SNS - vesti

Niški SNS tvrdi da Skupština ne zaseda jer se popravlja klima

Južne vesti pre 16 sati
Datum sednice gradskog parlamenta na kojoj odbornici treba da odluče da li poklanjaju niški Aerodrom "Konstantin Veliki" Državi i dalje “visi o koncu”, a za sve je kriva popravka klima uređaja, tvrdi poverenik Srpske napredne stranke u Nišu Zvezdan Milovanović. Predsednik Skupštine grada Rade... »

Vesić: Gradonačelnik Beograda biće izabran u zakonskom roku, do 9. juna

Večernje novosti pre 12 sati
Odbornik Srpske napredne stranke (SNS) u Skupštini Beograda Goran Vesić izjavio je danas da će gradonačelnik Beograda biti izabran u zakonskom roku odnosno do 9. juna i da će biti sa liste SNS
Odbornik Srpske napredne stranke (SNS) u Skupštini Beograda Goran Vesić izjavio je danas da će gradonačelnik Beograda biti izabran u zakonskom roku odnosno do 9. juna i da će biti sa liste SNS. "Gradonačelnik će biti neko od 64... »

Šta je sve obeležilo sednicu Skupštine Srbije: Svađa Martinovića i Obradovića, Stefanović priznao NATO nadletanja nad jugom zemlje

Telegraf pre 13 sati
Boško Obradović može da se zaposli u Gradskoj bibilioteci u Čačku. Je l'' nije SNS? - Nije. Je l'' je zaposlen - jeste - rekao je Martinović Povezane vesti Najnovije iz kategorije Vesti
Predsedavajući parlamenta Ðorđe Milićević odredio je danas kraću pauzu u Skupštini Srbije zbog polemike šefa poslanika SNS i Dveri Aleksandra Martinovića i Boška Obradovića. Skupština za formiranje Komisije o posledicama... »

Polemika Martinovića i Obradovića, Milićević odredio pauzu

B92 pre 13 sati
B92: Polemika Martinovića i Obradovića, Milićević odredio pauzu
Predsedavajući parlamenta Đorđe Milićević odredio je kraću pauzu zbog polemike šefa poslanika SNS i Dveri Aleksandra Martinovića i Boška Obradovića.
Obradović je, tokom rasprave o amandmanima na leks specijalis o izgradnji stanova za pripadnike snaga bezbednosti, upitao da li danas u Srbiji može da radi i živi i neko ko nije član SNS. Kritikujući veliki broj amandmana koji su... »

Ljuta borba u SNS: Jedan kandidat ima podršku stranke, drugi ulaže najviše energije, a samo Vučić zna ko će biti gradonačelnik

Blic pre 22 sata
Ime novog gradonačelnika Beograda, koji će u naredne četiri godine voditi prestonicu, biće konačno obelodanjeno za dve nedelje, saznaje "Blic" u vrhu SNS. Izvor "Blica" kaže da je predsednik Srpske napredne stranke i šef Srbije Aleksandar Vučić prelomio i doneo odluku o tome, a da će uskoro o svom... »

Vesić otkrio kada će biti izabran novi gradonačelnik Beograda

Telegraf pre 20 sati
Aktuelni gradski menadžer je rekao da ko god bude novi gradonačelnik nastaviće sa započetim projektima Povezane vesti Najnovije iz kategorije Vesti
Odbornik SNS u Skupštini Beograda Goran Vesić izjavio je da će gradonačelnik Beograda biti izabran u zakonskom roku, tj. do 9. juna i da će biti sa liste SNS. Beogradu sumnjive Tačijeve i Hodžajeve izjave o formiranju ZSO: Evo... »

Vesić: Gradonačelnik Beograda biće izabran u zakonskom roku, do 9. juna

Beta pre 22 sata
Odbornik Srpske napredne stranke (SNS) u Skupštini Beograda Goran Vesić izjavio je danas da će gradonačelnik Beograda biti izabran u zakonskom roku odnosno do 9. juna i da će biti sa liste SNS. "Gradonačelnik će biti neko od 64 odbornika sa liste SNS (od ukupno 110 odbornika). Mi smo dobili većinu,... »

Gradska vlast u Nišu izbegava javnu debatu o aerodromu

OK radio pre 22 sata
Najviši gradski, kao i zvaničnici SNS-a u Nišu nisu pozitivno odgovorili na poziv Inicijative „Ne damo niški aerodrom“ da učestvuju u televizijskoj debati o vlasničkom statusu i budućnosti aerodroma koji im je upućen pre više od sedam dana, saopštili su u Inicijativi.
Inicijativa je na ovakvu debatu prvi put javno pozvala 14. maja, a dva dana kasnije poslala zvanični poziv gradonačelniku Niša Darku Bulatoviću (SNS), šefu odborničke grupe SNS u Skupštini grada Zoranu Perišiću, predsedniku... »

Gradska vlast u Nišu izbegava javnu debatu o aerodromu

Danas pre 23 sata
Poziv na televizijsku raspravu lokalni SNS ne prihvata Najviši gradski, kao i zvaničnici SNS-a u Nišu nisu pozitivno odgovorili na poziv Inicijative „Ne damo niški aerodrom“ da učestvuju u televizijskoj debati o vlasničkom statusu i budućnosti aerodroma koji im je upućen pre više od sedam dana, saopštili su u Inicijativi.
Inicijativa je na ovakvu debatu prvi put javno pozvala 14. maja, a dva dana kasnije poslala zvanični poziv gradonačelniku Niša Darku Bulatoviću (SNS), šefu odborničke grupe SNS u Skupštini grada Zoranu Perišiću, predsedniku... »

Smena zbog krimske tužiteljke

Vesti online pre 1 dan
Bez ikakvog obrazloženja u Skupštini Srbije u četvrtak je smenjen predsednik Odbora za dijasporu Ivan Kostić, iz redova Dveri, a na njegovo mesto izabran je Miodrag Linta iz SNS-a. Smenjen je iznenada, a kako "Vesti" saznaju, kasno po podne, dan uoči sednice odbora, članovi vladajuće koalicije dobili su obaveštenje da na dnevni red stave smenu Kostića i njegovog zamenika. Tako ni sam predlagač, Aleksandar Marković iz SNS-a, nije imao objašnjenje za svoj predlog, pa se sve svelo na konstataciju "da je dobro
- Smatram da je razlog moje smene dolazak u Srbiju Natalije Poklonske, žene koja je bila glavni tužitelj Krima i koja nije došla na poziv Dveri, već skupštinskog Odbora za dijasporu i Srbe u regionu. Kada se u medijima pojavila... »

©2018 Netmark d.o.o.