SNS

Osvanuli grafiti protiv portala NS uživo

Dnevnik pre 4 dana
NOVI SAD: Na fasadi zgrade u kojoj se nalaze prostorije internet portala NS Uživo jutros je osvanula preteća poruka, a nepoznati počinilac je noćas ispisao grafit: “SNS Uživo bednici, dani su vam odbrojani”. – Radni dan nam počinje u 8 časova… »

Ekskluzivno: funkcioner Skupštine grada Kragujevca- ukrao stolice iz opštine!

U centar pre 4 dana
Pre oko mesec i po dana prilikom popisa inventara u Skupštini grada Kragujevca uočeno je da nedostaje odreženi broj stolica koje su vlasništvo grada. Kada se stvar rasčivijala i upoređene liste reversa došlo se do visokog funkcionera Skupštine… »

Đurić nagrađen sa šest hiljada dolara mesečno

Danas pre 4 dana
Sagovornici Danasa o rekordnoj plati nedavno postavljenog ambasadora Srbije u Vašingtonu Podatak da mesečna primanja ambasadora Srbije u Vašingtonu Marka Đurića premašuju šest hiljada dolara ne čudi sagovornike Danasa iz redova opozicije, koji… »

Sanda Rašković Ivić: Vlast da se urazumi i omogući fer i slobodne izbore

Glas Šumadije pre 4 dana
Potpredsednica Narodne stranke Sanda Rašković Ivić pozvala je danas vlast „da se urazumi“ i omogući uslove za fer i slobodne izbore, jer je to „u interesu i vlasti i opozicije, a prvenstveno Srbije“. Ako Srbija i posle sledećih izbora opet… »

Kakav će biti efekat vakcinacije predsednika na neodlučne?

Danas pre 4 dana
Mora da se aktivira i SNS mašinerija Posle više odlaganja predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je juče Sinofarm vakcinu u selu Rudna Glava, ispunivši tako poslednje obećanje da će se vakcinisati u nekom od malih mesta u kojima pozivi za… »

NDB: Izborni kol-centar vodio se na kopirnicu

Danas pre 4 dana
Kako je SNS izvodila birače na glasanje, prema tvrdnjama Ne davimo Beograd Pravni tim Ne davimo Beograd saopštio je danas da je razotkrio na koji način su bili organizovani fantomski „kol-centri“ odnosno neželjeni telefonski pozivi koje su… »

Neće oni sami sebe da hapse

Danas pre 4 dana
Dolazak naprednjaka na vlast 2012. godine obeležen je najavom odlučne borbe protiv korupcije i političkog uticaja tajkuna na naše društvo. O tome najbolje svedoči spektakularno hapšenje M. Miškovića koje je bilo praćeno velikom medijskom… »

Maksimović: Beznačajna grupica anonimusa kidiše na gradonačelnika

Glas Zapadne Srbije pre 5 dana
Čačak - Više od dve godine traju besomučni napadi na gradonačelnika Čačka Miluna Todorovića, tvrde čačanski naprednjaci. I preko društvenih mreža, a ovih dana i lepljenjem plakata po raznim delovima grada. ,Gostujući u Dnevniku zapadne… »

Zbog gađanja cipelom predsednika opštine Lebane, SNS traži isključenje člana

N1 Info pre 4 dana
Srpska napredna stranka (SNS) u Lebanu predložila je Izvršnom odboru SNS da hitno iz članstva isključi direktora Turističke organizacije u Lebanu Bojana Jovića koji je cipelom gađao svog rođaka i predsednika te opštine Ivana Bogdanovića. Bojan… »

Lebane: Zbog gađanja cipelom traže da se isključi iz SNS

Nova pre 4 dana
Srpska napredna stranka (SNS) u Lebanu predložila je Izvršnom odboru SNS da hitno iz članstva isključi direktora Turističke organizacije u Lebanu Bojana Jovića koji je cipelom gađao svog rođaka i predsednika te opštine, Ivana Bogdanovića. Bojan… »

Vesti dana »