SNS

Vučić: Raspisivanje izbora po povratku iz Vašingtona

Novi magazin pre 19 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će izbore raspisati nakon povratka iz Vašingtona, a da je izvesno da će Srpska napredna stranka (SNS) izaći na zajedničkoj listi sa Socijaldemokratskom partijom Srbije Rasima Ljajića i… »

SNS šabac: Zelenović odlukom da izađe na lokalne izbore potvrdio da mu je bitna samo vlast

Kurir pre 18 sati
- Odlukom da izađe na lokalne izbore, a da bojkotuje parlamentarne, gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović još jednom je pokazao da "nema ni srama ni obraza", a da mu je jedino bitno da se na bilo koji način "dočepa vlasti", saopštio je Gradski… »

Obradović: Vreme je za „Srpski mini-šengen“

Danas pre 20 sati
Nova politička ideja Srpskog pokreta Dveri o „Srpskom mini-šengenu“ kao novom obliku saradnje i integracija između Srbije, Republike Srpske i Crne Gore – ostala je potpuno prećutana u medijima i javnosti, izjavio je danas Boško Obradović… »

SNS u ponedeljak o mogućim koalicijama

RT Kragujevac pre 1 dan
Vrh Srpske napredne stranke, Predsedništvo i Glavni odbor, u ponedeljak će razmatrati eventualne predizborne koalicije za predstojeće izbore, piše „Politika“. List navodi da je gotovo izvesno da će se na izbornoj listi SNS-a naći tradicionalni… »

Dačić i Palma u koaliciji: SPS na izbore ide sa JS, a SNS imaće svoju koaliciju

Glas Zapadne Srbije pre 20 sati
Socijalistička partija Srbije (SPS) na predstojeće parlamentarne izbore izaći će u koaliciji s Jedinstvenom Srbijom, a Srpska napredna stranka (SNS) sa svojom koalicijom, izjavio je predsednik SPS-a Ivica Dačić. Na konferenciji za novinare u… »

Vučić o izlasku SNS na izbore: Raspisujem ih posle 4. marta, evo s kim ćemo sigurno biti u koaliciji

Kurir pre 19 sati
Predsednik Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić najavio je danas da će na listi SNS za predstojeće parlamentarne izbore biti 58 odsto novih ljudi. Vučić je u jutarnjem programu ukazao da se među tim novim ljudima, pošto je napravljena preliminarna… »

Marko Parezanović i Milica Dačić kandidati SNS za poslanike iz Čačka

Morava info pre 7 sati
ČAČAK – Gradski odbor Srpske napredne stranke doneo je odluku da kandidati za poslanike iz Čačka budu Marko Parezanović i Milica Dačić. Ova odluka doneta je na sednici GrO SNS u Čačku održanoj u nedelju. Sastankom je predsedavao Milun… »

Trnavac: Zajednička lista SPS i SNS na lokalnim izborima u Čačku? Nije isključeno!

Morava info pre 9 sati
ČAČAK – Iako su se Srpska napredna stranka (SNS) i Socijalistička partija Srbije (SPS) dogovorile da na parlamentarnim izborima učestvuju na posebnim listama, još uvek se ne zna da li će tako biti i na loklanim izborima u Moravičkom okrugu, ili… »

Glavni odbor SNS sutra o predizbornim koalicijama

B92 pre 12 sati
Srpska napredna stranka održaće sutra sednicu Glavnog odbora, na kojem će biti razmatrano pitanje predizbornih koalicija. Sednica će biti održana u "Kombank dvorani" sa početkom u 17 časova, a na početku članovima Glavnog odbora obratiće se… »

Privatizacija ili rasprodaja: Kuršumlijska banja otišla ispod cene - 72 € po kvm

N1 Info pre 11 sati
Kuršumlijska i Vranjska banja, nekada u vlasništu PIO fonda, privatizovane su, a kupili su ih biznismeni bliski Srpskoj napredoj stranci, objavio je nedeljnik NIN. Privatizacija je omogućena promenom zakona, a kvadrat hotela prodat je ispod cene - za… »

Vesti dana »