Sokobanja

Kroz priču o bajkerima „šurdilovski“ šarm i duh Vlasotinca i gostoljubivost Vlasotinčana

Jugmedia pre 1 dan
Na petom Internacionalnom festivalu turističkog i ekološkog filma Vrmdža fest kod Soko Banje, održanog 24. jula 2021. godine, film „Nije važno одакле сам“, vlasotinački umetnik Nebojša Ilić Ilke osvojio je još jedno priznanje u nizu… »

Takmičenje harmonikaša zakazano za 30. jul u Jagodini: Tradicija duga 20 godina

Telegraf pre 3 dana
U žiriju će biti harmonikaši Mirko Kodić, Novica Nikolić Patalo, Borko Radivojević, Andrija Futa Jovanović. U Jagodini se 30. jula održava takmičenje harmonikaša koje ima tradiciju dugu 20 godina. Bojan Nešić, osvajač prvog mesta na… »

Ceca za dva meseca zaradi 300.000 evra!

Vesti online pre 5 dana
Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović u julu i avgustu imaće ukupno 10 koncerata, a ako se uzme u obzir da njen honorar iznosi 30.000 evra, to znači da će Ceca biti bogatija za 300.000 za samo dva meseca. Prethodnih dana već je imala nastupe u… »

Ceca za dva meseca zaradi: 300.000 evra Celo leto je zauzeta, a evo koliko iznosi njen honorar

Blic pre 5 dana
Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović u julu i avgustu imaće ukupno 10 koncerata, a ako se uzme u obzir da njen honorar iznosi 30.000 evra, to znači da će Ceca biti bogatija za 300. 000 za samo dva meseca. Prethodnih dana već je imala nastupe u… »

Ceca za 2 meseca od koncerata zarađuje 300.000 €! Ražnatovićka celo leto ima pune ruke posla, a po nastupu uzme čak…

Kurir pre 5 dana
Svetlana Ceca Ražnatović tokom jula i avgusta imaće ukupno deset koncerata u regionu, a ako se uzme u obzir da je njen prosečan honorar 30.000 evra, to znači da će ona biti bogatija za 300.000 evra. Prethodnih dana već je imala nastupe u Ljuboviji… »

Akcija „Svi u prirodu“ odložena zbog lošeg vremena, zakazan novi termin

Niške vesti pre 5 dana
Zbog loših vremenskih uslova, akcija „Svi u prirodu“ koja je bila zakazana za prošlu nedelju, otkazana je zbog kiše. Savez za rekreativni sport Niša akciju održaće akciju „Svi u prirodu“ u nedelju, 25.jula gde svi ljubitelji prirode mogu da… »

Sledi veliko finale u Splitu: Sezona sim za 2021. uspešno završena u Srbiji! Foto

Kurir pre 6 dana
U Sremskoj Mitrovici održano državno finale u odbojci na pesku čime je kompletiran spisak predstavnika Srbije na međunarodnom finalu u Splitu, od 16. do 21. avgusta. Spektakl za kraj nezaboravne osme sezone Dunav osiguranje Sportskih igara mladihi! Na… »

Sezona SIM za 2021. uspešno završena u Srbiji

B92 pre 7 dana
U Sremskoj Mitrovici održano državno finale u odbojci na pesku, čime je kompletiran spisak predstavnika Srbije na međunarodnom finalu u Splitu. Na plaži u Sremskoj Mitrovici održano je državno finale u odbojci na pesku, a pobednici su kompletirali… »

Sezona sim uspešno završena u Srbiji u sezoni 2021. sledi međunarodno finale u Splitu

Večernje novosti pre 7 dana
FOTO: SIM Srbije Spektakl za kraj nezaboravne osme sezone Sportskih igara mladih! Na plaži u Sremskoj Mitrovici održano je državno finale u odbojci na pesku, a pobednici su kompletirali spisak predstavnika Srbije na međunarodnom finalu u Splitu, od… »

Sportske igre mladih: Spektakl za kraj nezaboravne osme sezone! (foto)

Hot sport pre 7 dana
U Sremskoj Mitrovici održano državno finale u odbojci na pesku čime je kompletiran spisak predstavnika Srbije na međunarodnom finalu u Splitu, od 16. do 21. avgusta. Spektakl za kraj nezaboravne osme sezone Dunav osiguranje Sportskih igara mladihi! Na… »

Vremenska prognoza »

Soko Banja »
subota
Vedro
Vedro
37 ˚C
utorak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
19˚ / 37˚
sreda
Delimično oblačno
Delimično oblačno
24˚ / 38˚

Vesti dana »