Smederevo

Na Beogradsku tvrđavu dopremljen poseban kamen na koji će biti postavljen "pobednik"! (foto)

Srbija danas pre 6 sati
"Pobednik" je i dalje u gostima u Smederevu, a za njegov povratak na Beogradsku tvrđavu pripreme su uveliko u toku, te se za simbol Beograda pravi i novo postolje. Za osveženu figuru "Pobednika" pronađen je i stari kamen koji u potpunosti odgovara… »

Napuštene državne oranice - ko će moći da ih koristi?

RTS pre 43 minuta
Ministarstvo poljoprivrede najavilo je da će državno poljoprivredno zemljište koje je zapušteno i koje se ne obrađuje, biti dato besplatno na korišćenje ratarima. Država je popisom pronašla još 2400 hektara zemljišta koje nije u funkciji… »

Krile su se informacije o tome, ali sad je izašlo u javnost! Država će uvesti novu zabranu

Alo pre 4 sata
Gosti Verice Bradić sinoć su bili ministar zaštite životne sredine Goran Trivan, marketinški stručnjak Nebojša Krstić i Srđan Đoković. Prethodnih dana u javnosti se vodila polemika o tome da li je i koliko zagađenje vazduha veće nego… »

U Smederevu bačen otrov za pacove, ugroženi i ljudi, a svi napali čoveka koji je ovo slikao

Telegraf pre 6 sati
Otrov za pacove je protivzakonito postavljati na javnim površinama, između ostalog i zato što predstavlja opasnost za životinje i za ljude. U Nušićevoj 8 u Smederevu neko je prosuo otrov za pacove i tako ostavio da stoji. Kako na smederevskoj… »

Prelazzi: Negde između Milana, Smedereva i Tranmera...

Mozzart sport pre 9 sati
Ipsvič je imao Bobija Robsona i Alfa Remzija, Ipsvič će uvek da ima i tu jednu evropsku i tu jednu ostrvsku titulu... Ali imao je – a nekad izgleda da će i toga uvek da ima – i neke vrlo teške trenutke u svojoj istoriji. Tamo krajem sedamdesetih… »

"Novosti" istražuju Kako da vazduh bude čistiji? Štetne čestice udišemo godinama, vreme sve pogoršalo, slično nas…

Večernje novosti pre 1 dan
U Beogradu je razlog za to bio saobraćaj, a u Boru, Smederevu i nekim drugim gradovima industrijsko zagađenje. GRAĐANI mnogih gradova u Srbiji udisali su zagađen vazduh 10 dana u kontinuitetu u januaru, potvrđeno je za "Novosti" u Agenciji za… »

Škole u Srbiji – od poljskih toaleta do mikrobajt računara

RTS pre 1 dan
Prema najavama Ministarstva prosvete, u narednih nekoliko godina, nastava u školama izgledaće znatno drugačije. Roboti i hologramske projekcije nastavnika samo su neke od najavljenih novina. Osnovne škole u Smederevu su poslednjih godina ubrzano… »

Zagađenje vazduha i Smederevo: Aktivisti stavili maske znamenitim ličnostima

BBC News pre 2 dana
Smederevo spada u gradove u kojima je vazduh veoma zagađen. Pisac Branislav Nušić, bivši predsednik Vlade Srbije Dimitrije Davidović i prosvetitelj Dositej Obradović dobili su maske kakve su se ovih dana viđale na ulicama nekih od najzagađenijih… »

Kvalitet vazduha u Srbiji nešto bolji nego prethodnih dana

N1 Info pre 2 dana
Kvalitet vazduha u Srbiji bolji je nego prethodnih dana, ali daleko od idealnog. Najzagađeniji vazduh se, prema podacima sajta Airvisul, od jutros registruje u Kosjeriću, a među najzagađenijim većim gradovima su Valjevo, Niš, Smederevo. Beograd je… »

Vetar rasterao maglu, u nedelju sneg

RTS pre 2 dana
U Srbiji od jutros manje magle i čistiji je vazduh. Tako je u Beogradu, Novom Sadu, Smederevu, Pančevu i Valjevu, koji jutros, prema podacima Agencije za zaštitu životne sredine, nisu jako zagađeni. Pod tom oznakom još uvek su Užice, Bor i Niš… »

Vremenska prognoza »

Smederevo »
subota
Sumaglica
Sumaglica
0 ˚C
utorak
Slab sneg
Slab sneg
0˚ / 3˚
sreda
Delimično oblačno
Delimično oblačno
-1˚ / 7˚

Vesti dana »