Trepča

Vozilo udarilo u banderu u selu Donja Trepča, dve osobe prevezene u bolnicu

N1 Info 01.05.2021
U selu Donja Trepča dogodila se saobraćajna nezgoda, kada je vozilo udarilo u dalekovodnu betonsku banderu. U vozilu su se nalazile dve osobe, koje su prevezene u čačansku bolnicu. Još nema podataka o njihovom stanju, javio je RTS. Nesreća se… »

Atomska banja ima blagu klimu i odlična je za odmor i lečenje

RTS 01.05.2021
Atomska banja kod Čačka je odavno poznata turistička destinacija pa veliko interesovanje gostiju za boravak u podnožju planine Vujan nije iznenađenje. Mnogi će i ove godine upravo u Gornjoj Trepči iskoristiti vaučere, a oko 70 odsto korisnika… »

Zemlja bajki

Danas 17.04.2021
Drugi deo. Jovanjica? Šta je to? (Braća Grim) CRVENKAPA Ovako zli vuk, ovako šuma. Nakrivi zli vuk kapu i uđe u šumu. Ide on, tako, šumom, tumara, baza i pravi pičvajz: ovde razbuca nezavisno sudstvo, onde rasturi slobodu medija, tamo od skupštine… »

Većina gostiju u Atomsku banju Gornja Trepča došla sa potvrdom o vakcinaciji

Glas Zapadne Srbije 16.04.2021
Gornja Trepča, Čačak – Jedna od prvih privatizovanih banja u Srbiji je Atomska banja Gornja Trepča koja je danas lider u zdravstvenom turizmu Srbije. „ Za 12 godina Atomska banja izgradila je i proširila smeštajne kapacitete i opremila se… »

Radnički imenovao novog direktora omladinske škole

Sportski žurnal 16.04.2021
Fudbalski klub Radnički iz Niša saopštio je danas da je novi direktor omladinske škole je tog kluba Miodrag Martać, dok je novi član skaut službe nekadašnji najbolji strelac Super lige Srbije Miloš Stojanović. Martać je kao fudbaler igrao za… »

Pentagon: Snimci NLO-a koji su procurili su autentični

Nova 16.04.2021
Pentagon je ovih dana potvrdio autentičnost celog niza fotografija i videozapisa neidentifikovanih letećih objekata koje je snimila američka mornarica, a koji su procurili u javnost. Fotografije i videozapise predmeta u obliku trougla koji trepću i… »

Reorganizacija niškog superligaša: Miodrag Martać novi direktor omladinske škole Radničkog! (foto)

Hot sport 16.04.2021
Ono što je prvi čovek Radničkog Ivica Tončev nedavno najavio, počelo je da se sprovodi u delo. Radnički je krenuo u jačanje organizacione strukture, pa je od danas jači za dva poznata fudbalska imena. Novi direktor omladinske škole je prekaljeni… »

Martać i Stojanović za jači Radnički

Niške vesti 16.04.2021
Novi direktor omladinske škole je prekaljeni fudbalski radnik Miodrag Martać, a novi član skaut službe je nekadašnji najbolji strelac Superlige Srbije Miloš Stojanović. Martać je dobro poznat svim poznavaocima fudbala. Iza sebe ima bogatu… »

Nova lica u niškom superligašu: Martać i Stojanović za jači Radnički

Večernje novosti 16.04.2021
NOVA lica od danas su na Čairu. Niški klub dobio je novog direktora omladinske škole, a pojačana je i skauting služba kluba. Novi direktor omladinske škole je prekaljeni fudbalski radnik Miodrag Martać, a novi član skaut službe je nekadašnji… »

U večerašnjem Dnevniku zapadne Srbije gledaćete:

Glas Zapadne Srbije 15.04.2021
Izgradnja pribojske toplane teče po planu Prvu dozu vakcine primilo 27 000 Čačana Besplatna auto sedišta za užičke mališane Ima li spasa za uzgajivače svinja Ko čuva rabadžijski zanat od zaborava u novovaroškom kraju Kako izgledaju malinjaci… »

Vesti dana »