Vranje - vesti

Lutovac: Mnogo više onih koji žele promene

Danas pre 5 sati
Predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac rekao je danas u Vranju da je u toj stranci mnogo više onih koji žele promene, nego onih koji žele da ostane ovako kako jeste.
On je tako odgovorio na pitanje kakvo je raspoloženje članova DS u vezi sa pristupanjem Savezu za Srbiju. Obišli smo mnoge naše odbore u Srbiji i mogu reći da je raspoloženje gotovo apsolutno nepodeljeno u prilog podrške Savezu,... »

Novi stadion na proleće

Jug press pre 11 sati
VRANJE Stadion koji će se, prema najavama predsednika Srbije Aleksandra Vučića, biti izgrađen u Vranju, koštaće oko 10 miliona evra. Ovo je izjavio novinarima gradonačelnik dr Slobodan Milenković, nakon sastanka koji je održan u Vladi Srbije gde je bilo reči o izgradnji novog stadiona. „Dogovoreno... »

Nastavak smena u ZC: Imenovane tri nove načelnice

OK radio pre 18 sati
Novi menadžment Zdravstvenog centra (ZC) Vranje nastavio je sa smenama čelnih ljudi na odeljenjima ove ustanove.
U četvrtak, 16. avgusta doneta su rešenja o kadrovskim promenama na tri rukovodeće pozicije, potvrđeno je OK Radiju u menadžmentu ZC Vranje. Nova načelnica odeljenja Pneumofiziologije biće dr Jelena Andonov, dok će dr Marija... »

Sve je spremno za gradnju jeftinih stanova: 188 stambenih jedinica čekaće policajce i vojnike u Nišu i Vranju

Kurir pre 15 sati
Grad Niš završio je sve pripremne radnje neophodne za početak gradnje jeftinih stanova za pripadnike snaga bezbednosti, a za tu namenu određeno je zemljište u naselju Stevan Sinđelić, potvrdili su danas agenciji Beta predstavnici gradske vlasti. Gradonačelnik Niša Darko Bulatović rekao je da će u... »

Zatvara se radnička, alternativa Palestina

OK radio pre 15 sati
Radnička ulica u Vranju biće u petak i subotu zatvorena zbog radova na asfaltiranju, saopštio je gradski „Vodovod“.
Zbog tehnologije izvođenja radova na nanošenju završnog sloja asfalta u ulici Radničkoj, na potezu od nadvožnjaka do Železničke stanice u Vranju, u petak 17. i u subotu 18. avgusta, pomenuta ulica će biti zatvorena za saobraćaj u... »

Lutovac u Vranju

OK radio pre 16 sati
U četvrtak 16. avgusta 2018. godine u Vranju će boraviti Zoran Lutovac, predsednik Demokratske stranke, najavljeno je iz Gradskog odbora ove partije.
Kako je predviđeno, Lutovac će se javnosti obratiti u 17.30 časova u prostorijama Demokratske stranke u Vranju. Sastanak koji će biti održan nakon toga, neće biti otvoren za javnost, kažu vranjske demokrate. Ovo je prva poseta... »

Zlatni puž: Četiri filma za pet dana

OK radio pre 17 sati
Prikazivanjem animiranih filmova i podelom diploma svim učesnicima, u Vranju je zatvorena 12. Internacionalne dečije radionice animiranog filma „Zlatni puž".
Tokom trajanja 12. Internacionalne dečije radionice animiranog filma „Zlatni puž", učesnici su zajedničkim snagama izradili tri animirana filma u različitim tehnikama. Pored ovih filmova, prikazan je i jedan desetominutni... »

Masovna tuča na lokalnom fudbalskom turniru

OK radio pre 18 sati
Vranje - Na turniru u malom fudbalu u Levosoju u sredu uveče došlo je do masovne tuče tokom utakmice između ekipa Nesalce i Limarija Nisić.
Prema svedočenju očevidaca koja prenosi portal Bujanovačke, do incidenta je došlo kada je golman ekipe Limarija Nisić uhvatio loptu a protivnički igrač ga zakačio u trku. – Golman je odreagovao, što je bio znak da pritrče igrači... »

Radi se novi statut Grada Vranja

OK radio pre 18 sati
U petak, 17. avgusta, sa početkom u 09.00 sati, biće održana 133. sednica Gradskog veća Vranja.
Prema najavama, članovi Gradskog veća razmatraće Nacrt Odluke o pristupanju izradi Nacrta Statuta Grada Vranja i imenovanju Komisije za izradu Nacrta Statuta Grada Vranja. Takođe, na 133. sednici Veća razmatraće se i Pravilnik o... »

Vranje dobija stadion od 8.000 mesta

Večernje novosti pre 19 sati
Vranje je jedan od šest gradova u Srbiji koji će dobiti novi stadion po UEFA standardima, izjavio je gradonačelnik Slobodan Milenković nakon sastanka u Vladi Srbije na kojem je razmatrano to pitanje
VRANjEje jedan od šest gradova u Srbiji koji će dobiti novi stadion po UEFA standardima, izjavio je gradonačelnik Slobodan Milenković nakon sastanka u Vladi Srbije na kojem je razmatrano to pitanje. Na sastanku su dogovorene... »

Vranje
petak

Pretežno vedro
16 ˚C
subota
Delimično oblačno
Delimično oblačno
17˚ / 29˚
nedelja
Delimično oblačno
Delimično oblačno
16˚ / 30˚
©2018 Netmark d.o.o.