Viktor Orban

"Ukrajina je olupina od zemlje, vreme je na strani Putina": Dok zapad šalje tenkove Kijevu, Orban predviđa pobedu Rusije

Blic pre 8 sati
Dok se ukrajinske zastave vijore u evropskim prestonicama i zapadni tenkovi priskaču u pomoć Кijevu, mađarski premijer Viktor Orban otvoreno dovodi u pitanje održivost Ukrajine kao suverene države. Njegova vlada u Budimpešti oblepila je grad… »

Čistka u vojsci: "Seča" na stotine oficira

B92 pre 1 dan
Budimpešta -- Mađarski premijer Viktor Orban sprovodi najveću čistku u vojsci, pišu mediji, navodeći da su na listi i najviši generali. Informacije o masovnim promenama u mađarskim oružanim snagama do sada su se širile kroz nezvaničnu usmenu… »

Orban sprovodi kompletnu čistku u vojsci Smenjeno na stotine oficira

Alo pre 1 dan
Mađarski premijer Viktor Orban sprovodi najveću čistku u vojsci, pišu mediji, navodeći da su na listi i najviši generali. Informacije o masovnim promenama u mađarskim oružanim snagama do sada su se širile kroz nezvaničnu usmenu primopredaju u… »

Orbanov savet: Jednostavno, prestanite da se borite

B92 pre 1 dan
Dok se po evropskim prestonicama vijore ukrajinske zastave, u glavnom gradu jedne države EU su posvuda bilbordi protiv sankcija Rusiji. Reč je glavnom gradu Mađarske, čiji premijer Viktor Orban otvoreno postavlja pitanje o sposobnosti funkcionisanja… »

Orban poručio: Kolabiraće

B92 pre 3 dana
Mađarski premijer Viktor Orban je uveren da će trenutni politički sistem u Evropi još tokom ove decenije kolabirati. Orban je, kako prenosi austrijski portal "Ekspres", na pitanje da li je za ostanak Mađarske u EU rekao: "Definitivno ne, ali moramo"… »

Orban izazvao buru rekavši da je Ukrajina ničija zemlja

Vesti online pre 3 dana
Komentari premijera Mađarske, Viktora Orbana stranim novinarima da je Ukrajina “ničija zemlja”, kao i o članstvu Mađarske u EU, izazvali su žestoku reakciju tokom vikenda, pokazujući da mađarski premijer nije izgubio moć davanja snažnih… »

Mađarska se protivi sankcijama kompaniji Rosatom

Nova ekonomija pre 3 dana
Evropska unija i dalje nije uvela sankcije Rosatomu, ruskoj državnoj kopmapni koja se bavi atomskom energijom. Mađarska je najavila kako će uložiti veto na sve sankcije EU protiv Rusije koje utiču na nuklearnu energiju. Kako je preneo Rojters, veto… »

Šta god rekli, vi ste u ratu Orban udario na Nemačku zbog slanja tenkova Kijevu - počeli sa šlemovima, sad pričate o…

Alo pre 4 dana
Mađarska je odbila da pošalje oružje Ukrajini i zaustavila je neke napore Europske unije da Kijevu osigura pakete pomoći. Mađarski premijer Viktor Orban je u intervjuu za mađarski državni radio rekao da su zapadne zemlje koje daju oružje i novac… »

Orban: Zapad je u ratu sa Rusijom, to je realnost

Vesti online pre 4 dana
Zapad je već u ratu sa Rusijom i to je realnost, smatra mađarski premijer Viktor Orban dodajući da zapad biva sve dublje uvučen u rat. – Ukrajina je sada Avganistan, ničija zemlja, a zapad je u velikim teškoćama, jer vreme je na strani Rusije –… »

Orban: Ukrajina je Avganistan, ničija zemlja

Pravda pre 4 dana
Zapad je već u ratu sa Rusijom i to je realnost, smatra mađarski premijer Viktor Orban, dodajući da Zapad biva sve dublje uvučen u rat u Ukrajini. Zapad je već u ratu sa Rusijom i to je realnost, smatra m"Ukrajina je sada Avganistan, ničija zemlja… »

Vesti dana »