Smederevo - vesti

Zloupotrebe kartica za parkiranje osoba sa invaliditetom

Danas pre 12 sati
Udruženje za promovisanje slobode izražavanja - Podunavska inicijativa, u okviru projekta „Za život bez prepreka osoba sa invaliditetom“, ukazuje na jedan od oblika sekundarne diskriminacije osoba sa invaliditetom (OSI). Reč je o zloupotrebama koje se vrše u njihovo ime i na njihovu štetu, prilikom... »

Tigar tajers i dalje treći izvoznik – izvezena roba u vrednosti od skoro 350 miliona evra

Pirotske vesti pre 13 sati
Kompanija Tigar tajers i na poslednjoj listi vodećih izvoznika nalazi se na trećoj poziciji sa izvozom od 349.4 miliona evra, saopštilo je Ministarstvo privrede. Najveću vrednost izvoza ostvarila je kompanija Fiat Krajsler (FCA) iz Kragujevca sa izvozom od 870.2 miliona evra, na drugom mestu je... »

Ne daju se stada i čobani: Po Braničevu i Podunavlju pase 119.715 ovaca!

Srbija danas pre 15 sati
Srpska sela ponovo oživela
Iako se na obalama Morave, Mlave i Dunava retko mogu čuti zvuci čobanske frule i pesma čobanice, zvanični podaci pokazuju da je ovo zanimanje ponovo sve više u modi. Na pašnjacima Braničevskog i Podunavskog okruga ovih decembarskih dana pase 119.715 ovaca. U Požarevcu... »

Fijat čuva tron, Železara i Tigar prate

B92 pre 19 sati
Beograd -- Vrednost izvoza 15 najvećih izvoznika u Srbiji za 11 meseci ove godine iznosila je 3,8 milijardi evra.
Najveći izvoznik je i dalje kompanija Fijat Krajsler automobili (FCA) Srbija, čiji je fabrika u Kragujevcu izvezla proizvode u vredosti od 870,2 miliona evra, objavilo je Ministarstvo finansija. Na listi vodećih izvoznika na... »

Ljubav i mir na Badnje veče

Večernje novosti pre 1 dan
Slađana Milošević i Riječani "Whiteheads" snimili zajedničku pesmu
PRVA dama jugoslovenskog roka Slađana Milošević i riječka grupa "Whiteheads" snimili su spot za zajedničku pesmu "Na Badnje veče". Slađana je scenarista i režiser video-klipa, snimanog u Smederevu, Beogradu, Rijeci i na Krku,... »

Loš red vožnje u Požarevcu zamenjen gorim

Večernje novosti pre 2 dana
Putnici ogorčeni zbog ukidanja noćnih polazaka između Požarevca i Smedereva
U POŽAREVCU je stupio na snagu novi red vožnje za lokalni železnički saobraćaj do Smedereva i nazad, koji ne odgovara ni đacima ni radnicima. Kažu da je još gori od prethodnog, jer ljudi koji svakodnevno putuju između ova dva... »

Švajcarska kompanija planira nove investicije u Srbiji

Blic pre 2 dana
Prijemom u hotelu Crown Plaza u Beogradu, švajcarska kompanija Mitan Holding obeležila je nove investicije u Srbiji.
Pet godina nakon otvaranja naftnog terminala Mitan Oil u Smederevu, kompanija Mitan Holding planira nove investicije u proširenje kapaciteta. Pored plovnog i drumskog načina transporta naftnih derivata, menadžment kompanije je... »

Ukinuta železnička linija Požarevac - Beograd

Danas pre 4 dana
Građani Požarevca i svi oni koji, po ceni znatno nižoj od autobuske karte, žele da putuju vozom iz Beograda, za to neće skoro imati priliku pošto je novim železničkim redom vožnje ukinuta putnička železnička linija Požarevac - Beograd. Inače, po novom železničkom voznom redu vožnje, iz Požarevca... »

Fijat i dalje najveći izvoznik u Srbiji, Železara druga

Danas pre 4 dana
Vrednost izvoza 15 najvećih izvoznika u Srbiji za 11 meseci ove godine iznosila je 3,8 milijardi evra. Najveći izvoznik je i dalje kompanija Fijat Krajsler automobili (FCA) Srbija, čiji je fabrika u Kragujevcu izvezla proizvode u vredosti od 870,2 miliona evra, navodi se u saopštenju Ministarstva... »

Austrijanci donirali server Centru za kulturu Smederevo

Danas pre 4 dana
Trgovinsko odeljenje Ambasade Austrije u Beogradu doniralo je Centru za kulturu Smederevo server uređaj koji će omogućiti umrežavanje svih računara u Centru i formiranje jedinstvene baze podataka, prenosi Podunavlje.info U ime Trgovinskog odeljenja austrijske ambasade server je direktoru Centra za... »

Smederevo
četvrtak

Sumaglica
-1 ˚C
ponedeljak
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
-1˚ / 4˚
utorak
Slaba ledena kiša
Slaba ledena kiša
-1˚ / 3˚

TLZP: On je pobednik! (foto)

Mondo  pre 5 sati  još 4 povezane

Više od 30.000 posetilaca na Festivalu nauke

Danas  pre 9 sati  još 1 povezana

Na današnji dan, 18. decembar

B92  pre 6 sati  još 1 povezana

Hamburg: Eksplozija na stanici metroa, nije terorizam

Večernje novosti  pre 7 sati  još 1 povezana
©2017 Netmark d.o.o.