SNS

Bojana Jovanović: Dumanoviću se ponavlja situacija od pre nekoliko godina

Danas pre 7 sati
BIA podnela krivičnu prijavu protiv bivšeg policajca zbog izjave da "novac od droge dele BIA i SNS" Optužba Milana Dumanovića, bivšeg pripadnika Odeljenja za opservaciju i dokumentovanje MUP-a Srbije, da „Bezbednosno-informativna agencija i Srpska… »

BIA objavila dokumenta o smrti Vladimira Cvijana!

Srbija danas pre 6 sati
Cvijan je preminuo 5. januara 2018. godine, a kao uzrok smrti navedeno je utapanje u Dunavu. O njegovoj smrti javnost nije bila upoznata sve do pre nekoliko meseci. Bezbednosna informativna agencija objavila je danas dokumenta o uzrocima smrti advokata… »

Dveri Čačak: Borac žrtveno jagnje rata kriminalnih klanova u SNS

Morava info pre 8 sati
ČAČAK – Gradska organizacija u Čačku Dveri oglasila se povodom aktuelnih događanja u vezi sa FK Borac 1926. Saopštenje prenosimo u celosti: Milun Todorović je ponovo oštetio Borac jer njegov privatan sukob sa drugim klanovima u SNS-u je ovaj put… »

Grdi strance, pominje bojkot: Lider SSP nezadovoljan porukom evroparlamentaraca oko međustranačkog dijaloga

Večernje novosti pre 9 sati
Predsednik SSP Dragan Đilas poručio je u utorak u pismu posrednicima iz EP da ako ulaze u dijalog sa idejom da promene budu kozmetičke, onda je bolje da ga i ne počinju. On je nezadovoljan što evroparlamentarci "veličaju parlament bez opozicije… »

Poslanici SNS šalju poruku: Ne može nam niko ništa

Nova pre 12 sati
Nijedna od devet prijava za kršenje kodeksa ponašanja narodnih poslanika, i pored opskurnih navoda, nije usvojena u Skupštini Srbije. Poruka onih koji ih izgovaraju (čitaj poslanici SNS), kao i onih koji odlučuju o kršenju kodeksa (ponovo čitaj… »

Pajtić: Režim izaziva netrpeljivost prema neistomišljenicima

Nova pre 19 sati
Profesor Pravnog fakulteta u Novom Sadu Bojan Pajtić smatra da režim indukuje klimu netrpeljivosti prema neistomišljenicima i da je svako ko se ne slaže s narativom SNS dehumanizovan. Predsednik Nezavisnog društva novinara Vojvodine Norbert… »

SNS se krije iza Gordane Čomić

Danas pre 22 sata
Povodom teksta narodne poslanice SNS Vesne Marković "Ne smemo ignorisati istopolne zajednice" (Danas, 15. april) Dokle će vladajuća „SNS elita“, zajedno sa SPS-om i SPAS-om (Šapićem) obmanjivati javnost da Zakon o istopolnim zajednicama nisu… »

Najveće prevare u regionu

Danas pre 23 sata
Bez obmane bi čovečanstvo umrlo od očaja i dosade (Anatol Frans) Nije nam dosadno: obmanjuju nas i lažu svaki dan i na svakom mestu. Laž je postala drugo ime Srbije. Varaju nas i ponose se time! Reč Prevara namerno pišem velikim slovom jer sve… »

Dumanović: Tužba protiv mene pokušaj zastrašivanja pokreta Oslobođenje

Danas pre 24 sata
Funkcioner Pokreta „Oslobođenje“ i bivši policajac Milan Dumanović izjavio je danas da je krivična prijava koju su protiv njega podneli Bezbednosno-informativna agencija (BIA) i njen direktor Bratislav Gašić pokušaj da se on i pokret… »

BIA tužila bivšeg policajca zbog tvrdnji da Agencija i SNS prodaju drogu

Slobodna Evropa pre 1 dan
Bezbednosno-informativna agencija (BIA) i njen šef Bratislav Gašić podneli su prijave protiv bivšeg policajca Milana Dumanovića zbog izjave da ta služba, naslednica nekadašnje Državne bezbednosti, i vladajuća partija u Srbiji dele novac od… »

Vesti dana »