Vranje

Predata lista "Metla 2020-Da počistimo Vranje-Oliver Stojković"

OK radio pre 24 minuta
Koalicija “Metla 2020“ podnela je izbornu listu kandidata za odbornike u Skupštini grada Vranja pod nazivom "Metla 2020-Da počistimo Vranje-Oliver Stojković". Na izbornoj listi su 22 kandidata za odbornike. Gradska izborna komisija ujutru će… »

Još jedna osoba obolela od korone u Vranju

Južne vesti pre 7 minuta
Prema poslednjim podacima sa gradskog sajta, od 50 uzoraka, koliko je poslato na ispitivanje, kod jedne osobe iz Vranja je potvrđena korona. Prvi negativni test imalo je 10 ljudi, a 2 osobe imaju dva negativna testa, piše na zvaničnom sajtu Grada… »

Bravo Nenade! Našao novčanik pun para, pa vratio vlasnici

Mondo pre 7 minuta
Nenad Nikolić, radnik "Parking servisa" u Vranju pronašao je izgubljen novčanik sa 65.500 dinara i vratio ga vlasnici, piše portal Info vranjske. Nenad Nikolić, radnik "Parking servisa" u Vranju pronašao je izgubljen novčanik sa 65.500 dinara i… »

Vranjanac pronašao novčanik pun para: Po kiši išao u SUP i tražio da mu pomognu da pronađe vlasnika

Telegraf pre 2 sata
- Bila je izuzetno srećna, i odmah mi ponudila nagradu kakvu želim. Ali, ja sam odbio - priča radnik "Parking servisa" Nenad Nikolić, radnik "Parking servisa" u Vranju pronašao je izgubljen novčanik sa 65.500 dinara i vratio ga vlasnici, piše… »

Očevici o tragediji u Surdulici, snimci sa mesta zločina

RTS pre 15 sati
Očevidac tragedije u Surdulici, gde se sumnja da je muškarac ubio dve osobe i potom sebe, kaže da je osumnjičeni za ubistvo i ranije pretio smrću ubijenima. Posle još nekoliko istražnih radnji saznaće se pravi motiv zločina, rekla je tužilac… »

Maturanti će ipak proslaviti kraj škole: Evo kako će izgledati maturske večeri i gde će đaci moći da idu na ekskurzije!

Kurir pre 16 sati
Od danas u Srbiji stupa na snagu novo popuštanje mera uvedenih tokom epidemije virusa korona. Od 1. juna moći će da se realiziju đačke ekskurzije, organizuju maturske večeri i polaganje maturskih ispita. Epidemija je poremetila planove, maturanti su… »

Otvaraju se dečje igraonice u Vranju

Jugmedia pre 22 sata
Danas počinju sa radom dečje igraonice na teritoriji grada Vranja, koje će raditi kao i pre proglašenja vanrednog stanja, uz obavezno pridržavanje svih propisanih zaštitnih mera za sprečavanje širenja korona virusa. “Kontrolu poštovanja svih… »

Dr Tiodorović: Od početka smo bili sigurni u to šta treba da radimo

RTS pre 1 dan
Epidemiolog dr Branislav Tiodorović kaže da ne stoji kritika da u početku nisu znali šta rade. Postoji svetska doktrina o tome kako se sprečavaju i suzbijaju epidemija i pandemija. U Nišu su trenutno hospitalizovana 44 kovid pozitivna pacijenta, u… »

Ministarstvo podstiče nabavku poljoprivrednih mašina

Vranje news pre 23 sata
Vranje/Beograd - Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Uprava za agrarna plaćanja, raspisalo je Javni poziv za podnošenje zahteva za ostvarivanje prava na podsticaje za investicije u fizičku imovinu poljoprivrednog gazdinstava za… »

Dvostruko ubistvo i samoubistvo u Surdulici

Vranje news pre 16 sati
Vranje/Surdulica - Dvostruko ubistvo i samoubistvo dogodilo se u ponedeljak oko podneva u Surdulici, nezvanično saznaje Vranje News. Motivi su za sada nepoznati, ali se spekuliše o "neraščišćenim emotivnim odnosima". Kako saznanje Vranje News… »

Vremenska prognoza »

Vranje »
utorak
Pretežno oblačno
Pretežno oblačno
13 ˚C
sreda
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
7˚ / 16˚
četvrtak
Jaka kiša povremeno
Jaka kiša povremeno
9˚ / 20˚

Vesti dana »