Sokobanja

Miholjsko leto na niškim ulicama

RTS pre 14 sati
Jesen je kalendarski stigla pre više od mesec dana, ali se leto ne predaje. Iako je kraj oktobra, dnevne temperature blizu su 30. podeoka. Građani Niša uživaju u tim temperaturama. Završilo se leto, prošao je i Miholjdan, a na niškim ulicama, u… »

Promovisan Kragujevac na “Uličnom korzou” u Budimpešti

InfoKG pre 15 sati
Gradska turistička organizacija „Kragujevac“ predstavila je proteklog vikenda turističku ponudu našeg grada na “Uličnom korzou”, najvećoj uličnoj manifestaciji u Budimpešti. U okviru Internacionalnih konjičkih trka „Nacionalni galop“ u… »

Nova MediGroup ustanova u Subotici, a od sada MediLab laboratorije i u Nišu, Zaječaru, Sokobanji, Leskovcu i Surdulici

Blic pre 2 dana
Nova MediGroup ustanova u Subotici, a od sada MediLab laboratorije i u Nišu, Zaječaru, Sokobanji, Leskovcu i Surdulici Mreža MediGroup ustanova je već proširila svoje granice van Beograda, a nove lokacije su Subotica - gde Zavod za zdravstvenu… »

MediGroup širi mrežu ustanova i laboratorija

Nedeljnik pre 5 dana
Mreža MediGroup ustanova je već proširila svoje granice van Beograda, a nove lokacije su Subotica – gde Zavod za zdravstvenu zaštitu radnika “Zdravo Med” postaje deo MediGroup sistema, dok MediLab stiže do Niša, Zaječara, Sokobanje, Leskovca… »

Uskoro rekonstrukcija i dogradnja Specijalne bolnice Ozren u Sokobanji - 5 miliona dinara za projektnu dokumentaciju

Ekapija pre 5 dana
Odbornici skupštine opštine Sokobanja usvojili su rebalans budžeta kojim su opredeljena sredstva za izradu projektne dokumentacije za rekonstrukciju i dogradnju Specijalne bolnice Ozren u iznosu od 5 miliona dinara i 33 miliona dinara za rekonstrukciju… »

Više od 100 divljih deponija u sokobanjskim selima

Jug press pre 5 dana
SOKO BANJA Svako sokobanjsko selo u proseku ima po četiri divlje deponije, rezultati su popisa koji je sprovelo Sokobanjsko ekološko društvo. Oni kažu da je situacija loša, što su i očekivali, jer su locirali ukupno 103 divlje deponije i uneli ih u… »

Naša sela: Kako do boljih prinosa

Niške vesti pre 6 dana
I ovog puta pripremili smo za vas nekoliko zanimljivih i korisnih tema. To su pre svega reportaže o načinima da se poboljša prinos u ratarstvu i povrtarstvu kroz primenu savremenih agrotehničkih metoda. Uz to govorimo i o završetku poslova na… »

Divčibare – nova top destinacija Srbije u narednom periodu

Valjevska posla pre 8 dana
Na otvaranju konferencije „Turizam Srbije – Partnerstvo za bolju budućnost“ ministar Ljajić je rekao da Srbija u naredne dve do tri godine treba da razvije još pet top destinacija, pored Beograda, Novog Sada, Kopaonika, Zlatibora i Vrnjačke… »

Srbija se približava broju od 10 miliona turističkih noćenja

Dnevnik pre 9 dana
BEOGRAD: Srbija će ove godine ispuniti ciljeve iz strategije turizma, a to znači više od 3,6 miliona turista i više od 9,6 miliona noćenja, tako da se približava magičnoj cifri od 10 miliona noćenja, izjavio je danas potpredsednik Vlade i ministar… »

Naša sela: Ozbiljno upozorenje vinogradarima

Niške vesti pre 9 dana
Poljoprivredni savetodavci ove godine uočili su masovnu pojavu insekta cikade, koji izaziva neizlečivo oboljenje vinograda – fitoplazmu. To oboljenje je već dovelo do masovnog krčenja vinograda u niškom vinogorju, pre više od 10 godina, tako da… »

Vremenska prognoza »

Soko Banja »
subota
Vedro
Vedro
8 ˚C
četvrtak
Vedro
Vedro
14˚ / 24˚
petak
Vedro
Vedro
14˚ / 24˚

Vesti dana »