SRS - vesti

SRS: Puno nelogičnosti u Predlogu zakona o finansijskoj podršci porodicama sa decom (VIDEO)

Beta pre 14 sati
Srpska radikalna stranka (SRS) ocenila je danas da u Predlogu zakona o finansijskoj podršci porodicama sa decom ima mnogo nelogičnosti i zatražila da se makar delimično izjednače prava dece koja su rodjena van rokova koje predvidja taj zakonski predlog sa onom decom koja će biti obuhvaćena tim... »

Damjanović: Šta ćemo sa roditeljima koji žele da imaju više od troje ili četvoro dece

Beta video pre 14 sati
BEOGRAD - ``Ima tu još puno nelogičnosti u zakonu. Šta ćemo sa roditeljima koji žele da imaju više od troje ili četvoro dece? Zašto ta deca nemaju ista prava ako su rodjena kao peta? Kakva je to populaciona politika? Zar ne treba da se sredstva izdvajaju do punoletstva? Nije problem samo roditi... »

Damjanović: Zakon pun nelogičnosti

Beta video pre 14 sati
BEOGRAD - ``Postavlja se pitanje, na primer, šta je sa onom decom koja do 25. decembra 2017. godine nisu navršila desetu godinu, da li su to neravnopravna deca ili deca drugog reda? Zašto se nije ostavila mogućnost da se i toj deci isplate odredjena sredstva``, rekao je poslanik SRS Miljan... »

Damjanović kritikovao i zakonski predlog koji se tiče regulacije oblasti sezonskih poslova

Beta video pre 14 sati
BEOGRAD - Poslanik SRS Miljan Damjanović je kritikovao i zakonski predlog koji se tiče regulacije oblasti sezonskih poslova, naročito odredbu da poljoprivrednici o angažovanju povremenih radnika treba da sami obaveste Poresku upravu preko imejla. ``Pa da li je neko ovde normalan, da li je ikada... »

Delić: Napuštena praksa koja je postojala 30 godina

Beta video pre 15 sati
BEOGRAD - Poslanik SRS i bivši general Božidar Delić je ukazao da od Nove godine postoje odredjeni problemi sa isplatom naknada za borce, invalide i porodice poginulih jer je napuštena praksa koja je postojala 30 godina da se isplata obavlja na osnovu statističkih podataka o platama iz prethodnog... »

SRS: Pravni osnov za uvođenje datuma od značaja za AP Vojvodinu ne postoji

Beta pre 1 dan
Pravni osnov za uvodjenje datuma od značaja za Vojvodinu ne postoji -  smatra Srpska radikalna stranka (SRS) koja će pred Ustavnim sudom pokrenuti pitanje zakonitosti odluke pokrajinske skupštine o tome, donete u utorak, izjavio je danas predsednik Poslaničke grupe SRS u Skupštini Vojvodine... »

Usvajanje budžeta Bileće u senci uvreda

Večernje novosti pre 1 dan
Još jedna burna sednica u Skupštini opštine Bileća protekla u pretnjama. Prilikom diskusuje odbornik SRS Dražen Dunđer prednjačio u provociranju
I NA poslednjoj sednici Skupštine opštine Bileća nisu izostale uvrede i pretnje, a odbornici skupštinske većine usvojili su budžet za 2018. godinu od 11 miliona i 135.000 KM. Prilikom diskusuje svake tačke dnevnog reda odbornik... »

Šešelj tvrdi da je otmica novinara nameštena: Iza svega stoji Zapad i jedan domaći političar!

Srbija danas pre 3 dana
Predsednik SRS podsetio i na slučaj ruskog novinara u Ukrajini
Predsednik SRS Vojislav Šešelj tvrdi da iza, kako on kaže lažirane otmice novinara Stefana Cvetkovića, stoji Zapad. Lider radikala objašnjava da je to klasičan metod delovanja Centralne obaveštajne agencije (CIA) i podseća da se... »

Šešelj: Spremam se da sklonim Vučića sa vlasti

Pravda pre 3 dana
Predsednik SRS Vojislav Šešelj žestoko odgovara na optužbe koje je prošle nedelje na njegov račun izneo lider LSV Nenad Čanak! Tvrdi da je Čanak tokom devedesetih aktivno radio za srpsku tajnu službu i da je imao specijalne zadatke za koje je dobijao mesečnu platu.
Osim o tome, Šešelj u intervjuu Kuriru priča i o svojim nekadašnjim vezama s vođama "zemunskog klana", o kumu Vuku Draškoviću, ali i o bivšem bliskom saradniku, Tomislavu Nikoliću, koji je, kako kaže, okončao političku karijeru.... »

Vojislav Šešelj predsednik SRS: Nenad Čanak radio za DB, imao platu 300 maraka

Kurir pre 4 dana
U Hagu sam informaciju dobio od bivšeg šefa DB Jovice Stanišića, a Čanak je Službi služio da u javnost izlazi s najekstremnijim separatističkim idejama
Predsednik SRS Vojislav Šešelj žestoko odgovara na optužbe koje je prošle nedelje na njegov račun izneo lider LSV Nenad Čanak! Tvrdi da je Čanak tokom devedesetih aktivno radio za srpsku tajnu službu i da je imao specijalne... »

©2018 Netmark d.o.o.