Vašington

Tramp pohvalio jermene: ''Vi ste jaki duhom! Imate osećaj posvećenosti svojoj otadžbini! (video)

Pravda pre 1 dan
Na predizbornom skupu u Nevadi, američki predsednik Donald Tramp prokomentarisao je je efikasnost jermenskog naroda i njegovu odanost domovini. „Oni su dobri ljudi, takođe su i sjajni biznismeni“, rekao je Tramp na skupu u Karson Sitiju. „Vi… »

Ročesti: Imao sam 19 ili 20 godina i rekao Koprivici da hoću da igram za Zvezdu

Mozzart sport pre 1 dan
Sad mu je 35 i opet je tu. Čudni su putevi gospodnji, pa tako i životna priča Tejlora Ročestija. Momak iz Hjustona je Evropu prešao uzduž i popreko – Daleki istok da ni ne pominjemo – ali je kako sam kaže sudbinski vezan baš za Beograd i… »

Rakić: Krenuti sa realizacijom Sporazuma iz Vašingtona

Nova pre 1 dan
Zamenik premijera i ministar lokalne samouprave Goran Rakić izjavio je danas da je Vašingtonski sporazum veoma važan i da što pre treba krenuti sa njegovom implementacijom. Rakić se sastao danas sa delegacijom za energetiku Sjedinjenih Američkih… »

Vojna saradnja uprkos Vašingtonu: Teheran i Moskva postigli sporazum o modernizciji iranske avijacije?

Večernje novosti pre 1 dan
TEHERAN i Moskva sarađuju po pitanju razvoja iranske avijacije, između zemalja su već postignuti neki dogovori na tom polju, izjavio je minisar odbrane Irana Amir Hatami. „Imamo važne dogovore sa Rusijom u cilju razvoja iranskog Ratnog… »

Granica zatvorena do 21.Novembra: Kanada i SAD produžile sporazum

Večernje novosti pre 1 dan
OTAVA i Vašington produžiće sporazum o zatvaranju kopnene granice između Kanade i Sjedinjenih Država za još mesec dana. Prelazak ove granice do 21. novembra biće dozvoljen samo "najvažnijim" putnicima, poput kamiondžija koji prevoze robu… »

Ročesti: Uvek sam razmišljao da se vratim u Zvezdu, trener i uprava su selektirali moćan tim

Večernje novosti pre 1 dan
NEMA navijača Crvene zvezde koji se nije obradovao kada je čuo da će američki košarkaš Tejlor Ročesti drugi put u karijeri obući crveno-beli dres. Iskusni plejmejker ističe da se nijednog momenta nije dvoumio kada je stigao poziv kluba sa Malog… »

Rampa još mesec dana! Kanada i Amerika doneli tešku odluku

Srbija danas pre 1 dan
Ova granica je zatvorena od 18. marta kako bi se ograničili rizici širenja korona virusa. Otava i Vašington produžiće sporazum o zatvaranju kopnene granice između Kanade i Sjedinjenih Država za još mesec dana. Prelazak ove granice do 21. novembra… »

Ðurić o budućoj ulozi ambasadora u SAD: Za razliku od Jeremića, boriću se za Srbiju svakog dana!

Srbija danas pre 1 dan
Budući ambasador srbije u SAD Marko Đurić, istakao je da će se u Vašingtonu boriti za interese Srbije i srpskog naroda. Potpredsednik SNS Marko Ðurić poručio je danas predsedniku Narodne stranke Vuku Jeremiću da će se po odlasku u SAD, odnosno… »

Trka za predsednika SAD: Koliko je težak put do trona?

Srbija danas pre 1 dan
Izbori za predsednika Amerike održavaju se svake četvrte godine, a da bi stigli do mesta predsednika, kandidati moraju proći izuzetno složen proces izborne trke. Američki predsednički izbori jesu dug i složen politički proces kroz koji se na svake… »

Modul sleće na asteroid, imaće deset sekundi da uzme uzorak

RTV pre 1 dan
VAŠINGTON - NASA se priprema da spusti svemirski modul na asteroid Benu i donese uzorak na Zemlju 2023. godine, ali će imati samo deset sekundi da uzme uzorak sa površine. Ceo proces sletanja na asteroid će trajati četiri i po sata, a kada sleti… »

Vesti dana »