SRS

Hag ne odustaje od radikala, Vučić ih ne da

Danas pre 17 sati
Iako iz haškog suda tvrde da zvanični Beograd ima obavezu da sa njima sarađuje, predsednik Srbije naglasio da neće izručiti Vjericu Radetu i Petra Jojića Žene u crnom danas su najoštrije osudile odbijanje režima u Srbiji da Međunarodnom… »

Žene u crnom: Srbija odbija da ispuni međunarodnu obavezu

Nova pre 22 sata
Žene u crnom osudile su danas odbijanje vlasti u Srbiji da Međunarodnom mehanizmu za krivične sudove u Hagu izruči dvoje funkcionera Srpske napredne stranke Petra Jojića i Vjericu Radetu. „Srbija je svaki put odbila da ispuni svoju međunarodnu… »

Šešelj ima rešenje za crnu goru! Jednim potezom mogu vratiti dugove! Mada, nama odgovara... (video)

Pravda pre 1 dan
Predsednik SRS prof. dr Vojislav Šešelj govorio je o crnogorskim dugovima u emisiji "Hit tvit" na TV Pink. - Crna Gora je nama neprijateljska država. U Crnoj Gori živi veliki broj Srba, oni su tamo potlačeni, potiskivani i gotovo građani drugog… »

Šešelj o zahtevima iz Haga: To je pritisak na Srbiju i Aleksandra Vučića, on im smeta

Večernje novosti pre 2 dana
Govoreći o zahtevu Haga za isporučenje Vjerice Radete i Petra Jojića, lider SRS je rekao da je to pritisak na Srbiju i na Aleksandra Vučića. - Neće da uvede sankcije Rusiji, neće da prizna nezavisnost Kosova, neće da prekine ekonomsku saradnju sa… »

Izlaz na more za republiku srpsku: Šešelj otkriva kako mora izgledati podela BiH (video)

Večernje novosti pre 2 dana
- Dejtosnki sporazum je napravljen na štetu Srba, kako bi se zaustavili sukobi. Nedopustivo je da se rešavanje krize u BiH meša sa rešavanjem kosovskometohijskog pitanja - naveo je Šešelj. On je istakao da se ovaj ugovor ne može menjati bez… »

“Neću otići u Hag i niko me neće izručiti”

Vesti online pre 2 dana
Članica Srpske radikalne stranke Vjerica Radeta izjavila da neće otići u Hag i da je niko neće izručiti. Na pitanje da li ima garanciju za to što tvrdi, ona kaže da ima i da je reč o presudi Višeg suda u Beogradu, iz proleća 2016, koja kaže da… »

Crna Gora zadužena do guše: Šešelj otkrio kako se komšije mogu izvući iz kineskih "okova"! Milu se rešenje neće dopasti…

Srbija danas pre 2 dana
Šešelj je na gostovanju u emisiji "Hit tvit" govorio i o velikom crnogorskom dugu prema Kinezima. Predsednik SRS prof. dr Vojislav Šešelj govorio je o crnogorskim dugovima u emisiji "Hit tvit" na TV Pink - Crna Gora je nama neprijateljska država. U… »

Vučić: Nisam četnik, niti je to iko iz moje porodice

IndeksOnline pre 1 dan
BEOGRAD – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je večeras da je u Srebrenicu otišao da oda počast žrtvama, i da napad na njega nikada nije zloupotrebljavao jer se ne može porediti sa onim što se na tom mestu dogodilo. Na pitanje novinara… »

"Neću otići u Hag i niko me neće izručiti" VIDEO

B92 pre 2 dana
Beograd -- Članica Srpske radikalne stranke Vjerica Radeta izjavila za Televiziju Prva da neće otiči u Hag i da je niko neće izručiti. Na pitanje da li ima garanciju za to što tvrdi, ona kaže da ima i da je reč o presudi Višeg suda u Beogradu, iz… »

Arsić (SRS) najavio pokretanje inicijative za oživljavanje sela u Aleksandrovcu (VIDEO)

Beta pre 2 dana
Predsednik Opštinskog odbora Srpske radikalne stranke (SRS) Aleksandrovac, Rade Arsić najavio je danas da će taj odbor pokrenuti inicijativu za oživljavanje sela, seljaka i poljoprivrede. "Mi smo imali sedam zemljoradničkih zadruga, danas nemamo… »

Vesti dana »