SNS

Dijalog o izbornim uslovima - vlast i opozicija u pat poziciji

Glas Amerike pre 5 dana
BEOGRAD — Sve je i dalje velika nepoznanica - od toga o čemu bi se vodio dijalog, do pitanja kada bi se dijalog održao, tako da je u ovom trenutku veoma teško govoriti o razgovorima vlasti i opozicije o izbornim uslovima za izbore na proleće 2022… »

Pretnje redakciji portala NS uživo, ispred zgrade transparent da su SNS uživo

Radio 021 pre 5 dana
Na fasadi zgrade u kojoj je smeštena redakcija portala naklonjenog vlastima, NS uživo, jutros su osvanule preteće poruke upućene novinarima. Istog dana, omladina Narodne stranke organizovala je performans ispred sedišta ovog lokalnog portala… »

"Građane lažima nećete pobediti" Gradski odbor SNS Jagodina izdao saopštenje zbog Đilasovih uvreda na račun predsednika…

Srbija danas pre 5 dana
Važno saopštenje Gradskog odbora SNS Jagodina. Dragan Đilas je još jednom po ko zna koji put izrekao laži i uvrede na račun predsednika Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke, pokazavši da je njegova politika laž i samo laž po svaku cenu… »

Astronomske tužbe Milenijum tima: Dobro znaju da lokalni mediji nemaju taj novac, ovako brutalno kažnjavanje značilo bi…

Jug press pre 4 dana
BEOGRAD-LESKOVAC-VRANJE Poznata firma Milenijum tim, koja radi na nekim od najvećih državnih građevinskih projekata u Srbiji, preko suda traži astronomskih 300.000 evra od dva lokalna sajta – Info Vranjske i Jug pres. Koja je poenta sudskog postupka… »

Umesto međustranačkog dijaloga, politički rat na ulicama

Nova pre 4 dana
Kad ne postoji višestranačka skupština niti uslovi za nju, navikli smo da se politika vodi na ulici. Kad se javno satanizuje opozicija, onda možda ne čudi što se neki protivnici režima igraju vatrom i poručuju vlastima da se neće dobro provesti… »

Dve jakne nova misterija smrti Vladimira Cvijana

Nova pre 4 dana
Vladimir Cvijan, bivši generalni sekretar Predsedništva Srbije za vreme mandata Borisa Tadića i nekadašnji član Srpske napredne stranke (SNS), za čiju se smrt saznalo nakon tri godine, ne prestaje da intrigira srpsku javnost. Gotovo svakodnevno… »

Preteći grafit za NS Uživo, urednik kaže da je zabrinut i traži snimke kamera

N1 Info pre 4 dana
Na fasadi zgrade u Novom Sadu na kojoj se nalaze prostorije redakcije portala NS Uživo, osvanuo je grafit sa porukom: "SNS Uživo bednici, dani su vam odbrojani". Inače, reč je o portalu koji deo javnosti i opozicija kritikuju zbog prorežimske… »

"Već sedam, osam godina niko nema dilemu ko pobeđuje na izborima" Bogosavljević: Popularnost Vučića je 10 puta veća od…

Blic pre 4 dana
Srđan Bogosavljević, konsultant agencije Ipsos izjavio je da su istraživanja koja sprovodi ova firma ozbiljna i ponovio da je SNS stranka sa ubedljivo najvećom podrškom birača u našoj zemlji. - Mi se veoma lagodno osećamo sa tim podacima, - rekao… »

Narodna stranka održala skup ispred zgrade u kojoj je smeštena redakcija portala "NS uživo"

Moj Novi Sad pre 4 dana
Omladina Narodne stranke održala je danas skup ispred zgrade u kojoj su smeštene redakcija portala "NS uživo", ali i firma Marka Bosanca Bosketa, koji je već duže vreme tema ove opozicione stranke. Oni su razvili transparent na kom je ispisano "SNS… »

Na zgradi redakcije NS uživo osvanuo grafit sa pretećom porukom

Cenzolovka pre 4 dana
Na fasadi zgrade u u Novom Sadu kojoj se nalaze prostorije redakcije portala NS Uživo, danas je osvanuo grafit sa porukom: “SNS Uživo bednici, dani su vam odbrojani”. „Radni dan nam počinje u osam časova ujutru, a poruka koja nam je upućena… »

Vesti dana »