Smederevo - vesti

Zaplenjeno 17 pušaka i 24 kilograma droge, uhapšena 21 osoba

Novi magazin pre 4 sata
Policija je u više akcija u Srbiji zaplenila 24 kilograma droge, 17 pušaka i 1.723 metaka, i uhapsila 21 osumnjičenog za trgovinu narkoticima i nedozvoljeno posedovanje i nošenje oružja, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.
Krivične prijave su podnete protiv 13 osumnjičenih za trgovinu narkoticima, protiv istog broja i prijave zbog nedozvoljenog posedovanja i nošenja oružja. U jednoj od akcija sprovedenih u prethodna tri dana, policija je u... »

Raspodela para iz BUDžETA: Za RTV Jasenica čak 12 miliona

Večernje novosti pre 2 sata
Sufinansiranje medijskih projekata u Smederevu i Smederevskoj Palanci. Rok za realizaciju posla kraći od dva meseca
TREĆINU novca koju su Smederevo i Smederevska Palanka iz budžeta izvdojili za sufinansiranje medijskih projekata je dobila jedna privatna televizija - RTV Jasenica koja posle dva konkursa može da računa na 12 miliona dinara. Od... »

Ima li Srbija izvozne “superstarove”?

Nova ekonomija pre 8 sati
U proteklih deset godina najveći izvoznici iz Srbije koji su ostvari izvoz iznad milijardu evra su proizvođač Fijata - FCA Srbija i Železara Smederevo koja je u vlasništvu HBIS Grupe. Osim ove dve kompanije, još njih pet je u periodu 2008-2017 zabeležilo izvoz veći od milijarde evra: Tigar Tyres,... »

Verna originalu do najsitnijeg detalja: Maketa "fiće" koja nema cenu

B92 pre 8 sati
B92: Verna originalu do najsitnijeg detalja: Maketa "fiće" koja nema cenu
Dve godine, i to ne baš lake za život u Srbiji, bile su potrebne Dušanu Jakšiću da stvori ono što za njega danas nema cenu. Sajt Polovni automobili napravio je zanimljivu priču o ovom entuzijasti iz Smedereva i njegovoj maketi legendarnog fiće.
Izvor: Polovni automobili; Autor: Dragan Romčević Da budemo iskreni, možda neko i može da ostane ravnodušan kad ugleda pravog fiću. Ali prema maketi ovog automobila - koju je napravio Dušan Jakšić - teško. Ovaj Smederevac i sam... »

„Niko Garone“ Sonji Ćirić

Politika pre 21 sat
Smederevo – Ovogodišnja dobitnica nagrade „Niko Garone” koju Pozorište „Patos” iz Smedereva dodeljuje za posebno angažovanje novinara, redakcija i medijskih kuća u oblasti kulture je Sonja Ćirić, urednica rubrike za kulturu u nedeljniku „Vreme”. – Dobitnica svojim radom godinama čitaocima pruža... »

Kvorum – politička igranka u Smederevu

Politika pre 1 dan
Treći put u ovoj godini, odbornici Srpske napredne stranke doveli su u pitanje rad skupštine u ovom gradu
Smederevo – Lokalna parlamentarna praksa u Smederevu poslednjih meseci postala je jedinstvena. Umesto da opozicija ili koalicioni partneri tvrde pazar, ovde vlast samoj sebi uskraćuje kvorum. Pre nekoliko dana po treći put u ovoj... »

U akcijama MUP-a uhapšeno 20 osoba za tri dana

RTV pre 1 dan
RTV: U akcijama MUP-a uhapšeno 20 osoba za tri dana
BEOGRAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa Poreskom policijom i nadležnim tužilaštvima, su u prethodna tri dana u više odvojenih akcija uhapsili 20 osoba, dok su protiv još 15 osoba podnete krivične prijave u redovnom postupku.
Oni se sumnjiče da su u periodu od 2013. godine do danas izvršili više krivičnih dela kojima su oštetili budžet Srbije, Republički fond PIO i druga pravna lica u ukupnom iznosu od oko milion evra, saopštio je MUP. Akcije su... »

Velika akcija MUP-a širom Srbije! Masovna hapšenja u 11 gradova, a među uhapšenima su i oni! Oštetili budžet za milion evra!?

Srbija danas pre 1 dan
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa Poreskom policijom i nadležnim tužilaštvima, su u prethodna tri dana u više odvojenih akcija uhapsili 20 osoba, dok su protiv još 15 osoba podnete krivične prijave u redovnom postupku.
Oni se sumnjiče da su u periodu od 2013. godine do danas izvršili više krivičnih dela kojima su oštetili budžet Srbije, Republički fond PIO i druga pravna lica u ukupnom iznosu od oko milion evra, saopštio je MUP. Akcije su... »

Oduzeto 200 litara alkohola bez propisane dokumentacije o poreklu

Danas pre 1 dan
Poreska uprava saopštila je da je u nastavku akcije suzbijanja sive ekonomije u prometu akciznih proizvoda oduzeto 200 litara alkoholnog pića bez propisane dokumentacije o poreklu.
„Alkoholno piće koje je fizičko lice nameravalo da prodaje na teritoriji Smedereva, pronađeno je pregledom teretnog motornog vozila. Lice od kog je oduzet alkohol je lišeno slobode, a uz krivičnu prijavu biće predat nadležnom... »

Skidala crnu magiju po Smederevu, pa opelješila narod: Uzela zlato vredno 60.000 i nestala

Telegraf pre 1 dan
Policija traga za smedervskom vračarom
Policija u Smederevu podnela je krivičnu prijavu protiv žene (41) koja je osumnjičena da je, obećavajući da će skinuti crnu magiju, od oštećene uzela zlatan nakit u vrednosti od 60.000 dinara, saopštio je MUP. Ovo je jedna od više odvojenih akcija MUP u prethodnih... »

Smederevo
subota

Vedro
3 ˚C
nedelja
Pljuskovi
Pljuskovi
3˚ / 7˚
ponedeljak
Pljuskovi
Pljuskovi
3˚ / 7˚
©2018 Netmark d.o.o.