Sokobanja - vesti

Vremeplov (19. mart 2019)

RTS pre 1 dan
RTS: Vremeplov (19. mart 2019)
Svetski dan igre Monopol. Dan roda u Belom blatu.
1813. - Rođen Dejvid Livingston, škotski lekar, misionar i istraživač (Blentajr Vorks, 19. 03. 1813 - Molilamo, 01. 05. 1873) 1818. - Rođen Petar Preradović, književnik (Grabrovica, 19. 03. 1818 - Farafeld, 18. 08. 1872) 1849. - Rođen Ljuba Didić, političar, opštinski... »

Pčelinji otrov kao lek

Večernje novosti pre 1 dan
Mnogo noviteta na Sajmu meda i pčelarstva u Paraćinu
NEKOLIKO dana pre Mladenaca, pravoslavnog praznika kada domaćice mladenčiće premazuju medom, u Paraćinu se održava Sajam meda i pčelarstva, a sudeći prema više od 70 izlagača - proizvođača meda, pčelinjih proizvoda, pribora i opreme, poslednji, održan prošle subote,... »

Prodaje se imovina Razvojne banke Vojvodine

Kamatica pre 2 dana
Agencija za osiguranje depozita kao stečajni upravnik ponudila je na prodaju dvadesetak nekretnina koje su imovina Razvojne banke Vojvodine u stečaju, a čija je vrednost procenjena u rasponu od 288 hiljada do 410 evra.
Najviša procenjena vrednost je za prostor zgrade tekstilne industrije u Svrljigu, a slede dve zgrade ugostiteljstva u Novom Sadu koje su zajedno procenjene na 157 hiljada evra i tržišni centar u Sokobanji, koji je vredan 121... »

Rtanj stavljen pod zaštitu države, konačno

Daljine pre 3 dana
Specijalni rezervat prirode Rtanj je 14. marta uredbom Vlade Republike Srbije stavljen pod zaštitu države kao poseban biodiverzitet istočne Srbije, nakon održane javne rasprave. Specijalni rezervat prirode Rtanj, koji se prostire se na površini od 4 997 17 01 hektara, nalazi se u istočnoj Srbiji, u... »

Šesta planinarska akcija u selu Vrmdža

Niške vesti pre 4 dana
Ova planinarsko-rekreativna manifestacija održava se od 2014. godine i jedna je od najmasovnijih na jugu Srbije, a uvek ima i međunarodni karakter, zbog učešća planinarki i planinara iz okolnih zemalja. Selo Vrmdža, u blizini Sokobanje, u podnožju planine Rtanj, okruženo je stenama, te je prozvano... »

Čekaju nove goste iz Rumunije

Večernje novosti pre 5 dana
Turistički potencijali istočne Srbije predstavljeni na sajmu u Krajovi
POD okriljem Međunarodnog sajma turizma u rumunskom gradu Krajova, Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije je upriličila prezentaciju tokom koje su se na zajedničkom štandu predstavili sertifikovani partneri regionalnog... »

Prodaja dvadesetak nekretnina Razvojne banke Vojvodine u stečaju

N1 Info pre 5 dana
Agencija za osiguranje depozita, kao stečajni upravnik, ponudila je na prodaju neposrednom pogodbom dvadesetak nekretnina koje su imovina Razvojne banke Vojvodine (RBV) u stečaju, čija vrednost je procenjena u rasponu od 410 do 288.000 evra.
Na listi ponuđenih nekretina RBV-a su porodični stambeni objekti, njive, voćnjaci, pašnjaci, industrijski objekti i stambeno-poslovne zgrade. Najviša procenjena vrednost je za zgradu tekstilne industrije u Svrljigu - 288.006... »

Prodaje se imovina Razvojne banke Vojvodine

Dnevnik pre 6 dana
BEOGRAD: Agencija za osiguranje depozita kao stečajni upravnik ponudila je na prodaju dvadesetak nekretnina koje su imovina Razvojne banke Vojvodine u stečaju a čije je vrednost procenjena u rasponu od 288 hiljada do 410 evra.
Najviša procenjena vrednost je za prostor zgrade tekstilne industrije u Svrljigu a slede dve zgrade ugostiteljstva u Novom Sadu koje su zajedno procenjene na 157 hiljada evra i tržišni centar u Sokobanji koji je vredan 121... »

Laka planinska akcija na Vrmdži kod Soko Banje

Južne vesti pre 7 dana
Svi oni koji bi da se rekreiraju u laganoj planinarskoj akciji po Vrmdži nadomak Soko Banje, moći će to da učine 16. marta. Okupljanje za zainteresovane koji žele da krenu iz Niša, biće ispred tržnog centra “Roda”. Besplatan ručak, za šta vam je, kako kažu organizatori potreban pribor i posuda, kao... »

Ruski đaci upoznaju Niš

Niške vesti pre 7 dana
“Ovo je šansa za nova prijateljstva i nova saznanja o kulturi , običajima i istoriji naša dva bratska naroda. Ostaće kod nas sedam dana, radiće radionice u školi, ali će se upoznati i sa gradom, organizovaćemo im i izlet do Soko Banje, a iskreno se nadam da će naše gostoprimstvo doći do punog... »

©2019 Netmark d.o.o.