Srebrenica

"Kad čujete da izdajnik brani državne interese, znajte da govori Dritan Abazović"

B92 pre 3 sata
Podgorica -- "Kad čujete da izdajnik brani državne interese, znajte da govori Dritan Abazović", izjavio Miloš Nikolić, portparol i poslanik DPS u Skupštini Crne Gore. "Pre nego što i pomisli da izgovori bilo šta što se tiče državnih interesa… »

Blef ili ne, Putin se igra vatrom: Amerika i Nemačka na nogama zbog Ukrajine, a ruski zvaničnik pominje Srebrenicu

Blic pre 7 sati
Otkako je Rusija početkom aprila krenula da gomila svoje snage na granici s Ukrajinom, međunarodna zajednica se uzbunila. Ukrajinski predsednik je pozvao američkog, nemačka kancelarka je pozvala Vladimira Putina. Angela Merkel je od ruskog predsednika… »

Krao zlato, švercovao hranu, mučio stanovnike Srebrenice: Depeše muslimanskih obaveštajaca o Oriću

Pravda pre 19 sati
Muslimanska obaveštajna služba Orića smatrala kriminalcem odgovornim za šverc hrane, prostituciju, ubistva i krađu zlata. Depeše bivše muslimanske obaveštajne službe, koje su u posedu banjalučke ATV, pokazuju da je bivši komandant Armije BiH… »

Razočaranje iz Rusije VIDEO

B92 pre 21 sat
Dmitrij Kozak pozvao se na Putinove reči i rekao "naš predsednik je rekao da Rusija ne sme dozvoliti da se zločin iz Srebrenice ponovi u Donbasu". Visoki ruski zvaničnik upozorio je da bi Moskva mogla vojno da interveniše, ukoliko vlada u Kijevu… »

Orić prodavao hranu iz magacina a u Srebrenici gladovali

Politika pre 1 dan
Muslimanska obaveštajna služba Orića smatrala kriminalcem odgovornim za šverc hrane, prostituciju, ubistva i krađu zlata. BANjALUKA - Depeše bivše muslimanske obaveštajne službe, koje su u posedu banjalučke ATV, pokazuju da je bivši komandant… »

Negiranje Srebrenice, omiljena zabava srpskih političara

Al Jazeera pre 1 dan
Kad god nađu malo slobodnog vremena naši političari, kako iz vlasti tako i iz opozicije, zabavljaju se igrajući kolo na kostima pobijenih u Srebrenici. Centar za međunarodnu saradnju i održivi razvoj (čiji je predsednik Vuk Jeremić, lider Narodne… »

Šta je radio Naser Orić u Srebrenici? "To se kasnije stavlja na teret Srbima"

B92 pre 1 dan
Depeše bivše muslimanske obaveštajne službe, pokazuju da je Naser Oric smatran odgovornim za šverc, prostituciju i ubistva na području Srebrenice. Depeše su u posedu banjalučke „Alternativne televizije“ (ATV) pokazuju da je Naser Orić u… »

Šta je Naser Orić radio u Srebrenici?

Vesti online pre 1 dan
Depeše bivše muslimanske obaveštajne službe, pokazuju da je Naser Orić smatran odgovornim za šverc, prostituciju i ubistva na području Srebrenice. Depeše su u posedu banjalučke „Alternativne televizije“ (ATV) pokazuju da je Naser Orić u… »

ATV: Bivša muslimanska obaveštajna služba Nasera Orića smatrala kriminalcem /video/

Sputnik pre 1 dan
Depeše bivše muslimanske obaveštajne službe, koje su u posedu banjalučke „Alternativne televizije“ (ATV), pokazuju da je bivši komandant tzv. Armije BiH Naser Orić, inače u dokumentu označen kao A-101, smatran odgovornim za šverc… »

Pala koprena sa istine o Srebrenici: Orić ubijao svoje i Srbe, krao i švercovao, tvrde bivši obaveštajci (video)

Srbija danas pre 1 dan
Depeše bivše muslimanske obaveštajne službe označavaju Nasera Orića kao odgovornog za šverc, ubistva i prostituciju u Srebrenici tokom rata. Depeše bivše muslimanske obaveštajne službe, koje su u posedu ATV-a, pokazuju da je bivši komandant… »

Vesti dana »