Vranje - vesti

Antić: Grad Vranje ne finansira Dinamo

Vranjske pre 2 minuta
Dinamo finansiramo ja, moj sin i Miloš Vukolić FOTO Vranjske Strateg i predsednik Fudbalskog kluba Dinamo Dragan Antić Recko izjavio je da Grad Vranje „ne finansira“ ovog vranjskog prvoligaša. - To činimo moj sin Marko, Miloš Vukolić i ja - izjavio je Antić posle utakmice sa Metalcem u Gornjem... »

Predstava "Hor bečkih dečaka" oduševila Vranjance

Blic pre 1 sat
U okviru “Borinih pozorišnih dana”, koji se u Vranju održavaju od 21. do 26. oktobra, publiku je večeras u Domu vojske oduševila predstava “Beoarta” iz Beograda “Hor bečkih dečaka”, koju je napisao Ljubomir Nedović i režirao Irfan Mensur.
Uloge u tragikomediji o gastarbajterima u Beču, o našem mentalitetu, maestralno su odigrali Predrag Ejdus, Slobodan Boda Ninković i Irfan Mensur. U životu svakog našeg čoveka postoji onaj trenutak očaja kada u saomodbrani posegne... »

Komedija o gastarbajterima u Beču

Alo pre 1 sat
Alo: Komedija o gastarbajterima u Beču
U okviru “Borinih pozorišnih dana”,koji se u Vranju održavaju od 21. do 26. oktobra,publiku je večeras u Domu vojske oduševila predstava “Beoarta” iz Beograda “Hor bečkih dečaka”,koju je napisao Ljubomir Nedović i režirao Irfan Mensur.
Uloge u tragikomediji o gastarbajterima u Beču,o našem mentalitetu,maestralno su odigrali Predrag Ejdus, Slobodan Boda Ninković i Irfan Mensur. U životu svakog našeg čoveka postoji onaj trenutak očaja kada u saomodbrani posegne... »

Bivši čelnik Vodogradnje i narodni poslanik osuđen za proneveru

Jugmedia pre 8 sati
Prvostepenom presudom Višeg suda u Vranju Radoslav Mojsilović , nakadašnji predsednik nadzornog odbora AD „Vodogradnja“ iz Vranja, osuđen je zbog pronevere više od četiri miliona dinara, dok je zbog saučesništva za isto delo osuđen Jovica Milosavljević koji je vršio isplatu preko “Komercijalne... »

Bivši poslanik Nove Srbije proneverio 4,2 miliona

Alo pre 9 sati
Alo: Bivši poslanik Nove Srbije proneverio 4,2 miliona
Krvično veće Višeg suda u Vranju osudilo je bivšeg predsednika Opštinskog odbora Nove Srbije i narodnog poslanika Radoslava Mojsilovića na dve godine zatvora, zbog zloupotrebe službenog položaja.
Posle višegodišnjeg maratonskog sudskog postupka, stručni saradnik za sredstva i trezor filijale u Komercijalnoj banci u Vranju Jovica Milosavljević je zbog pomaganja u izvršenju krivičog dela zaradio godinu dana robije. Anita... »

Bekjarev: Još uvek sam perspektivan umetnik

Večernje novosti pre 10 sati
U okviru pratećeg programa 37. "Borinih pozorišnih dana", u Vranju je otvorena izložba "50 godina glume", posvećena velikom jubileju našeg proslavljenog glumca, Ivana Bekjareva
U OKVIRU pratećeg programa 37. "Borinih pozorišnih dana", u Vranju je otvorena izložba "50 godina glume", posvećena velikom jubileju našeg proslavljenog glumca, Ivana Bekjareva . Postavka izložbe obuhvata fotografije, slike,... »

Savetnica za kulturu u poseti Vranju

Jug press pre 11 sati
VRANJE Povodom kulturne manifestacije „Borini pozorišni dani“, Vranje je posetila savetnica u Ministartsvu kulture za projekat ,,Gradovi u fokusu“, pozorišta i umetničku igru, Đurđijanu Jovanović. Na prijemu koji je sa saradnicima priredio, gradonačelnik dr Slobodan Milenković je govorio o obnovi... »

Andonov: Šerif Bulatović dosadio i naprednjacima

Vranjske pre 11 sati
Bulatoviću ne verujem ni kada mi pruža ruku FOTO Vranjske Šef gradskog odbora Socijaldemokratske stranke (SDS) u Vranju Igor Andonov izjavio je za Info Vranjske da ga nije iznenadila inicijativa za smenu Slaviše Bulatovića sa mesta lidera lokalnog SNS koja je potekla od grupe naprednjaka. - Imam... »

Laletu nepravnosnažno dve godine zatvora

Vranjske pre 11 sati
@Vranjske Bivši gradski lider Nove Srbije i narodni poslanik Radoslav Mojsilović osuđen je na dve, a službenik Komercijalne banke Jovica Milosavljević na godinu dana zatvora nepravnosnažnom presudom Višeg suda u Vranju u vezi sa nezakonitim finansijskim transakcijama preduzeća AD Vodogradnja,... »

Za ubistvo u Rajčilovcima nepravnosnažno četrnaest godina zatvora

Vranjske pre 12 sati
@Vranjske Čedomir Vasev (36) iz sela Rajčilovci u opštini Bosilegrad osuđen je u Višem sudu u Vranju nepravnosnažno na 14 godina zatvora po optužnici Višeg javnog tužilaštva (VJT) za ubistvo majke V.V. Nakon saopštenja presude, advokat-branilac okrivljenog izjavio je žalbu na prvostepenu presudu... »

Vranje
utorak

Sumaglica
6 ˚C
sreda
Delimično oblačno
Delimično oblačno
4˚ / 8˚
četvrtak
Vedro
Vedro
5˚ / 14˚

Izdat evropski nalog za hapšenje Ivice Todorića

Blic  pre 3 sata  još 1 povezana

U Masačusetsu dva pitbula usmrtila sedmogodišnjaka

Večernje novosti  pre 3 sata  još 1 povezana

Mekejn: Ne kažem da je Tramp izbegavao vojsku, ali...

Blic  pre 2 sata  još 1 povezana

FIFA: Ronaldo najbolji fudbaler sveta za 2017. godinu

Večernje novosti  pre 1 sat  još 2 povezane

Audi A7 Sportback

Vrele gume  pre 43 minuta

Lokalno nije malo

Danas  pre 26 minuta

Dinar miruje, kurs 119,25

RTV  pre 8 minuta

Vaccar Hyundai Tucson Sport

Auto blog  pre 25 minuta
©2017 Netmark d.o.o.