Vuk Jeremić

Jeremić: Palma će biti u zatvoru, ali tek posle promene vlasti

Beta pre 22 dana
Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je danas da dok je Srpska napredna stranka (SNS) na vlasti predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma neće adekvatno odgovarati i da će "nekažnjivost za najgore i najgnusnije kriminalne radnje… »

Jeremić: Palma će u zatvor

Nova pre 22 dana
Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je danas da dok je Srpska napredna stranka (SNS) na vlasti, predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma neće adekvatno odgovarati i da će "nekažnjivost za najgore i najgnusnije kriminalne radnje… »

Jeremić: Palma neće odgovarati dok je SNS na vlasti

N1 Info pre 22 dana
Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je danas da dok je Srpska napredna stranka (SNS) na vlasti predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma neće adekvatno odgovarati i da će "nekažnjivost za najgore i najgnusnije kriminalne radnje… »

Narodna stranka: Predsednik nemačkog CDU Armin Lašet zahvalio Jeremiću na čestitki

Beta pre 23 dana
Predsednik nemačke Hrišćansko-demokratske unije (CDU) i kandidat te stranke za saveznog kancelara na predstojećim izborima Armin Lašet (Laschet) uputio je pismo predsedniku Narodne stranke Vuku Jeremiću u kojem je izrazio zahvalnost na čestitki… »

Naslednik Angele Merkel zahvalio Vuku Jeremiću na čestitkama: “Želimo da se zajedno sa partnerima suočimo sa izazovima”

Nedeljnik pre 23 dana
Foto: Nedeljnik (Beta) – Predsednik nemačke Hrišćansko-demokratske unije (CDU) i kandidat te stranke za saveznog kancelara na predstojećim izborima Armin Lašet (Laschet) uputio je pismo predsedniku Narodne stranke Vuku Jeremiću u kojem je izrazio… »

Narodna stranka: Predsednik nemačkog CDU pisao Jeremiću

Glas Šumadije pre 23 dana
Predsednik nemačke Hrišćansko-demokratske unije (CDU) i kandidat te stranke za Saveznog kancelara na predstojećim izborima Armin Lašet (Laschet) uputio je pismo predsedniku Narodne stranke Vuku Jeremiću u kojem je izrazio zahvalnost povodom… »

Đilas i vuk hoće da ih brani brisel: Lideri ssp i ns svoje platforme za međustranački dijalog o izborima poslali EU umesto…

Večernje novosti pre 23 dana
To je potvrdio i predsednik Skupštine Ivica Dačić, koji je rekao da nije dobio nikakav dokument ni od grupacije okupljenje oko Đilasove Stranke slobode i pravde, ni od šefa Narodne stranke. Za Dačića je neprimereno da se Đilas i Jeremić ne… »

Novine: "Aleksić optužen za četiri silovanja"; "Slobodan Kašćelan iza rešetaka: Pad klana"

B92 pre 26 dana
Dnevna štampa za četvrtak 22. april piše o slučaju Mike Aleksića, "padu" kavačkog klana, tajnom sastanku Jeremića i tajkuna, ali i o zameni stolarije u Srbiji. "Politika" iznosi jasne cifre: "Vrednost zamene stolarije u Srbiji - između pet i sedam… »

Palma pozvao Đilasa i Mariniku na poligraf: Ukoliko neko od nas ne prođe, ide odmah u zatvor!

Večernje novosti pre 25 dana
Govoreći o zaštićenom svedoku, naveo je da se on zove "Branislav Radosavljević, koji je prvo bio u partiji Vuka Jeremića pa otišao kod Đilasa". - Kaže, plaši se Palme pa je sakrio lice, a ne plaši se da uđe u RTS. - Ne želim sada da pričam o… »

Palma poručio: U zatvor ili Marinika Tepić ili ja!

Večernje novosti pre 26 dana
- Na slikama se vidi čovek koji je sve lagao o meni u istom džemperu na dva događaja. Jedan je kada je snimljen kako laže o meni, a drugi događaj u istom džemperu je bio na jučerašnjoj proslavi dve godine postojanja partije Dragana Đilasa. Na… »

Vesti dana »