SNS

Vučić: Izbori u martu ili aprilu, Šapićeva uloga značajna

Nova pre 5 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će izbori biti održani u martu ili aprilu sledeće godine. „Postoje svega tri datuma kada je moguće da održite izbore“, rekao je Vučić u uskršnjem intervjuu za „Blic“. Na pitanje da li će… »

Vučić o izborima: Glasanje dogodine u martu ili aprilu, presednik najavio i velike promene u SNS

Srbija danas pre 5 dana
Na pitanje da li će izbori biti razdvojeni, Vučić je odgovorio da ne vidi potrebu za tim. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će izbori biti održani u martu ili aprilu sledeće godine. - Postoje svega tri datuma kada je moguće da… »

Stanikina porodica: Vučić nam je rekao da ima snimak nesreće

Danas pre 5 dana
Nakon izjave predsednika Srbije da ne poseduje video-zapis udesa na naplatnoj rampi Doljevac Mirjana Aleksić, sestra Stanike Gligorijević koja je poginula u nesreći na naplatnoj rampi Doljevac, koju je izazvalo službeno vozilo direktora Koridora… »

Predsednik opštine Topola prešao u Zdravu Srbiju

Danas pre 5 dana
Predsednik opštine Topola Igor Petrović potpisao je pristupnicu za učlanjenje u Zdravu Srbiju, tako da je ova ZS pored predsednika opštine Čajetina dobila još jednog predsednika opštine, saopštila je ova organizacija. Pristupnicu Zdravoj Srbiji je… »

Niko nije kažnjen za bakljadu po krovovima, ali protiv građana – 1.000 prijava

Danas pre 5 dana
Tačno godinu dana prošlo je od kada je na krovovima zgrada širom Srbije izvedena akcija paljenja baklji i drugih pirotehničkih sredstava, i to u režiji grupa koje su ličile na navijačke, ali nikada nisu identifikovane, podseća N1. Nezvanično, bio… »

Papić i Jurić naterali ministra da izađe iz medijske ilegale

Nova pre 5 dana
Ministar odbrane Nebojša Stefanović, od stupanja na pomenutu funkciju, gotovo da se nije oglašavao u medijima. Dovođenja u vezu sa aferom prisluškivanja predsednika Aleksandra Vučića, spekulacije o sukobima unutar Sprske napredne stranke (SNS)… »

Slučaj Lalatović – od navijača SNS do najvećeg trna u oku

Nova pre 5 dana
U zemlji gde je rejting jedne partije svetinja, kritika je bogohuljenje, a onda i jedan fudbalski trener može da bude "sotona". Srbija je mesto gde se sve shvata lično. Još kad je neko, kome je glavna preporuka članska knjižica stranke, na poziciji… »

Zašto je kažnjen SNS poslanik Filipović: Pravda za Srbislava

Nova pre 5 dana
Velika je nepravda načinjena jednom mladom čoveku u četvrtak, i to na mestu gde to nikako ne bi smelo da se desi - u Skupštini Srbije. Perspektivni narodni poslanik Srpske napredne stranke Srbislav Filipović brutalno je kažnjen, što bi narod rekao… »

Predsednik opštine Topola, koji je isključen iz SNS, učlanio se u "Zdravu Srbiju"

Radio 021 pre 5 dana
Predsednik opštine Topola Igor Petrović, koji je nedavno isključen iz Srpske napredne stranke (SNS), pristupio je stranci Zdrava Srbija (ZS), saopšteno je iz te stranke. Uoči nedavne sednice Skupštine opštine Topola na kojoj je vlast… »

Šapić o medijima: N1 zamera što funkcioneri SNS ne gostuju kod njih, a ne pitaju Đilasa zašto njegovi ne idu na Pink…

Večernje novosti pre 5 dana
Foto: Jutjub - N1 zamera što funkcioneri SNS ne gostuju kod njih a ne pitaju Đilasa zašto njegovi funkcioneri ne gostuju na Pinku. Đilas će im reći da Pink nije medij ali zašto se onda ljutite ako neko drugi kaže za N1 i Novu S da nisu medij? -… »

Vesti dana »