Veternik

Privremeno se ukidaju đački polasci autobusa

RTV 18.12.2020
NOVI SAD - Od 21. decembra privremeno se ukidaju polasci koji su u redu vožnje označeni kao „Đački“, navodi se u saopštenju JGSP „Novi Sad“. Za vreme školskog raspusta neće saobraćati i linije 6A (Adice - Veternik OŠ „Marija… »

Policajac povređen tokom akcije hvatanja pljačkaša bankomata u Prištini

RTS 18.12.2020
Pripadnik kosovske policije lakše je ranjen u oružanom napadu nekolicine ljudi koji su prethodno pokušali da opljačkaju bankomat u tržnom centru u naselju Veternik u blizini Prištine. Policajac je povređen dok je pokušavao da uhvati pljačkaše… »

Od ponedeljka se ukidaju đački polasci autobusa GSP-a

Radio 021 18.12.2020
Đački polasci autobusa GSP-a privremeno će biti ukinuti od ponedeljka, 21. decembra. Za vreme školskog raspusta neće saobraćati ni linije 6A (Adice - Veternik OŠ "Marija Trandafil") i 3B (Petrovaradin – Puckaroš OŠ "Jovan Dučić"). "O ponovnom… »

Ciklonizacija počela jesenju akciju protiv glodara

Radio 021 11.12.2020
Ciklonizacija na teritoriji Novog Sada i Sremskih Karlovaca sprovodi jesenju akciju protiv glodara. Ekipe su od ponedeljka na terenu, a koliko će akcija trajati zavisiće od meteoroloških uslova. Ove jeseni startovali su od Kovilja, Budisave i Šangaja… »

TSK iz Temerina drugoplasirani u Novosadskoj ligi

Dnevnik 11.12.2020
Godinama unazad, temerinski TSK je u vrhu Novosadske lige, ali nije uspeo da napravi iskorak ka vojvođanskom Jugu, iako je tri puta, kroz baraž, tražio put do njega. Ponovo su Temerinci u trci za viši rang, ostvarili su 13 pobeda, tri remija i poraz… »

Veternik zasluženo na liderskom mestu u Novosadskoj ligi

Dnevnik 11.12.2020
Nekada stabilan drugoligaš i trećeligaš, FK Veternik se tokom poslednje dve godine ponovo budi. Krupnim koracima korača i na putu je da na fudbalskoj mapi Srbije ponovo vrati prepoznatljiv imidž. Proteklu polusezonu u Novosadskoj ligi završio je na… »

Domovima u Vojvodini 50 miliona za nabavku kreveta i druge opreme, pomoć i Kliničkom centru Vojvodine

Radio 021 11.12.2020
Ustanovama socijalne zaštite u Vojvodini usmeriće se 50 miliona dinara za poboljšanje uslova smeštaja i rada, odlučila je Pokrajinska vlada na današnjoj sednici. Novac je, između ostalog, namenjen za kupovinu medicinske opreme, sanaciju objekata… »

Pokrajinska vlada opredelila 50 miliona dinara ustanovama socijalne zaštite u Vojvodini

RTV 11.12.2020
NOVI SAD - Na sednici Pokrajinske vlade doneto je rešenje da se ustanovama socijalne zaštite u Vojvodini usmeri 50 miliona dinara za poboljšanje uslova smeštaja i rada tih ustanova. Novac je, između ostalog, namenjen za kupovinu medicinske opreme… »

Pokrajinska vlada: 50 miliona dinara ustanovama socijalne zaštite

Dnevnik 11.12.2020
NOVI SAD: Na sednici Pokrajinske vlade doneto je rešenje da se ustanovama socijalne zaštite u Vojvodini usmeri 50 miliona dinara za poboljšanje uslova smeštaja i rada tih ustanova. Novac je, između ostalog, namenjen za kupovinu medicinske opreme… »

Pokrajinska vlada opredelila 50 miliona dinara ustanovama socijalne zaštite u Vojvodini

Kurir 11.12.2020
Na sednici Pokrajinske vlade doneto je rešenje da se ustanovama socijalne zaštite u Vojvodini usmeri 50 miliona dinara za poboljšanje uslova smeštaja i rada tih ustanova. Novac je, između ostalog, namenjen za kupovinu medicinske opreme, sanaciju… »

Vesti dana »