SNS

DS: U zakup izdato samo osam hiljada hektara zemljišta, ogromni gubici u budžetu

N1 Info pre 3 dana
Od 205 podnetih zahteva preduzeća za izdavanje 172.000ha državnog, poljoprivrednog zemljišta u zakup 2017. godine, samo 22 su dobila pozitivan odgovor za 8.700ha, a samo sedam preduzeća je do kraja ispunilo utvrđene uslove, dok se za ostatak… »

SNS preuzela Fakultet političkih nauka, zajahali Slobin bezbednjak, Maja, studentkinja Jadranka…

Luftika pre 3 dana
Godinama, ako ne i decenijama, svedoci smo upliva partije i partijske knjižice u sve pore društva, pa tako i u akademsku zajednicu. Na udaru su bili mnogi fakulteti – Filološki fakultet, Ekonomski fakultet i drugi. Danas je na udaru Fakultet… »

Novi dan o političkom pritisku na fakultete u Srbiji

N1 Info pre 3 dana
Odlukom Vlade Srbije, pre četiri dana iz Saveta Fakulteta političkih nauka razrešeni su Aleksandar Timofejev, Sreten Vujović i Galina Ognjanov. Istovremeno, u to telo imenovano je osam članova, a među njima su i Maja Gojković i Jadranka… »

Nenad Lalatović: U nemilosti SNS-a

Danas pre 3 dana
Ličnost Danas Trener Vojvodine Nenad Lalatović izjavio je posle meča Superlige Srbije protiv Zlatibora (2:1) da mu „Vučićevi ljudi rade o glavi“. Strateg novosadskog kluba potvrdio je da na stadionu „Karađorđe“ postoje dve struje – SPS i… »

Vučić: Pre deset godina je otišao, praznina... FOTO

B92 pre 3 dana
Beograd -- Predsednik Srbije je na svom profiu "buducnostsrbijeav" na Instagramu ostavio posvetu čuvenom Brani Crnčeviću, koji je premunuo pre 10 godina. "Pre deset godina, tiho je otišao veliki čovek, naš saborac i prijatelj, jedan od osnivača… »

Vučić: Praznina iza Brane Crnčevića oseća se na svaki način

RTV pre 3 dana
BEOGRAD - Predsednik Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić, podsetio je da je na današnji dan, pre 10 godina, preminuo srpski književnik Brana Crnčević. "Pre 10 godina, tiho je otišao veliki čovek, naš saborac i prijatelj, jedan od osnivača SNS… »

Vučić: Praznina iza Brane Crnčevića oseća se na svaki način

Dnevnik pre 3 dana
BEOGRAD: Predsednik Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić, podsetio je da je na današnji dan, pre 10 godina, preminuo srpski književnik Brana Crnčević. "Pre 10 godina, tiho je otišao veliki čovek, naš saborac i prijatelj, jedan od osnivača SNS… »

Studenti se pobunili: Ne može u Savet FPN-a Maja Gojković koja je promenila pet partija

Radio 021 pre 3 dana
Studenti Fakulteta političkih nauka u Beogradu zahtevaju od uprave te ustanove hitnu reakciju, povodom odluke Vlade Srbije da imenuje ministarku kulture i informisanja Maju Gojković i ministarku za evropske integracije Jadranku Joksimović za članice… »

Studenti FPN najavili radikalne akcije zbog ministarki

Nova pre 3 dana
Studenti Fakulteta političkih nauka zahtevaju od uprave fakulteta hitnu reakciju, povodom odluke Vlade Srbije da imenuje ministarku kulture i informisanja Maju Gojković i ministarku za evropske integracije Jadranku Joksimović za članice Saveta FPN… »

Dojčinović: Bezbednosne strukture ne štite interese države, već garnituru na vlasti

Cenzolovka pre 3 dana
“Svet više uviđa postojeće probleme u Srbiji, kao i probleme koje imaju mediji”, kaže u razgovoru za Glas Amerike Stevan Dojčinović, urednik Mreže za istraživanje kriminala i korupcije (KRIK), nezavisnog medija koji se tokom prethodnog meseca… »

Vesti dana »

Protest na zapadu Srbije: ‘Ne’ iskopavanju litijuma

Slobodna Evropa pre 2 satajoš 11 povezanih

Danas kiša, ali i sneg

B92 pre 6 satijoš 12 povezanih