Trepča

Odgovor Tačiju: Trepča je blago Srbije

Vesti online 29.08.2020
„Trepča je blago Srbije“, poručio je danas direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Ðurić. Đurić se oglasio nakon što je kosovski predsednik Hašim Tači taj rudnik nazvao „blagom Kosova“. Ðurić je na svom Fejsbuk nalogu istakao da… »

„Srbija podiže međunarodni ugled, a Kosovo…“

Vesti online 29.08.2020
Poslanik Pokreta Samoopredeljenje Haki Abazi smatra da će u Vašingtonu Kosovo biti osiromašeno i na ekonomskom i na političkom planu, dok u Briselu Srbija podiže svoj međunarodni ugled. – Sporazumom u Vašingtonu u vreme kampanje za predsedničke… »

"Trepča je blago Srbije"

B92 29.08.2020
Trepča je blago Srbije, poručio je danas direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Djurić. Đurić se oglasio nakon što je kosovski predsednik Hašim Tači taj rudnik nazvao "blagom Kosova". Djurić je na svom Fejsbuk nalogu istakao da Srbija… »

“Trepča je blago Srbije, on se o njenoj budućnosti pita kao o istoriji Gračanice”: Vulin i Đurić odgovorili Tačiju

Nedeljnik 29.08.2020
Profimedia Trepča jeste blago Srbije a Hašim Tači će se o njenoj budućnosti pitati koliko i o istoriji Gračanice, ocenio je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin. Reagujući na Tačijevu izjavu da je rudarski kombinat Trepča “blago Kosova”… »

Vulin: Trepča je blago Srbije, Tači će se o njenoj budućnosti pitati koliko i o istoriji Gračanice

Danas 29.08.2020
Trepča jeste blago Srbije a Hašim Tači će se o njenoj budućnosti pitati koliko i o istoriji Gračanice, ocenio je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin. Reagujući na Tačijevu izjavu da je rudarski kombinat Trepča „blago Kosova“, Vulin je… »

Ministar Vulin odgovorio hašimu: Trepča je blago Srbije, Tači bi da oteža pregovore

Kurir 29.08.2020
Povodom fotografije rudnika Trepča koju je Hašim Tači objavio na svom fejsbuk profilu, navodeći da je reč o "blagu Kosova", ministar odbrane Aleksandar Vulin je taj potez ocenio kao pokušaj Tačija da oteža pregovore iz kojih je isključen… »

Oštra reakcija : Trepča je blago Srbije, Tači će se o njenoj budućnosti pitati koliko i o istoriji Gračanice

Mondo 29.08.2020
Trepča jeste blago Srbije a Hašim Tači će se o njenoj budućnosti pitati koliko i o istoriji Gračanice, ocenio je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin. Trepča jeste blago Srbije a Hašim Tači će se o njenoj budućnosti pitati koliko i o… »

Đurić zapušio usta OVK teroristi: Trepča je blago Srbije!

Srbija danas 29.08.2020
Ðurić je na svom Fejsbuk nalogu istakao da Srbija ima materijalne dokaze o svakom dinaru uloženom u Trepču. Trepča je blago Srbije, poručio je danas direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Ðurić, nakon što je kosovski predsednik Hašim… »

Ministar Vulin: Trepča jeste blago Srbije, Tači će se o njenoj budućnosti pitati koliko i o istoriji Gračanice

Srbija danas 29.08.2020
Trepča je blago Srbije. Izjava ministra odbrane Aleksandra Vulina, komentarišući novu provokaciju Hašima Tačija: Uplašen od optužnice za ratne zločine, Tači pokušava izjavama da oteža pregovore iz kojih je voljom šiptarskih partija isključen… »

Tači provocira: Trepča pripada Kosovu; Đurić: Trepča je blago Srbije

RTV 29.08.2020
PRIŠTINA - Kosovski predsednik Hašim Tači nastavio je da na Fejsbuku promoviše prirodne lepote Kosova i Metohije objavom u kojoj rudnik Trepča naziva "blagom Kosova". "Trepča je blago Kosova", navodi se na početku objave u kojoj je Tači objavio… »

Vesti dana »