Srebrenica

BILJANA PLAVŠIĆ: NIKAD NISAM TRAŽILA DA MI SE VRATI STAN U SARAJEVU, HOLBRUK MI JE REKAO DA JE ON SPASIO BANJU LUKU

RTV Novi Pazar pre 20 sati
Nekadašnja predsjednica Republike Srpske i haška osuđenica Biljana Plavšić u razgovoru za ekspres.net kazala je da BiH od 1992. do 1995. “nije bila ratište nego tržište”. – Da se nije trgovalo, rat bi se završio ranije – zaključila je… »

Nekažnjeni genocid

Politika pre 1 dan
Hrvatska za Jasenovac i „Oluju” ne samo da nije kažnjena, nego je i „nagrađena” etnički čistom državom i ulaskom u EU i NATO. Suočimo se s prošlošću. Oslobodimo se mitova. To od nas traže naše vlasti, dok nas ubeđuju da „prihvatimo… »

Čustović: Znanje i mladi povezuju BiH s Australijom

Slobodna Evropa pre 1 dan
Edhem Eddie Čustović je kao sedmogodišnji dječak, s roditeljima i bratom, iz Tuzle stigao u Australiju, gdje se tokom školovanja opredijelio za svijet nauke, tehnike, inovacija. U ovoj oblasti je postigao izuzetne rezultate u svjetskim razmjerama ali… »

Mit o Balkancima - ljubav prema zločincima i ostale dobrote

Insajder pre 1 dan
Hrvatska je članica EU, Srbija i Crna Gora pregovaraju o članstvu, Kosovu je sve navedeno cilj… ali teško da su se bilo koje od ovih država i teritorija i njihovi građani do kraja izdigli iz „vrednosti“ koje su na ovim prostorima dominirale… »

Pakistanski premijer uporedio Kašmir sa Srebrenicom

N1 Info pre 3 dana
Pakistanski premijer Imran Kan upozorio je u četvrtak na mogućnost novog masakra i etničkog čišćenja muslimana u Kašmiru, poput onog koji se dogodio pre 24 godine u Srebrenici. "Zar će svet tiho posmatrati masakr i etničko čišćenje muslimana u… »

Među mrtvima se osjećam bolje

XXZ magazin pre 3 dana
Iz knjige Emira Suljagića: Razglednica iz groba (9). Sam, bez majke i sestre koje su u to vrijeme, od demilitarizacije do pada enklave, bile u Tuzli, povjerovao sam u to da se čovjek nalazi u konstantom stanju rata, pažnju potrebnu da bi preživio niko… »

Zalivske zemlje ćute, pakistanski premijer spominje Srebrenicu

B92 pre 3 dana
Dubai -- Zalivske zemlje su, uglavnom, ostale tihe na odluku indijske vlade da oduzme indijskom delu Kašmira ograničenu autonomiju i uvede policijski čas u tom regionu. U ovom delu pretežno žive muslimani, a uvedene mere ostavile su ih bez bilo koje… »

Krajnje bezobrazna izjava velikog svetskog lidera! Još jedan nož u leđa Srbima! (video)

Alo pre 3 dana
Pakistanski premijer Imran Kan upozorio je danas na opasnost da se u Kašmiru ponovi masakr i etničko čišćenje muslimana, poput onog pre 24 godine u Srebrenici. - Zar će svet tiho posmatrati masakr i etničko čišćenje muslimana u Kašmiru kao što… »

Premijer Pakistana: U Kašmiru moguća nova Srebrenica

IndeksOnline pre 3 dana
BEOGRAD – Pakistanski premijer Imran Kan upozorio je danas na opasnost da se u Kašmiru ponovi masakr i etničko čišćenje muslimana, poput onog pre 24 godine u Srebrenici.”Zar će svet tiho posmatrati masakr i etničko čišćenje muslimana u… »

Pokvić pušten iz pritvora, branit će se sa slobode

Al Jazeera pre 4 dana
Adis Pokvić na ispitivanju u policiji priznao da je ispisao uvredljive poruke protiv Bošnjaka. Adis Pokvić pušten je da se brani sa slobode, nakon što je na kući svoje porodice i automobilima parkiranih u dvorištu, među kojima je i njegov… »

Vesti dana »

Đorđević: Pokazali smo kvalitet i znanje

N1 Info pre 1 satjoš 3 povezane

Danas sunčano i toplo, do 34 stepena

Blic pre 6 satijoš 2 povezane