Vašington

Dedice se ponovo tuku, Gvozdeni se vraća u ring posle 15 leta!

Alo pre 1 dan
NBA zvezda zakazala tuču sa jutjuberom. Gvozdeni Majk iliti Majk Tajson ponovo se vraća u ring i to u 54. godini! U karijeri je imao 58 borbi, 50 je rešio u svoju korist, od toga 44 nokautom. Upisao je i šest poraza uz dva nerešena meča. Povukao se… »

Zvanično je: Tajson u novembru boksuje posle 15 godina

Vesti online pre 1 dan
Najavljena je borba Majka Tajsona protiv Roja Džonsa Džuniora, što će biti prvi okršaj za Gvozdenog Majka od 2005. godine. Tajson sada ima 54 godine, ali je u poslednjih nekoliko meseci je naporno trenirao. On se 2005. godine oprostio od boksa borbom… »

Vašington post: Šačica desničarskih lidera podržava Trampa

Nova pre 1 dan
Dok se većina svetskih lidera ne izjašnjava, uoči izbora za predsednika SAD otvorenu podršku aktuelnom predsedniku, republikancu Donaldu Trampu pružila je šačica lidera desničara, piše Vašington post i nabraja zemlje čiji su čelnici otvoreno… »

SAD: Demokrate imaju prednost u ranom glasanju

Dnevnik pre 1 dan
VAŠINGTON: Demokrate u SAD navode da će prednost u ranom glasanju omogućiti predsednickoj kampanji Džoa Bajdena da se usredsredi na potencijalne pristalice, dok se republikanci spremaju za sve ili ništa, piše Rojters. Rano glasanje i poštom i… »

Volstrit diže ruke od Trampa? Finansijska elita pomaže Bajdenu

B92 pre 1 dan
Vašington -- Investitori su dugo bili skloniji Republikancima. Ali američki predsednik Donald Tramp je proigrao je tu prednost – korist Džoa Bajdena. A to se odražava i na visinu finansijske pomoći predsedničkim kandidatima. Dugo su Volstrit… »

Povampirila se Medlin Olbrajt! Vratila se tzv. Kosovu, pa sa albanskim lobistom Engelom ovako udarila po Trampu

Kurir pre 1 dan
Američke patriote su pravi prijatelji Albanaca, rekla je Medlin, koja je rasla usred Srbije, ne pomenuvši im naravno koliko finansijskog interesa lično ima u lažnoj državi. VAŠINGTON - Madlen Olbrajt, jedna od glavnih aktera u davanju nezavisnosti… »

Sve više glasova poštom se proglašava nevažećim - kako će to uticati na ishod izbora?

Glas Amerike pre 1 dan
VAŠINGTON — Tokom svih izbora u SAD, stotine hiljada glasačkih listića pristiglih poštom se proglasi nevažećim iz različitih razloga - od kašnjenja do neispravnih potpisa birača na koverti. Budući da je ove godine rekordan broj birača u… »

SAD priznaju državu Karabah? Posle zahlađenja odnosa sa Zapadom, turski predsednik se ponovo okreće Rusiji

Pravda pre 1 dan
Amerikanci su ljuti što nije ispoštovan dogovor postignut u Vašingtonu da se na bojištu u Nagornom Karabahu zaustavi rat. Predsednik Donald Tramp nije skrivao razočaranje, a američki državni sekretar Majk Pompeo je predsednika Azerbejdžana Iljhama… »

VIDEO: Poslušajte govor poslanika Kamberija u Skupštini Srbije koji već nazivaju "istorijskim"

Radio 021 pre 1 dan
Osim poslanice Jelene Mihailović koja je repovala na sednici Skupštine Srbije, pažnju je privukao i govor Šaipa Kamberija, šefa poslaničke grupe Ujedinjena dolina - SDA Sandžaka. On je vlast u Srbiji nazvao autokratskom i totalitarnom, a za stanje… »

Zvanično je: Tajson u novembru boksuje posle 15 godina, NBA zvezda zakazala tuču sa jutjuberom

Telegraf pre 1 dan
Dve prilično zanimljive borbe nas čekaju u novembru. Majk Tajson je ponovo u igri! Najavljena je borba protiv Roja Džonsa Džuniora, što će biti prvi okršaj za Tajsona od 2005. godine. Tajson sada ima 54 godine, ali je u poslednjih nekoliko meseci… »

Vesti dana »