SRS

Jakšić (SRS): Uprava za kapitalna ulaganja Vojvodine ne ostvaruje ni polovinu plana

Beta pre 19 sati
Predsednik Poslaničke grupe Srpske radikalne stranke (SRS) u Skupštini Vojvodine Djuradj Jakšić ocenio je danas da Uprava za kapitalna ulaganja Vojvodine nije u stanju da ostvari "niti polovinu" svog godišnjeg plana i da "troma i traljava"… »

Nataša branila Rusiju na skupštini NATO: Nastavljate sa provokacijama jer ekonomske sankcije nisu dale rezultat koji ste…

Večernje novosti pre 1 dan
Danas bezbednost u Evropi najviše zavisi od toga kako razumete kolika je moć Rusije danas, rekla je poslanik SRS. POSLANIK Srpske radikalne stranke Nataša Jovanović diskutovala je u nedelju,na zasedanju skupštine NATO, u Londonu braneći Rusiju. Ona… »

"Bio si komunjara teška!" Šešelj i Marić u klinču, stradao Raka Radović: Može kovčeg iznutra da zatvori! (video)

Pravda pre 6 dana
Predsednik SRS prof. dr Vojislav Šešelj i voditelj Milomir Marić imali su urnebesnu "raspravu" u jutarnjem programu. Šešelj je pre toga pohvalio Raku Radovića da "može kovčeg iznutra da zatvori". - To je znak da je sposoban čovek - rekao je… »

Poslanička pitanja, pa amandmani na kontrolu državne pomoći

RTS pre 6 dana
Poslanici Skupštine Srbije pitali su predstavnike vlade o najavljenom sastanku o izbornim uslovima uz posredovanje Evropskog parlamenta, šta su državni organi učinili povodom pretnji predsedniku Republike Aleksanru Vučiću, a bilo je predloga i da… »

Šešelj ponovo šokira! Šiptari ne podnose Nasera Orića: Bio je na Kosovu kao specijalac, isticao se u batinanju! (video)

Pravda pre 7 dana
Vojislav Šešelj je gostujući na tv Happy otkrio još jednu anegdotu iz pritvora, i to o odnosu Albanaca prema Naseru Oriću, koga, kako tvrdi, Albanci nisu mogli da smisle. Lider SRS zna i razlog tome. - Albanci nikako nisu voleli Nasera Orića, u… »

Tužilac Stamenković za Insajder: Šešelj se tri puta nije odazvao na pozive za saslušanje

Insajder pre 6 dana
Tužilaštvo je do sada tri puta upućivalo poziv za saslušanje Vojislavu Šešelju, predsedniku SRS i narodnom poslaniku, ali se on nijednom nije odazvao, kaže za Insajder Branko Stamenković, tužilac za visokotehnološki kriminal. Kako navodi… »

Poslanici postavili pitanja o posredovanju Evropskog parlamenta, mhe, pretnjama Vučiću

Telegraf pre 6 dana
Na početku današnjeg zasedanja poslanici su prvo postavljali pitanja. Poslanici Skupštine Srbije pitali su danas predstavnike vlade o najavljenom sastanku o izbornim uslovima uz posredovanje Evropskog parlamenta, šta su državni organi učinili… »

"Bio je Orić na Kosovu, tamo ga uopšte ne vole. Bio je jak, isticao se..."

Alo pre 6 dana
Šok! Vojislav Šešelj je gostujući na tv Happy otkrio još jednu anegdotu iz pritvora, i to o odnosu Albanaca prema Naseru Oriću. Naime, kako tvrdi, Albanci nisu mogli da smisle. Lider SRS zna i razlog tome. - Albanci nikako nisu voleli Nasera Orića… »

Šešelj otkrio da Albanci ne podnose Nasera Orića: Bio je na Kosovu kao specijalac, isticao se u batinanju! Znaš, bio je…

Kurir pre 6 dana
Vojislav Šešelj je gostujući na tv Happy otkrio još jednu anegdotu iz pritvora, i to o odnosu Albanaca prema Naseru Oriću, koga, kako tvrdi, Albanci nisu mogli da smisle. Lider SRS zna i razlog tome. - Albanci nikako nisu voleli Nasera Orića, u… »

SRS: Rebalans državnog budžeta neće poboljšati život građana

Beta pre 7 dana
Poslanici Srpske radikalne stranke (SRS) danas su u Skupštini Srbije tokom rasprave u pojedinostima ocenili da rebalans budžeta neće poboljšati kvalitet života gradjana kao što to vlast predstavlja. Poslanik Srpske radikalne stranke (SRS) Miljan… »

Vesti dana »