Trepča

Inovativni projekti brenda UTP “Morava” stvaraju novi kvalitet usluge

Glas Zapadne Srbije 11.04.2019
Čačak – Restoran sa sobama “Zdravljak” u banji Gornja Trepča predstojeću sezonu i goste dočekaće u novom ruhu. “U proteklom periodu urađeno je kompletno renoviranje ovog ugostiteljskog objekta. Pored smeštajnog kapaciteta, renoviran je… »

Raspisali izbore da bi zauzeli sever Kosova i Metohije ?

RTV 10.04.2019
BEOGRAD - Raspisivanjem izbora za predsednika četiri opštine na severu Kosova sa srpskom većinom privremene kosovske institucije pokušavaju da destabilizuju predstavnike Srba, čime nastaje opasnost da krenu protesti, a onda nasilje, piše Politika… »

Prvo idu na Trepču! Čeka se akcija Rosu na severu Kosova, otkriven pakleni plan Prištine!

Pravda 10.04.2019
Raspisivanjem izbora za predsednika četiri opštine na severu Kosova sa srpskom većinom privremene kosovske institucije pokušavaju da destabilizuju predstavnike Srba, čime nastaje opasnost da krenu protesti, a onda i nasilje, piše danas Politika… »

Pakleni plan lažne države: Priština raspisala izbore da bi napala Srbe i zauzela sever KiM! Prvo idu na Trepču!

Srbija danas 10.04.2019
Raspisivanjem izbora za predsednika četiri opštine na severu Kosova sa srpskom većinom privremene kosovske institucije pokušavaju da destabilizuju predstavnike Srba, čime nastaje opasnost da krenu protesti, a onda i nasilje, piše danas Politika… »

Bruka! Američki mediji o smeni srpskog ministra: "Koristio govor mržnje, oklevetao ratne žrtve"

Srbija danas 10.04.2019
Američka agencija AP prenela je juče da je premijer privemenih institucija u Prištini Ramuš Haradinaj smenio ministra lokalne samouprave Ivana Teodosijevića iz Srpske liste zbog, kako navodi, "uvredljivog govora". Agencija navodi da je Haradinaj… »

Kako je prošao prvi dan probnog popisa u Čačku i okolini

RTS 02.04.2019
Probni popis stanovništva počeo je juče u 51 gradu i opštini. U Čačku i Gornjoj Trepči biće popisano oko 600 domaćinstava. Na tom području su dva popisivača, a evo kako je protekao prvi dan. Pri dolasku u domaćinstvo popisivači obavezno… »

Britanske obaveštajne službe najavile napad na Srbe?! Šiptarski specijalci upadaju na sever i zauzimaju Trepču!

Pravda 01.04.2019
Upozorenje koji je pre nekoliko dana britansko Ministarstvo spoljnih poslova uputilo svojim državljanima, da ne putuju na sever Kosmeta, odnosno u Zvečan, Zubin Potok, Leposavić i severni deo Kosovske Mitrovice, zabrinulo je žitelje ovih srpskih… »

Šta stoji iza vežbe "bljesak zapadnog Balkana"? Upasti na sever i očistiti ga od Srba!

Srbija danas 01.04.2019
Novoformirana vojska takozvanog Kosova ne može na sever, ali zato specijalna policija očigledno može! Naime, lažni kosovski specijalci su pet dana proveli u Skoplju gde su zajedno sa makedonskim i albanskim policajcima vežbali u okviru "Bljeska… »

Kosnet ima razumevanja za zabrinutost Srba, ali i poruku za kosovske lidere: Tramp je pisao Vučiću i Tačiju, strpljenje SAD…

Telegraf 30.03.2019
Kosnet je ocenio da razgovori o spajanju Južne i Severne Mitrovice u ovom trenutku nisu ni konstruktivni ni produktivni i da razume zabrinutost Srba zbog najava ujedinjenja Mitrovice, Trepče i statusa Prištinskog univerziteta. Američki ambasador na… »

Zlatibor domaćin drugog turnira prijateljstva

Glas Zapadne Srbije 30.03.2019
Zlatibor - Danas je na Zlatiboru održan drugi turnir prijateljstva u fudbalu. Organizatori su Turistička organizacija Zlatibor i Turistička organizacija Regija Zapadna Srbija. Takmičenje je održano u sportskoj dvorani "Wai Tai", a u prvom planu bilo… »

Vesti dana »