Vašington

Dačić: Kosovski problem driblanje na malom prostoru

Danas pre 1 dan
Frapantno je što iz Brisela koji je bio subpotpisnik Briselskog sporazuma nema rekacije na najavu da se u tehničkom dijalogu Beograda i Prištine neće govoriti o Zajednici srpskih opština (ZSO), izjavio je danas ministar spoljnih poslova Srbije Ivica… »

Vučić: Važno je da sa Turcima imamo dobre odnose

Sputnik pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je uoči razgovora sa turskim predsednikom Redžepom Tajipom Erdoganom da će sa njim razgovarati o brojnim političkim i ekonomskim temama. Za Srbiju je važno da ima odlične odnose i komunikaciju sa Turskom… »

Tači: Nekome je smetao sporazum iz Vašingtona

Vesti online pre 1 dan
Hašim Tači izjavio je sinoć da je nekome smetala mogućnost postizanja sporazuma u junu u Vašingtonu. Kako kaže, zbog toga je objavljena optužnica Specijalnog suda protiv njega. – Jedna stvar je tačna, nekome je smetalo da se postigne sporazum u… »

Dačić Lajčaku: Kada će se Brisel baviti ZSO?

Novi magazin pre 1 dan
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić rekao je danas da je frapantno što iz Brisela, koji je subpostipsnik sporazuma kojim je previđeno formiranje Zajednice srpskih opština (ZSO),nema nikakvih reakcija što se posle sedam godina ne sprovodi… »

Vučić kroji Vladu pod željama Brisela, Moskve i Vašingtona

Pravda pre 1 dan
Nova vlada nije formirana tri meseca nakon izbora, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u tri navrata pomerao rok za objavljivanje novog saziva ministara, a premijerka Ana Brnabić smatra da nema potrebe za žurbom, te da se s obzirom na pritiske na… »

Dačić: I za nas je ZSO zatvorena tema, jer mora da se - realizuje

Večernje novosti pre 1 dan
MINISTAR spoljnih poslova Ivica Dačić poručio je da je i za Beograd pitanje Zajednice srpskih opština zatvorena tema, o kojoj se ne pregovara jer je već potpisano i treba da se realizuje. Dačić je tako odgovorio na izjavu premijera privremenih… »

Prvo su prešli cifru od 200.000 preminulih, a sada i sedam miliona obolelih

B92 pre 1 dan
Vašington -- U SAD broj obolelih od koronavirusa premašio je sedam miliona, svega par dana nakon što je broj preminulih u toj zemlji premašio 200.000. Prema statistici agencije Rojters u SAD svaki dan od virusa kovid-19 umre više od 700 osoba, oboli… »

Dačić: I za nas ZSO zatvorena tema - jer mora da se realizuje

Dnevnik pre 1 dan
BEOGRAD: Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić poručio je da je i za Beograd pitanje Zajednice srpskih opština zatvorena tema, o kojoj se ne pregovara jer je već potpisano i treba da se realizuje. Dačić je tako odgovorio na izjavu premijera… »

Dačić: I za nas ZSO zatvorena tema – mora da se realizuje

Nova pre 1 dan
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić poručio je da je i za Beograd pitanje Zajednice srpskih opština zatvorena tema, o kojoj se ne pregovara jer je već potpisano i treba da se realizuje. Dačić je tako odgovorio na izjavu premijera privremenih… »

Oglasio se MMF: Kriza izazvana pandemijom traje duže nego što je očekivano, neke zemlje će se godinama oporavljati

Srbija danas pre 1 dan
Kriza izazvana pandemijom koronavirusa traje duže nego što se očekivalo i pojedinim zemljama biće potrebne godine pre nego njihove ekonomije ponovo počnu da rastu. Prvi zamenik direktora Međunarodnog monetarnog fonda, (MMF) Džefri Okamoto je na… »

Vesti dana »