SNS - vesti

Han: Mladenović i SNS složno uz Vučića

OK radio pre 5 sati
Vranje - Opštinski odbor Srpske napredne stranke (SNS) u Vladičinom Hanu i predsednik ove opštine Goran Mladenović, u svom saopštenju za javnost, dali su podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u rešavanju pitanja Kosova i Metohije.
Goran Mladenović, predsednik Opštinskog odbora SNS, ističe da se u saopštenju javnosti ciljano obraća kao predsednik opštine Vladičin Han, jer za iznete stavove, kako je rekao, ne želi da se zaklanja iza OO SNS, iako je ovu... »

SNS Požarevac: Podržavamo politiku predsednika Srbije u rešavanju pitanja KiM

Danas pre 10 sati
Požarevački naprednjaci organizovanjem akcije 28 jula u kojoj su ličnim kontaktima I deljenjem informatora SNS građanima u kojem se detaljno opisivala rešenja za KiM prvi u Srbiji su pružili podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u njegovoj borbi u rešavanju pitanja vezana za Kosovo I Metohiju.
Povodom toga Gradski odbor Srpske napredne stranke Požarevac saopštio je da u potpunosti podržava politiku predsednika Srbije Aleksandra Vučića u rešavanju pitanja Kosova i Metohije. U saopštenju piše i kako se „najoštrije... »

Naprednjaci zasipaju Vučića pismima podrške

Danas pre 11 sati
Nakon ukora Glišića naprednjaci zasuli svog lidera saopštenjima podrške Nakon spornog tvita Boška Obradovića, lidera Dveri, u kome on poziva „časne oficire“ da uhapse predsednika Srbije Aleksandra Vučića zbog kršenja Ustava i predsedničke zakletve, na Vučićevu adresu počeo je da stiže ogroman broj pisama podrške njegovih stranačkih kolega.
Zanimljivo je da je podrška naprednjaka predsedniku SNS i Srbije usledila tek nakon prozivke predsednika Izvršnog SNS Darka Glišića, koji je optužio svoje stranačke kolege za nezahvalnost prema čoveku koji ih je doveo na vlast.... »

Podrška naprednjaka Vučiću stiže iz Požege, Lebana i severnog Banata

RTV pre 16 sati
RTV: Podrška naprednjaka Vučiću stiže iz Požege, Lebana i severnog Banata
BEOGRAD - Podršku predsedniku Aleksandru Vučiću u nastojanjima da se pitanje Kosova i Metohije reši u najboljem interesu Srbije i Srba u pokrajini pružili su danas i član Predsedništva SNS Milosav Miličković, kao i odbori stranke iz Požege, Lebana i severnog Banata.
„"Svi glasnogovornici i poltroni Saveza za pljačku Srbije koji su u svom mandatu kumovali nezavisnosti Kosova, omogućili da se pitanje nezavisnosti Kosova iz UN prebaci pred MSP, danas pozivaju na puč i dižu glas protiv Vučića... »

Zorana oštro Dačiću: Brini o svojoj stranci, a ne o SNS!

Kurir pre 19 sati
BEOGRAD - Potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović ocenila je kao "u najmanju ruku nekorektnom" izjavu lidera SPS Ivice Dačića o predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i SNS da on podržava Vučićevu politiku možda i više nego neki iz njegove stranke. Mihajlovićeva, koja je i članica Predsedništva SNS,... »

Janjušević: Dok tužilaštvo ćuti zbog napada opozicije, SNS neće

Glas Zapadne Srbije pre 20 sati
Priboj - Narodni poslanik i član izvršnog odbora SNS-a Krsto Janjušević u svom saopštenju dostavljenom medijima rekao je daje punu podršku predsedniku Vučiću i istakao da je Srbija zahvaljujući njemu iz “viđenog poraza” zakoračila na pobedničko postolje . U saopštenju se dalje navodi. ,,Kriv je... »

SNS Arilje: Stojimo iza svake reči i odluke predsednika Vučića

Glas Zapadne Srbije pre 18 sati
Arilje – OO SNS Arilje u svom saopštenju dostavljenom medijima kažu da analizom najnovijih događaja na političkoj sceni Srbije i sve iritantnijim stavovima više opozicionih grupa, oni pružaju punu podršku politici i radu predsednika Vučića. Dalje u saopštenju se navodi: ,,Sujetni gubitnici, likovi... »

Svi odbori SNS-a u Beogradu podržavaju Vučića

Studio B pre 19 sati
Predsednik Vučić ima potpunu podršku beogradskog odbora Srpske napredne stranke, sa svih 17 odbora u nastavku pregovora i rešavanju pitanja južne srpske pokrajine, navodi Gradski odbor SNS Beograda.
Onima koji jedino znaju da kritikuju, pozivaju na nasilje, puč i krvoproliće poručujemo da ni Srbija, ni Aleksandar Vučić neće ustuknuti pred njihovim napadima, već da će svuda i na svakom mestu štititi interese srpskog naroda,... »

Mihajlović: Dačiću, brini o svojoj stranci, a ne o SNS

IndeksOnline pre 20 sati
BEOGRAD – Potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović ocenila je kao “u najmanju ruku nekorektnom” izjavu lidera SPS Ivice Dačića o predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i SNS da on podržava Vucćevu politiku možda i više nego neki iz njegove stranke. Mihajlovićeva, koja je i članica predsedništva SNS,... »

SNS Bajina Bašta: Sa Vučićem je postignut napredak u svim društvenim oblastima

Glas Zapadne Srbije pre 20 sati
Bajina Bašta - Opštinski odbor SNS Bajina Bašta u svom saopštenju dostavljenom medijima kažu da u potpunosti podržava politiku koju vodi predsednik Aleksandar Vučić. Dalje u saopštenju se navodi: “Aleksandar Vučić je generator razvoja Srbije, od bankrota i meke korupcije napravljena je monetarno... »

©2018 Netmark d.o.o.