SRS - vesti

Šešelj napada, Ljajić jača

Politika pre 5 sati
Televizije bliske lideru SDPS-a svakodnevno po nekoliko puta vrte spotove i priloge o delovanju predsednika SRS-a i govorima s početka devedesetih godina
Najnovija knjiga lidera Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja već svojim naslovom „Novopazarski kralj heroina Rasim Ljajić” optužuje aktuelnog potpredsednika Vlade Srbije i predsednika Socijaldemokratske partije Srbije... »

Susret ipak zabeležen kamerama: Ovako je Putin reagovao kad je neplanirano video Šešelja! (foto)

Srbija danas pre 21 sat
Predsednik SRS Vojislav Šešelj sastao se u četvrtak sa predsednikom Ruske Federacije Vladimirom Vladimirovičem Putinom, a radikali su na Tviteru objavili fotografije koje dokazuju da se susret ipak desio
Šešelj je rekao da se sakrio u jednoj prostoriji, a onda, na iznenađenje svih, izašao iz nje kada je video da Putin izlazi iz Hrama. Putin je prepoznao Šešelja i osmehnuo mu se. Posle toga su se rukovali, Šešelj se predstavio,... »

SRS: Putin u razgovoru sa Šešeljem pozdravio političku orijentaciju SRS-a

Beta pre 1 dan
Predsednik Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj preneo je predsedniku Rusije Vladimiru Putinu da se SRS zalaže za uniju sa Rusijom i za pristupanje vojnom savezu ODKB, a Putin je pozdravio političku orijentaciju SRS-a, saopštila je danas ta stranka. "Šešelj se susreo u kripti Hrama svetog... »

Morate da vidite kako je Putin reagovao kad je Šešelj u Hramu iznenada banuo ispred njega! (foto)

Alo pre 1 dan
Alo: Morate da vidite kako je Putin reagovao kad je Šešelj u Hramu iznenada banuo ispred njega! (foto)
Predsednik SRS Vojislav Šešelj sastao se u četvrtak sa predsednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom, a radikali su na Tviteru objavili fotografije koje dokazuju da se susret ipak desio.
. Kako se procenjuje, na platou ispred Hrama Svetog Save, Putina i Vučića dočekalo je više od 125.000 građana koji su pristigli iz svih delova Srbije, a među njima je bio i lider radikla Vojislav Šešelj. . Šešelj je rekao da se... »

Putin se sreo se sa Šešeljem u Hramu Svetog Save: Evo šta je ruski predsednik prvo uradio!

Pravda pre 2 dana
Ruski predsednik je jednodnevnu posetu Srbiji završio obilaskom Hrama Svetog Save, gde je okupljenim građanima, koji su došli pred Hram u velikom broju, poručio: "Hvala vam na prijateljstvu".
Putin je po odlasku iz Hrama prekršio protokol tako što je ušao u masu građana, te se pozdravio i rukovao sa njima. Izgleda da ovo nije bio jedini put kada je ruski predsednik prekršio protokol. Naime, lider SRS Vojislav Šešelj... »

Šešelj otkrio detalje susreta sa Putinom! Dugo će pamtiti reakciju šefa Kremlja kada ga je ugledao

Alo pre 3 dana
Alo: Šešelj otkrio detalje susreta sa Putinom! Dugo će pamtiti reakciju šefa Kremlja kada ga je ugledao
Vojislav Šešelj, lider SRS-a, obelodanio je juče da se, mimo svih protokola, u četvrtak, u Hramu Svetog Save, susreo s ruskim predsednikom Vladimirom Putinom.
On tvrdi da je sa Putinom pričao oko 10 minuta i navodi da su mu svedoci za to predsednik države Aleksandar Vučić i patrijarh srpski Irinej. - Van svakog protokola, u kripti Hrama Svetog Save, prvi put sam uspeo da se sretnem s... »

Šešelj prevario putinovo obezbeđenje! Šef SRS: Zbog njega pet sati nisam išao u toalet! Prepoznao me je i rekao da me pratio u hagu!

Kurir pre 4 dana
Silna želja lidera radikala Vojislava Šešelja da uživo vidi predsednika Rusije Vladimira Putina bila je izgleda jača i od velikih mera obezbeđenja i strogog protokola delegacije! Naime, Šešelj tvrdi da je uspeo da se provuče "ispod radara" tako što je pre svih ušao u Hram Svetog Save i satima... »

Putin se sreo se sa Šešeljem u Hramu Svetog Save: Evo šta je ruski predsednik prvo uradio!

Pravda pre 4 dana
Ruski predsednik je jednodnevnu posetu Srbiji završio obilaskom Hrama Svetog Save, gde je okupljenim građanima, koji su došli pred Hram u velikom broju, poručio: "Hvala vam na prijateljstvu".
Putin je po odlasku iz Hrama prekršio protokol tako što je ušao u masu građana, te se pozdravio i rukovao sa njima. Izgleda da ovo nije bio jedini put kada je ruski predsednik prekršio protokol. Naime, lider SRS Vojislav Šešelj... »

Sreo se sa Šešeljem u Hramu Svetog Save, evo šta je ruski predsednik prvo uradio!

Alo pre 4 dana
Alo: Sreo se sa Šešeljem u Hramu Svetog Save, evo šta je ruski predsednik prvo uradio!
Predsednik Rusije Vladimir Putin juče je bio u jednodnevnoj poseti Srbiji.
Ruski predsednik je jednodnevnu posetu Srbiji završio obilaskom Hrama Svetog Save, gde je okupljenim građanima, koji su došli pred Hram u velikom broju, poručio: "Hvala vam na prijateljstvu". Izgleda da ovo nije bio jedini put... »

"Vojo, tebe u Rusiji svi znaju" Šešelj iznenada iskočio pred Putina! Evo šta je ruski predsednik prvo uradio

Srbija danas pre 4 dana
Predsednik SRS Vojislav Šešelj tvrdi da se juče u Hramu Svetog Save mimo protokola nakratko sastao sa predsednikom Ruske Federacije Vladimirom Vladimirovičem Putinom!
Šešelj je sa Putinom navodno razgovarao nešto manje od 10 minuta. Za portal Srbija Danas Šešelj otkriva da se sakrio u jednoj prostoriji, a onda, na iznenađenje svih, izašao iz nje kada je video da Putin izlazi iz Hrama. Putin je... »

Nadal bez izgubljenog seta do polufinala AO

Beta  pre 8 sati  još 46 povezanih

Završena potraga za nestalim avionom zbog mraka, nastavak u sredu

Sportski žurnal  pre 2 sata  još 25 povezanih

Niš: Majka izgorela, sin kritično

Večernje novosti  pre 15 minuta  još 22 povezane
©2019 Netmark d.o.o.