SNS - vesti

Radojičić (SNS): Natalitet je pitanje oko kojeg se moramo udružiti

Kurir pre 20 minuta
BEOGRAD - Rađanje jeste privatna stvar i stvar pojedinca, ali je to pitanje oko koga moramo svi da se udružimo, ocenili su danas prvi na listi "Aleksandar Vučić-Zato što volimo Beograd!" dr Zoran Radojičić i kandidatkinja te liste doktorka Gordana Ivanović i najavili da će porodilište na Zvezdari... »

Šutanovac: Zaposleni neće više statirati za SNS

N1 Info pre 50 minuta
Kandidat za gradonačelnika liste "Da oslobodimo Beograd" Dragan Šutanovac poručio je zaposlenima u Gradskoj upravi da nikada više neće biti primoravani da skupljaju kapilarne glasove ili statiraju na skupovima Srpske napredne stranke (SNS), već će biti ono što i treba da budu – "čuvari Beograda"
"Želim ovde da obećam svim zaposlenima u Gradskoj upravi da ćemo im vratiti dostojanstvo, da ćemo omogućiti transparentno zapošljavanje i da više nikada neće partijski kadrovi dobijati pozicije na osnovu toga što su sakupili... »

Đurić (SNS): Želimo da se Beograd ravnomerno razvija

Kurir pre 1 sat
BEOGRAD - Potprеdsеdnik Glavnog odbora SNS Marko Đurić, zajеdno sa kandidatom za odbornika na listi „Alеksandar Vučić - Zato što volimo Bеograd!“ Alеksandrom Mirkovićеm, obišao jе domaćinstva u nasеlju Rakovica, sеlo na Voždovcu, gdе su poručili da jе podrška višеčlanim porodicama u Bеogradu od... »

SNS: Natalitet pitanje oko kojeg moramo da se udružimo

RTS pre 1 sat
RTS: SNS: Natalitet pitanje oko kojeg moramo da se udružimo
Rađanje jeste privatna stvar i stvar pojedinca, ali je to pitanje oko koga moramo svi da se udružimo, ocenili su prvi na listi "Aleksandar Vučić – Zato što volimo Beograd!" dr Zoran Radojičić i kandidatkinja te liste doktorka Gordana Ivanović i najavili da će porodilište na Zvezdari biti renovirano, još bolje opremljeno i prilagođeno potrebama trudnica i porodilja.
Doktorka Ivanović istakla je da je i te kako interesuje život Beograda i Srbije i da u borbi za veći natalitet primeni svoje znanje i višedecenijsko iskustvo i da to smatra svojom dužnošću. "Želim da pružim isti doprinos mom... »

„REM zabranio spot SNS u dogovoru sa tom partijom“

Danas pre 1 sat
Stručnjaci za medije i komunikacije komentarišu za Danas zabranu predizbornog videa vladajuće stranke Regulatorno telo za elektronske medije (REM) je zabranilo spot Srpske napredne stranke u dogovoru sa tom partijom – poručuje u razgovoru za Danas stručnjak za komunikacije Igor Avžner.
On podseća da su članovi REM-a izabrani u Narodnoj skupštini, što znači da su svi ti ljudi morali da imaju podršku parlamentarne većine kako bi postali članovi tog regulatornog tela. Sa tim u vezi, Avžner ističe da nije... »

Bastać: Ne sa SNS, Radulović je psiho

Mondo pre 2 sata
Kandidati za gradske odbornike Grupe građana "Šta radite bre - Marko Bastać" potpisali su danas izjavu, koja je overena kod notara, da ni pod kojim uslovima neće sarađivati sa SNS. Pročitajte i šta je rekao o opozicionarima.
Foto: YouTube/Šta radite bre Obavezali su se takođe da će se pridržavati programa svoje liste, koji je plod dogovora sa sugrađanima. "Sumrak saga na temu pravih i lažnih opozicionara se nastavlja. Optužbe smenjuju zakasneli... »

Aktivisti SNS-a odbili lekarsku pomoć nakon sukoba sa kapetanom VS

Danas pre 2 sata
Iako su članovi vladajuće partije tvrdili da ih je oficir Vukšić udarao u lice, policajci nisu videli nikakve povrede Aktivisti Srpske napredne stranke koji su prošle nedelje pozvali policiju zbog sukoba sa kapetanom Vojske Srbije Milanom Vukšićem, nisu po dolasku policajaca imali vidljive povrede i odbili su lekarsku pomoć, nezvanično saznaje Danas iz krugova bliskih istrazi.
Prema rečima naših sagovornika, verzija događaja koju su policajcima na licu mesta ponudili protagonisti incidenta se delimično poklapa. Obe strane su policiji ispričali da je sve počelo kada su aktivisti SNS-a zvonili Vukšiću na... »

Obradović: SNS brani Beograd, izvešće žive i mrtve na izbore

N1 Info pre 5 sati
Režim se koristi svim sredstvima, Vučić hoće i žive i mrtve da izvede u Beograd na glasanje. Od opozicionih birača sve zavisi, ako ne izađu na izbore Vučić će da pobedi. Ako svi izađu, pobedićemo, jer opozicija ima većinu u Beogradu, kaže lider Dveri Boško Obradović.
Obradović kaže da je Vučić svetsan da ako izgubi vlast u Beogradu, gubi vlast i u Srbiji i da će zato braniti Beograd "kao biti ili ne biti". Smatra da pobeda SNS ne zavisi od Vučića, već od opozicionih birača koji neće izaći na... »

"Nisi, barabo, uspeo da pokolebaš mlade": Vučić o napadu na aktiviste SNS-a

Srbija danas pre 15 sati
"Ja sam ponosan što imamo ovakvu divnu decu, koji nikoga ne biju"
Dvoje aktivista SNS-a koje je pre nedelju dana napao vojni kapetan V.M., posle čega je priveden u Policijsku stanicu Zvezdara zbog navodnog nasilničkog ponašanja, našli su se u studiju TV Happy iza predsednika Srbije Aleksandra... »

Mislila sam da me zove manijak, a zvala me Bojana iz SNS (AUDIO)

Danas pre 21 sat
Telefonski razgovor novinarke Istinomera sa kol centrom SNS O tome kako je nastao snimak na kome Bojana iz kol centra SNS potencijalnim biračima – pogrešno – objašnjava da Siniša Mali i Goran Vesić nisu na listi naprednjaka za beogradske izbore, a Aleksandar Vučić jeste.
I još važnije, o tome otkuda Bojani iz SNS broj telefona i drugi podaci građana, koji su sticajem okolnosti i novinari Istinomera. Pre jedno cirka dva meseca, rano ujutru, iz sna me budi telefon. Zvoni dugo i glasno. Onako... »

Tavamba: Imamo jak tim, učinićemo sve da prođemo dalje

Beta  pre 4 sata  još 36 povezanih

Ruma: Uhapšen zbog otmice

Radio 021  pre 2 sata  još 15 povezanih

Do juna nova platforma e-inspektor

RTS  pre 1 sat  još 13 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.