Vranje

Još 170 novozaraženih u Jablaničkom okrugu, u Pčinjskom 165

Južne vesti pre 9 minuta
U poslednja 24 sata, prema podacima Zavoda za javno zdravlje Leskovac, u Jablaničkom okrugu je broj potvrđenih slučajeva na virus korona manji nego prethodnog dana, kada je bilo 188. Među novoobolelima i dalje je najviše Leskovčana – 78. U… »

Radno vreme pijaca subotom i nedeljom do 15 sati, robne zatvorene tokom vikenda

Jugmedia pre 21 minuta
Obaveštavaju se svi građani da će u periodu od 4. decembra zaključno sa 15. decembrom radno vreme pijace Tekija, Bujkovski most i Ogledna stanica u Vranju, kao i pijaca u Ristovcu, subotom i nedeljom raditi od 6 do 15 sati, saopštilo je JKP Komrad… »

Tiodorović: Mere kasne, epidemija se raspiruje i van Beograda

RTS pre 15 minuta
Epidemiolog i član Kriznog štaba Branislav Tiodorović kaže za RTS da će nas kašnjenje mera mnogo koštati. Ističe da se epidemija raspiruje i van Beograda. Branislav Tiodorović navodi za RTS da će zbog gužvi koje su se dogodile po tržnim… »

Jedna stvar će nas skupo koštati, evo do kada će biti kritično stanje u Srbiji! Alarmantno upozorenje Tiodorovića (video)

Pravda pre 9 minuta
Epidemiolog i član Kriznog štaba Branislav Tiodorović kaže za RTS da će nas kašnjenje mera mnogo koštati. Ističe da se epidemija raspiruje i van Beograda. Branislav Tiodorović navodi za RTS da će zbog gužvi koje su se dogodile po tržnim… »

Tiodorović: Koštaće nas mnogo kasno uvođenje mera, smirivanje tek za Božić

N1 Info pre 21 minuta
Mere je ranije trebalo uvesti i kašnjenje će nas mnogo koštati, izjavio je za RTS epidemiolog i član Kriznog štaba Branislav Tiodorović, koji predviđa da bi smirivanje epidemiološke situacije moglo da usledi tek za Božić. Izvor: RTS Tiodorović… »

Danas je vavedenje

OK radio pre 1 sata
Vavedenje Presvete Bogorodice, jedan od najvećih praznika posvećenih Bogorodici obeležava se u petak u hramovima Srpske pravoslavne crkve i pravoslavnim domovima, pa i u Vranju. Vavedenje je i slava manastira Hilandara. Ovaj praznik, obeležen crvenim… »

Nove mere menjaju radno vreme pijaca

OK radio pre 51 minuta
U skladu sa najnovijim protivepidemijskim merama, promenjeno je radno vreme vranjskih zelenih pijaca i pijace u Ristvovcu, saopštio je "Komrad" Vranje. U periodu od 4. pa do 15. decembra radno vreme zelene pijace „Tekija", pijace „Bujkovski most"… »

Tiodorović: Kasnilo se sa uvođenjem mera, smirivanje situacije tek oko Božića

Niške vesti pre 1 sata
Ono što posebno zabrinjava, dodao je Tiodorović, je raspirivanje epidemije i van Beograda. „Do pre sedam ili osam dana nismo imali da nam umiru ljudi u bolnicama u Leskovcu, Vranju, sad to imamo i to je veoma teška situacija“, izjavio je… »

TIODOROVIĆ: "Smirivanje situacije možda možemo da očekujemo za Božić"

Moj Novi Sad pre 57 minuta
Mere je ranije trebalo uvesti i kašnjenje će nas mnogo koštati, izjavio je za RTS epidemiolog i član Kriznog štaba dr Branislav Tiodorović, koji predviđa da bi smirivanje epidemiološke situacije moglo da usledi tek za Božić. Tiodorović je rekao… »

Kovid 19 u pčinjskom okrugu: Oboleo veliki broj zdravstvenih radnika

Večernje novosti pre 1 sata
OD 340 uzoraka iz Pčinjskog okruga koje je Zavod za javno zdravlje u Vranju poslao na analizu 165 je pozitivno na korona virus. Od ovog broja 108 su iz Vranja, 5 iz Surdulice, 13 iz Bujanovca, 10 iz Trgovišta, 12 iz Preševa i 17 iz Vladičinog Hana… »

Vremenska prognoza »

Vranje »
petak
Oblačno
Oblačno
10 ˚C
subota
Delimično oblačno
Delimično oblačno
4˚ / 10˚
nedelja
Delimično oblačno
Delimično oblačno
4˚ / 11˚

Vesti dana »