Smederevo - vesti

Srbijo, pomozi da mali Nikola živi: Hitno potreban novac za lečenje opake bolesti

Srbija danas pre 12 dana
Mali Nikola iz Smedereva boluje od opake bolesti srca. Mnogo puta je dobio gušenje i ostajao bez vazduha, ali se i dalje bori kao lav.
Otac, koji je sa još dvoje dece i Nikolom Janković došao iz Smedereva u Beograd, moli dobre ljude da pomognu u prikupljanju sredstava kako bi dečak otišao na operaciju srca. Jedina želja mu je da njegovo dete ozdravi i da bude... »

Aleksandra i Dejan pobednici pozorišne Smotre "Živka Matić"

Večernje novosti pre 13 dana
Amateri odali počast poznatoj glumici, koja je rođena u Požarevcu, gde je i umrla, kao beskućnica i u krajnjoj bedi
POŽAREVAC – Za najbolju glumicu Smotre dramskih amatera Pomoravlja i Podunavlja "Živka Matić" proglašena je Aleksandra Ćevap, za ulogu "One" u predstavi "Kraj vikenda" Pozorišta "Maska" iz Starog Sela, a za najboljeg glumca Dejan... »

Nakon Beograda, film "Kralj Petar Prvi" širom Srbije

B92 pre 14 dana
B92: Nakon Beograda, film "Kralj Petar Prvi" širom Srbije
Nakon velike premijere u Beogradu, u sredu, 5. decembra, u Kombank dvorani, Centru "Sava" i Cineplexx Ušću, istorijski filmski spektakl "Kralj Petar Prvi" reditelja i nosioca naslovne uloge Lazara Ristovskog tokom decembra biće prikazan u svim većim gradovima u Srbiji.
Već 6. decembra film će biti prikazan pred novosadskom publikom, a 7. decebra i publika u Nišu će imati priliku da pogleda film. Ekipa filma će se zatim pokloniti publici u Kragujevcu 8. decembra, dok će 9. decembra film biti... »

Otrovani psi u Smederevu: Lutalicama u hranu ubacili smrtonosan insekticid

Večernje novosti pre 14 dana
Pet pasa, dva odrasla i tri šteneta uginuli su nakon što im je neko u hranu ubacio kreozan, insekticid koji je, zbog svoje visoke toksičnosti, zabranjen u Srbiji
Pet pasa, dva odrasla i tri šteneta uginuli su nakon što im je neko u hranu ubacio kreozan, insekticid koji je, zbog svoje visoke toksičnosti, zabranjen u Srbiji. Kako tvrde aktivisti Udruženja za udomljavanja pasa i mačaka u... »

Kragujevac: ''fićom'' stigli do pobede

iKragujevac pre 14 dana
Ideja o pružanju usluga turističkog razgledanja grada u automobilu marke “Zastava 750”, osvojila je prvo mesto na regionalnom takmičenju srednjoškolaca u preduzetničkim veštinama „Poslovni izazov” održanom u četvrtak u Kragujevcu.
Takmičenje je okupilo 110 učenika iz 23 srednje škole iz Aleksandrovca, Batočine, Brusa, Jagodine, Knića, Kragujevca, Kruševca, Paraćina, Požarevca, Rače, Smedereva, Smederevske Palanke, Svilajnca, Topole, Trstenika i Velike... »

Nakon Beograda, film „Kralj Petar Prvi“ širom Srbije

RTS pre 14 dana
RTS: Nakon Beograda, film „Kralj Petar Prvi“ širom Srbije
Nakon velike premijere u Beogradu, u sredu, 5. decembra, u Kombank dvorani, Centru „Sava“ i „Sinepleks Ušću“, istorijski filmski spektakl „Kralj Petar Prvi“ tokom decembra biće prikazan u svim većim gradovima u Srbiji.
Već 6. decembra film će biti prikazan pred novosadskom publikom, a 7. decebra i publika u Nišu će imati priliku da pogleda film. Ekipa filma će se zatim pokloniti publici u Kragujevcu 8. decembra, dok će 9. decembra film biti... »

Smederevo: Nemci isparili preko noći

Večernje novosti pre 14 dana
Sumnja se da je fabrika za preradu ribe u Smederevu nezakonito zakatančena
POSLE drugog bezuspešnog pokušaja da obavi nadzor u nemačkoj fabrici za preradu ribe “Fišeksperts” u Smederevu, jer su pogoni zaključani, inspekcija rada je slučaj prijavila policiji jer postoje sumnje da je investitor nezakonito... »

Nikolić i Li o realizaciji kineskih investicija u Srbiji

RTS pre 14 dana
RTS: Nikolić i Li o realizaciji kineskih investicija u Srbiji
Predsednik Nacionalnog saveta za koordinaciju saradnje Srbije s Rusijom i Kinom Tomislav Nikolić razgovarao je s kineskim ambasadorom u Beogradu Li Mančangom o mogućnosti realizacije novih kineskih investicija u Srbiju, kao i o poseti Srbiji delegacije Nacionalne komisije za razvoj i reforme iduće nedelje.
Kako je saopšteno iz Nikolićevog kabineta, dvojica sagovornika konstatovali su da Srbija nastavlja da bude pouzdan partner Kine, da se realizacija dosadašnjih zajedničkih projekata odvija po planu, kao i da su otvorene mogućnosti... »

Inspekcija rada slučaj zatvorene nemačke fabrike u Smederevu prijavila policiji

Radio 021 pre 15 dana
Inspekcija rada ni drugi put nije uspela da izvrši najavljenu kontrolu rada nemačke fabrike za preradu ribe u Smederevu po prijavi radnika koji tvrde da im nemački investitor nije isplatio najmanje dve plate. Fabrika je i dalje zatvorena a na kapiju je stavljen katanac.
Inspektori su zato, kako se navodi u odgovorima Insajderu, zbog sumnji da je vlasnik nezakonito zatvorio vrata fabrike i eventualno oštetio ili odneo imovinu, o ovom slučaju obavestili i policiju. Na fabriku za preradu morske... »

Petnica raspisala konkurs – čeka nove talente

RTS pre 15 dana
RTS: Petnica raspisala konkurs – čeka nove talente
Konkurs Istraživačke stanice Petnica za prijavljivanje talentovanih srednjoškolaca za njene prirodne, tehničke i društvene programe, još traje. Izabrani polaznici radiće na najmodernijoj opremi i s najboljim mladim naučnicima iz skoro svih instituta i fakulteta u Srbiji.
Izabrani polaznici radiće na najmodernijoj opremi i sa najboljim mladim naučnicima iz skoro svih instituta i fakulteta u Srbiji. Učenje kroz istraživanje i otkrivanje, osnovni je obrazovni model koji na seminarima za... »

Smederevo
petak

Umeren sneg
0 ˚C
subota
Jak sneg
Jak sneg
0˚ / 1˚
nedelja
Umeren sneg
Umeren sneg
-6˚ / 0˚

Svečana ceremonija proglašenja Vojske Kosova

Danas  pre 3 sata  još 1 povezana

Vučić: Vojska Kosova formirana na ilegalan način

Danas  pre 3 sata  još 1 povezana

Kašogijev ubica: Znam dobro da sečem

Večernje novosti  pre 59 minuta  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.