SNS

Milan Dumanović: Vučić je Hrkalović nametnuo Stefanoviću, novac od droge uzimali SNS i BIA

Danas pre 2 dana
Nekadašnji pripadnik Odeljenja Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) za tajno praćenje Milan Dumanović izjavio je da je Aleksandar Vučić, „Dijanu Hrkalović nametnuo Nebojši Stefanoviću“, kao i da je s funkcije u policiji smenjena na zahtev… »

Praznina iza Brane Crnčevića oseća se na svaki način

Politika pre 3 dana
Predsednik Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić, podsetio je da je na današnji dan, pre 10 godina, preminuo srpski književnik Brana Crnčević. „Pre 10 godina, tiho je otišao veliki čovek, naš saborac i prijatelj, jedan od osnivača SNS, veliki… »

Kineski Ziđin bez dozvole radi i noću i danju, SNS pritišće aktiviste da ćute

Luftika pre 3 dana
Rudnik “Jama” u vlasništvu kineske kompanije Ziđin nije zatvoren, kako je to juče rekla ministarka Mihajlović. Navodno, zaustavljena je gradnja na tri ventilaciona okna, prema izjavi pomoćnika ministra za rudarstvo i energetiku ali građani Bora… »

Šuška se po gradu da će Novosađani ostati i bez Doma vojske na Beogradskom keju

Luftika pre 2 dana
Deo novosadske javnosti je uznemirila vest da će Dom vojske na Beogradskom keju preći u vlasništvo Grada. Po komšiluku se vode čampras divani kako će zgrada ostati, a sve ostalo ide na doboš i da su pojedini investitori već bacili oko na… »

Saznalo se KO stoji iza telefonskih poziva SNS u junskoj kampanji 2020. godine

Luftika pre 2 dana
Veliki broj građana dobijao je neželjene telefonske pozive u toku prošlogodišnje predizborne kampanje. Često su osobe sa druge strane slušalice bile drske dok nam je naš čitalac preneo svoje iskustvo, kako su mu se gromoglasno nasmejali u… »

Bivši direktor kragujevačke Energetike oslobođen optužbi

Glas Šumadije pre 2 dana
Nekadašnji direktor kragujevačke Energetike Nikola Petrović saopštio je danas da je posle pet godina suđenja oslobodjen svih optužbi odlukom Apelacionog suda u Kragujevcu. Petrovića je, uz krivičnu prijavu i hapšenje, smenila 2015. godine vlast… »

Administrativni odbor sutra o kršenju Kodeksa poslanika SNS

Nova pre 2 dana
Odbor za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja sutra će na sednici raspravljati o prijavama o povredi Kodeksa ponašanja koje stigle protiv četiri narodnih poslanika Srpske napredne stranke. Prijave su podnete protiv Aleksandra… »

Veličković: Bolest dvostrukih standarda u srpskom novinarstvu

Top press pre 2 dana
Direktor Radio-televizije Vranje Zoran Veličković poslao je pismo predsedniku UNS-a Vladimiru Radomiroviću, koje prenosimo u celosti. Podržali ste odluku Saveta za štampu da osudi RTV Vranje jer smo preneli saopštenje SNS-a, ali kada neki drugi… »

Članovi omladine OO SNS Medijana obeležili godišnjicu smrti dr Miodraga Lazića

Niške vesti pre 2 dana
Predstavnici mladih SNS Medijana naglasili su na akciji organizovanoj u Svetosavskom parku, da mladima Niša ne treba veći uzor od dr Laze, i napomenuli da će sa ponosom čuvati uspomenu na njega i negovati vrednosti koje je kao čovek i lekar ostavio u… »

DS: U zakup izdato samo osam hiljada hektara zemljišta, ogromni gubici u budžetu

N1 Info pre 2 dana
Od 205 podnetih zahteva preduzeća za izdavanje 172.000ha državnog, poljoprivrednog zemljišta u zakup 2017. godine, samo 22 su dobila pozitivan odgovor za 8.700ha, a samo sedam preduzeća je do kraja ispunilo utvrđene uslove, dok se za ostatak… »

Vesti dana »