Smederevo

JKP “Šumadija”: Nastavljaju se radovi na “Tržnici”

Ritam grada Kg pre 1 dan
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp Kako je postupak javne nabavke za izvođenje radova za završetak izgradnje nove nadstrešnice u okviru gradske tržnice zelena pijaca “Centar“ završen, a rok za žalbe istekao, JKP “Šumadija” je potpisalo… »

Određen pritvor osumnjičenom da je uz pretnje nožem opljačkao taksiste

Politika pre 1 dan
SMEDEREVO – Na predlog Osnovnog javnog tužilaštva u Smederevu, sud je odredio pritvor do 30 dana za A. V. (23) zbog sumnje da je od trojice uz pretnje nožem ukrao novac. Pritvor mu je određen zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u… »

Ubacivao pse u metalnu napravu da bi se parili: Razotkrivena nelegalna uzgajivačnica pasa u Smederevu

Telegraf pre 1 dan
Njemu se na teret stavljaju krivična dela ubijanje i zlostavljanje životinja i neovlašćeno bavljenje određenom delatnošću. Policija u Smederevu otkrila je nelegalnu uzgajivačnicu pasa sa 15 "pitbulova" i dva "mikrobula" koji nisu bili čipovani, a… »

Osuđenici iz smederevskog okružnog zatvora uzgajaju voće

RTS pre 10 sati
Okružni zatvor u Smederevu uspešno vodi zatvorsku ekonomiju. Postali su prepoznatljivi po proizvodnji jagoda čija se berba upravo završava. Već 7 godina, na ustupljenom zemljištu, osuđenici smederevskog okružnog zatvora, gaje jagode. Između 40 i… »

Nastavak radova na rekonstrukciji tržnice Centar

B92 pre 11 sati
Kako je postupak javne nabavke za izvođenje radova za završetak izgradnje nove nadstrešnice u okviru gradske tržnice zelena pijaca "Centar" završen, a rok za žalbe istekao, Javno komunalno preduzeće Šumadija Kragujevac potpisalo je ugovor sa… »

JKP "ŠUMADIJA": Nastavljaju se radovi na "Tržnici"

Kragujevačke pre 12 sati
Kako je postupak javne nabavke za izvođenje radova za završetak izgradnje nove nadstrešnice u okviru gradske tržnice zelena pijaca “Centar“ završen, a rok za žalbe istekao, JKP “Šumadija” je potpisalo ugovor sa izvođačem radova. Ugovor je… »

Napao trojicu taksista i uz pretnju nožem ih pokrao: Određen pritvor razbojniku iz Smedereva

Telegraf pre 13 sati
Uz pretnju osvetom, upozoravao taksiste da događaje ne prijavljuju, nakon čega bi se trčećim korakom udaljavao sa lica mesta. A. V. (23) iz Smedereva određen je pritvor u trajanju od 30 dana na osnovu predloga Osnovnog javnog tužilaštva u pomenutom… »

Jkp Šumadija Kragujevac: Nastavak radova na rekonstrukciji tržnice Centar

Infozija pre 14 sati
Кako je postupak javne nabavke za izvođenje radova za završetak izgradnje nove nadstrešnice u okviru gradske tržnice zelena pijaca “Centar“ završen, a rok za žalbe istekao, Javno komunalno preduzeće Šumadija Кragujevac potpisalo je ugovor sa… »

Uz pretnje nožem opljačkao trojicu taksista: Pretio da će se osvetiti ako ga prijave: Određen pritvor za napadača iz…

Blic pre 14 sati
Na osnovu predloga Osnovnog javnog tužilaštva u Smederevu, zbog sumnje da je izvršio tri krivična dela razbojništva, prema osumnjičenom A.V. (23) određen je pritvor u trajanju od 30 dana zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u… »

Potresna svedočenja roditelja ubijenih u masakru kod Mladenovca: Govorili o deci, stanju u kom su ih našli ...

Telegraf pre 14 sati
Nakon masakra oteo je taksistu i pobegao kod svog ujaka u Vinjištu. U Višem javnom tužilaštvu u Smederevu ove nedelje je svedočilo osam svedoka oštećenih i to 7 roditelji ubijenih i jedan otac ranjenog mladića u masakru kod Mladenovca za koji je… »

Vremenska prognoza »

Smederevo »
subota
Vedro
Vedro
20 ˚C
nedelja
Jaka kiša
Jaka kiša
15˚ / 23˚
ponedeljak
Jaka kiša
Jaka kiša
13˚ / 17˚

Vesti dana »