siguran da to zlodelo neće biti neotkriveno", rekao je Vučić u Smederevu odgovarajući na pitanja novinara u vezi sa... »

Vučić uveren da će se pronaći ubica Olivera Ivanovića

Telegraf pre 12 dana
- Ne znam koliko je vremena potrebno, ali gotovo sam siguran da to zlodelo neće biti neotkriveno - rekao je on
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je gotovo siguran da će počinilac ubistva Olivera Ivanovića biti otkriven. Do sada neviđena situacija: Kosovska i srpska policija za istim stolom o ubistvu Olivera Ivanovića... »

Vučić: Gotovo sam siguran da će se otkriti ubica Olivera Ivanovića

Kurir pre 12 dana
SMEDEREVO - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je gotovo siguran da će ubistvo Olivera Ivanovića biti otkriveno. "Ne znam koliko je vremena potrebno, ali gotovo sam siguran da to zlodelo neće biti neotkriveno", rekao je Vučić u Smederevu odgovarajući na pitanja novinara u vezi... »

"Šta sad hoće? Da Đilasa postavim za gradonačelnika, a..."

B92 pre 12 dana
B92: "Šta sad hoće? Da Đilasa postavim za gradonačelnika, a..."
Smederevo -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da nema nikakav problem što je predsednik PSG Saša Janković najavio da će pokrenuti inicijativu za njegovu smenu.
Vučić je dodao da ima važnija posla, ali je primetio da će pojedini maltretirati ljude da bi se međusobno tukli ko će da bude lider opozicije. “Šta sad hoće? Da Đilasa postavim za gradonačelnika, a njega za premijera?... »

Supersmederevac nije mrtav, ponovo obleće Srbiju: Zbog ovog stripa će vas zaboleti stomak od smeha, ali i muke! (foto)

Kurir pre 12 dana
U ovom stripu pojavljuju se King Kong, visoki državni funkcioneri, KUD Idijoti, Toma Zdravković, Mačak Fric, Smederevska Mindža i još sijaset neverovatnih likova u najneočekivanijim situacijama. Ono što je još neobičnije, autori stripa su tinejdžeri. Ako ih do sad niste upoznali, evo prilike - 5.... »

Vučić o Kosovu: Da li će Srbi razumeti? Neće!

BK TV pre 12 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponovio je danas da Srbija vodi nezavisnu politiku, da građani odlučuju, ali da po pitanju Kosova moramo imati realan, racionalan i odgovoran pristup, da gledamo u budućnost i da se izborimo da izvučemo najviše što možemo za sebe. On je u Smederevu, posle obilaska... »

Vučić: Za 10 dana tender za RTB „Bor“, Kinezi zainteresovani

Sputnik pre 12 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da je jedna kineska kompanija zainteresovana za učešće na tenderu za RTB Bor, koji će biti raspisan u narednih desetak dana.
On je, obilazeći pogon Tople valjaonice Železare „HBIS grup Srbija“ u Smederevu, rekao da je uveren da su Kinezi pokazali interesovanje jer su Srbiju prepoznali kao gostoprimljivu zemlju i kao zemlju radnih i marljivih ljudi.... »

Za desetak dana tender za strateškog partnera RTB Bor

BizLife pre 12 dana
Foto: Beta Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će teneder za izbor strateškog partnera za Rudarsko-topioničarski basen (RTB) Bor biti raspisan za desetak dana. Vučić je novinarima nakon obilaska pogona Tople valjaonice železare “Hbis Group Serbia” u Smederevu kazao da očekuje da... »

Smederevo
sreda

Vedro
18 ˚C
četvrtak
Pljuskovi
Pljuskovi
18˚ / 22˚
petak
Slaba kiša
Slaba kiša
17˚ / 25˚

Video kraj: Crvena zvezda-Spartaks 2:0

Večernje novosti  pre 1 sat  još 4 povezane

Fabrici: Ministarstvu odbrane donirana najmodernija oprema

Danas  pre 6 sati  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.