Vranje

Brnabić: Ima još da se radi, ali bolje se živi u Pčinjskom okrugu

RTV pre 15 minuta
VRANJSK BANJA - Premijerka Ana Brnabić posetom Vranju završila je dvodnevnu posetu Pčinjskom okrugu uz ocenu da je dosta toga urađeno, da ima još da se radi, ali da je zadovoljna jer su životni uslovi građana znatno poboljšani. Brnabić je obišla… »

"Ovakav hotelski kompleks prvi put u Srbiji, staviće nas na evropsku mapu destinacija"

B92 pre 20 minuta
Vranjska Banja -- Premijerka Srbije Ana Brnabić obišla je danas Vranjsku Banju i radove na izgradnji hotela u okviru hotelskog kompleksa koji grade Meriot i Milenijum. Ona je tom prilikom poručila je da je taj kompleks projekat koji će čitav okrug… »

Brnabić: Ako Geoks bude otišao iz Vranja, zamenićemo ih drugim investitorom

Novi magazin pre 7 minuta
Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da ukoliko italijanska kompanija Geoks bude zatvorila fabriku u Vranju, zaposleni u toj firmi neće ostati bez posla jer će država pronaći novog investitora. Ona je posle obilaska Pčinjskog okruga rekla da… »

Brnabić u Vranju: Geox ima ogroman problem VIDEO

Vranje news pre 14 minuta
Kompanija Geox ima ogromne probleme koji su u velikoj meri prouzrokovani korona krizom, a drugi problem je to što je Geox jedan od onih investitora koji su radno intenzivni i gde se veliki deo troška njihovog poslovanja svodi na plate radnika, izjavila… »

Brnabić: Ako Geoks ode iz Vranja država će naći novog investitora

Nova pre 19 minuta
Premijerka Ana Brnabić izjavila je da ukoliko italijanska kompanija Geoks bude zatvorila fabriku u Vranju, zaposleni u toj firmi neće ostati bez posla jer će država pronaći novog investitora. Ona je posle obilaska Pčinjskog okruga rekla da Geoks ima… »

Brnabić o zatvaranju Geoksa: Odlaze investitori koji su došli zbog jeftine radne snage

Radio 021 pre 9 minuta
Premijerka Ana Brnabić izjavila je da, ukoliko italijanska kompanija Geoks bude zatvorila fabriku u Vranju, zaposleni u toj firmi neće ostati bez posla jer će država pronaći novog investitora. Ona je rekla da Geoks ima ogromne probleme koji su, po… »

Dosta urađeno, ali ima još da se radi: Premijerka Brnabić u Vranju završila posetu Pčinjskom okrugu

Kurir pre 8 minuta
Premijerka Ana Brnabić posetom Vranju završila je dvodnevnu posetu Pčinjskom okrugu uz ocenu da je dosta toga urađeno, da ima još da se radi, ali da je zadovoljna jer su životni uslovi građana znatno poboljšani. Brnabić je obišla postrojenje za… »

Bez preminulih na jugu od korone, u kovid bolnicama 12 pacijenata

Južne vesti pre 56 minuta
Za poslednja 24 sata u Srbiji je evidentirano još 199 zaraženih osoba kovidom, a u tom periodu preminuo je jedan pacijent. Na jugu zemlje nije bilo preminulih, a trenutno je u kovid objektima u Nišu i Vranju hospitalizovano 12 pacijenata. U kovid… »

Brnabić obilazi pripremne radove za izgradnju hotela Milenijum tima u Vranjskoj Banji

Jug press pre 37 minuta
VRANJE-VRANJSKA BANJA U okviru dvodnevne posete Pčinjskom okrugu premijerka Ana Brnabić sa saradnicima u nedelju je posetila Vranjsku Banju. Obišla je pripremne radove za izgradnju hotela u Vranjskoj Banji, koji gradi kompanija „Milenijum tim“. Ona… »

Vranjska Banja dobija novi hotelski kompleks, ali i petlju – isključenje sa Koridora 10

RTS pre 1 sat
Drugog dana posete Pčinjskom okrugu premijerka Ana Brnabić obilazi Vranje i Vranjsku Banju. U Banji, na mestu gde je četrdeset godina propadao nezavršeni hotel, kompanija "Milenijum tim" gradi novi. Novi hotelski kompleks staviće Srbiju na mapu… »

Vremenska prognoza »

Vranje »
nedelja
Vedro
Vedro
31 ˚C
ponedeljak
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
19˚ / 31˚
utorak
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
20˚ / 35˚

Vesti dana »