Smederevo - vesti

U sudaru kod Mihajlovca poginuo vozač GSP, lekari se bore za život njegove žene

Blic pre 7 sati
U stravičnoj nesreći koja se dogodila juče u 16.40 sati kod Smedereva kada su se sudarila dva automobila na autoputu smrtno je nastradao Dragan Jovanović iz beogradskog naselja Ovča, a njegova supruga Svetlana i dalje se bori za život. Automobili su se, iz za sada nepoznatog razloga, sudarili kod... »

Trovanje u Poljoprivrednoj stručnoj službi u Kolarima

Danas pre 13 sati
Među otrovanim osobama u Poljoprivrednoj stručnoj službi u Kolarima je jedan zaposleni i dvojica poljoprivrednika iz Lugavčine, potvrdio je jedan od zaposlenih portalu Podunavlje.info.
Do trovanja, po svemu sudeći nečim što je bilo u kafi, došlo je u petak u prostorijama Poljoprivredne stručne službe „Smederevo“ u Kolarima. Od šestoro koji su zatražili pomoć i pregledani u smederevskoj bolnici, troje je... »

U sudaru kod Mihajlovca poginuo vozač GSP, lekari se bore za život njegove žene

Blic pre 9 sati
U stravičnoj nesreći koja se dogodila juče u 16.40 sati kod Smedereva kada su se sudarila dva automobila na autoputu smrtno je nastradao Dragan Jovanović iz beogradskog naselja Ovča, a njegova supruga Svetlana i dalje se bori za život. Automobili su se, iz za sada nepoznatog razloga, sudarili kod... »

Panika u Smederevu: Radnici i klijenti Poljoprivredne službe se otrovali kafom?

Kurir pre 10 sati
SMEDEREVO– Nekoliko radnika i klijenata Poljoprivredno-savetodavne stručne službe Smederevo u Kolarima javilo se lekarima sa simptomima trovanja, potrdio je direktor Opšte bolnice „Sveti Luka“ u Smederevu, dr Nenad Đorđević. - Oni su imali simptome trovanja, a kako su nam rekli mučnina i tegobe... »

Dan sećanja na žrtve NATO bombardovanja

Danas pre 13 sati
Komemorativnim skupom i polaganjem venaca stradalim Smederevcima, danas su predstavnici porodica žrtava, Vojske Srbije, lokalne samouprave, boračkih udruženja, civilnih organizacija i političkih stranaka, odali poštu žrtvama NATO napada na SRJ, prenosi Podunavlje.info.
Obeležavanju sećanja na stradale u NATO agresiji, pored predstavnika organizacija i građana, prisustvovao je i počasni vod Garnizona Vojske Srbije u Požarevcu, a okupljenima se obratio predsednik Skupštine grada Smedereva... »

Trovanje kafom: Tri osobe iz Smedereva zbrinute na VMA

Srbija danas pre 15 sati
Slučaj je prijavljen policiji
Tri lica zbrinuta su na Vojno-medicinskoj akademiji u Beogradu zbog sumnje na trovanje u Poljoprivrednoj stručnoj službi u Kolarima kod Smedereva. - Tri pacijenta zbrinuta su u petak popodne sa tegobama mučnine i povraćanja, i upućeni su na toksikološka ispitivanja u... »

Tragedija na autoputu: Jedna osoba stradala u nesreći, druga teško povređena

Blic pre 1 dan
U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u 16.50 časova na autoputu kod pumpe i isključenja za Mihajlovac kod Smedereva, jedna osoba je smrtno stradala, a druga je prevezena u smederevsku bolnicu. Kako su nam potvrdili iz MUP-a, nesreća se dogodila na autoputu u pravcu ka Nišu, a učestvovala su dva... »

Stravičan udes kod Smedereva: Ima povređenih i poginulih

Večernje novosti pre 1 dan
U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u 16.50 časova na auto-putu kod pumpe i isključenja za Mihajlovac kod Smedereva, jedna osoba je smrtno stradala
U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u 16.50 časova na auto-putu kod pumpe i isključenja za Mihajlovac kod Smedereva, jedna osoba je smrtno stradala, a druga je prevezena u smederevsku bolnicu. Kako su potvrdili iz MUP-a,... »

Stravična nesreća kod Smedereva: Ima povređenih i poginulih

Srbija danas pre 1 dan
Svedoci kažu da je pirizor bio jeziv
U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u 16.50 časova na auto-putu kod pumpe i isključenja za Mihajlovac kod Smedereva, jedna osoba je smrtno stradala, a druga je prevezena u smederevsku bolnicu. Kako su potvrdili iz MUP-a, nesreća se dogodila na auto-putu u pravcu ka... »

Teška saobraćajna nesreća kod Smedereva: Ima poginulih i povređenih

Telegraf pre 1 dan
Kako su potvrdili iz MUP-a, nesreća se dogodila na autoputu u pravcu ka Nišu, a učestvovala su dva putnička vozila
U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u 16.50 časova na autoputu kod pumpe i isključenja za Mihajlovac kod Smedereva, jedna osoba je smrtno stradala, a druga je prevezena u smederevsku bolnicu. Detalji nesreće kod Prijepolja:... »

Smederevo
nedelja

Vedro
0 ˚C
ponedeljak
Pljuskovi
Pljuskovi
5˚ / 10˚
utorak
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
4˚ / 12˚
©2018 Netmark d.o.o.