SNS

PSG: Sunovrat na listi Fridom hausa potvrda katastrofalnog stanja u Srbiji

Danas pre 3 sata
Pokret slobodnih građana (PSG) je danas saopštio da smatra da „sunovrat Srbije na listi Fridom hausa iz godine u godinu potvrđuje da živimo u zarobljenoj državi sa zarobljenim institucijama i medijima koji su u funkciji autoritarne vlasti… »

Jedino izvesno da Stefanović nije Vučićev naslednik u SNS

Danas pre 4 sati
Sukob u vrhu Srpske napredne stranke još dublji nego što izgleda, tvrdi se u političkim krugovima Sukob unutar Srpske napredne stranke između Aleksandra Vučića i Nebojše Stefanovića dublji je nego što izgleda čak i uz sadašnji niz afera koje… »

N1 reporteri o Lajčakovim porukama i tome kako poslanici (ne) poštuju Kodeks

N1 Info pre 14 minuta
Ključna poruka Miroslava Lajčaka o dijalogu Beograda i Prištine - status quo je ze Evropsku uniju neodrživ. Predsednik Vučić odgovorio je i Aljbinu Kurtiju – a o svemu tome reći će nešto više repoterka N1 Sanja Sovrlić. Etički kodeks u… »

Planiran državni udar? Amerikanci vrbovali visokog funkcionera SNS: Od njega zahtevali jedno, ali bez Vučića

Srbija danas pre 44 minuta
Jedan od uticajnijih naprednjaka je tokom posete SAD razgovarao o budućnosti stranke bez aktuelnog lidera. Jedan visoki funkcioner Srpske napredne stranke (SNS) pre izvesnog vremena bio je u SAD, gde su na jednom od sastanaka stranci tražili od njega da… »

SNS VAljevo: “Narod zna i pravi razliku”

Valjevska posla pre 50 minuta
Kada jedna politička opcija postane u toj meri prihvaćena od naroda, kao što je to Srpska napredna stranka, ne treba da čudi što oni koji nikada nisu ništa učinili za svoj grad i svoj narod kao jedini argument imaju prepisane floskule i mantre onih… »

Novine: "Sve o sprezi pojedinaca iz SNS i mafije"; "Krizni štab na stolu ima tri opcije"

B92 pre 50 minuta
Dnevne novine u izdanju od četvrtka, 4. marta pišu o epidemiološkoj situaciji u Srbiji, kao i o nastavku istrage zločina grupe Veljka Belivuka. "Politika" piše o sastanku predsednika Srbije Aleksandra Vučića i specijalnog predstavnika EU za dijalog… »

Izdaja! Amerikanci vrbovali visokog funkcionera SNS: Plan za državni udar! Daj nam tačan plan promena u stranci, ali bez…

Kurir pre 1 sat
Jedan od uticajnijih naprednjaka je tokom posete SAD razgovarao o budućnosti stranke bez aktuelnog lidera. On je pokazao interesovanje za ovu temu. Jedan visoki funkcioner Srpske napredne stranke (SNS) pre izvesnog vremena bio je u SAD, gde su na jednom… »

Bakarec „likvidirao“ Kodeks poslanika – šta još izgovaraju, a šta ne čuje Dačić

N1 Info pre 3 sata
Iako su po usvajanju etičkog kodeksa, narodni poslanici krajem prošle godine najavili da više neće zloupotrebljavati skupštinsku govornicu i da će promeniti retoriku, prolećno zasedanje počelo je pretnjom koju je poslanik SNS Nebojša Bakarec… »

PSG: Sunovrat na listi Fridom hausa potvrda katastrofalnog stanja u Srbiji

Novi magazin pre 3 sata
Pokret slobodnih gradjana (PSG) je danas saopštio da smatra da "sunovrat Srbije na listi Fridom hausa iz godine u godinu potvrdjuje da živimo u zarobljenoj državi sa zarobljenim institucijama i medijima koji su u funkciji autoritarne vlasti Aleksandra… »

"Dignimo glas protiv mangupa u našim redovima" Rakić: SNS mora hitno odstraniti kancerogeno telo iz svog organizma

Srbija danas pre 3 sata
Rakić dodaje da su pojedinci pokazali da je čovek kvarljiva roba, i da će pokazati pravo lice kada mu se da vlast i moć. Katarina Rakic, narodni poslanik NSRS i Clan Glavnog odbora SNS, izjavila je da ta stranka kao državotvorna i stranka koja je… »

Vesti dana »