Vuk Jeremić

Otkrivamo: Đilas i Jeremić se sukobili na sastanku

Nova pre 11 dana
Šanse da opozicija okupljena oko Narodne stranke Vuka Jeremića i Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa zajednički nastupi na predstojećem međustranačkom dijalogu vlasti i opozicije su u ovom trenutku, kako stoje stvari, minimalne. Kako saznaje… »

Veselinović: Neću ćutati na agresiju i prostakluk Jeremića

Nova pre 12 dana
Predsednik Pokreta za preokret Janko Veselinović rekao je za Nova.rs da mu nije jasno zbog čega mu je predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić uputio teške reči, te da on neće ćutati na njegov, kako je naveo, prostakluk i agresiju. “Vuk Jeremić u… »

Vuk Đilasu zapržio gulaš: Jeremić ponovo kritikovao lidera SSP zbog dijaloga s vlašću, traži da opoziciju zastupaju dva…

Večernje novosti pre 12 dana
LIDERI tzv. bojkot opozicije ponovo razmenjuju otrovne strelice između sebe oko strategije za međustranački dijalog koji bi uskoro trebalo da počne. Varnice su i ovog puta sevnule između prvaka Narodne stranke Vuka Jeremića i Stranke slobode i… »

Vuk Jeremić protiv zakona o istopolnim zajednicama

Politika pre 13 dana
Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je danas da bi Nacrt zakona o istopolnim zajednicama trebalo odbaciti zbog načina na koji ga je ministarka za ljudska i manjinska prava Gordana Čomić „spakovala”. „To je još jedan režimski trik da… »

Grbović: Napadima Vuka Jeremića zadovoljan je samo Vučić

Nova pre 12 dana
"Napadima, rečnikom i podelama na kojima insistira Vuk Jeremić može samo Vučić da bude zadovoljan", rekao je za Nova.rs Pavle Grbović, predsednik Pokreta slobodnih građana. Prema njegovim rečima, višemesečna praksa izopštavanja i… »

Gulaš na đilasov način: Jeremić opleo po lideru SSP, pominjao i "čopore šiljokurana"

Blic pre 13 dana
Perjanice, gulaš od pregovarača, sujeta, pritisci, čopor šiljokurana, galimatijas... Sve ovo našlo se u saopštenju Narodne stranke u kome su citirane izjave njenog lidera Vuka Jeremića, koji se osvrnuo na međustranački dijalog, pregovarače, s… »

Jeremić: “Protiv sam Čomićkinog Zakona o istopolnim zajednicama…”

Nedeljnik pre 13 dana
Albin Lohr-Jones / ddp USA / Profimedia (Beta) – Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je danas da bi Nacrt zakona o istopolnim zajednicama trebalo odbaciti zbog načina na koji ga je ministarka za ljudska i manjinska prava Gordana Čomić… »

Lutovac: Bivši članovi SNS ulazili u Jeremićevu stranku

Nova pre 13 dana
Komentarišući izjavu predsednika Narodne stranke Vuka Jeremića da je Demokratska stranka učestvovala na nedavno održanim lokalnim izborima u Zaječaru, predsednik DS Zoran Lutovac za Nova.rs kaže da to što je njegova partija podržala jednu grupu… »

Vučić: Zahtev opozicije da uređuje RTS besmislen, smeju mu se u Evropi i svetu

Danas pre 13 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je danas da je zahtev opozicije da učestvuju u uređivanju Radio-televizije Srbije (RTS) besmislen i da se tom zahtevu smeju u Evropi i svetu. Na otvaranju radova na deonici puta Novi Beograd – Surčin… »

Jeremić: Ako Đilas insistira na gulašu od pregovarača...

Dnevnik pre 13 dana
BEOGRAD, 31. marta (Tanjug) - Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić kaže da će opozicija prepoloviti svoje šanse u procesu pregovora sa vlastima o izbornim uslovima, ako predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Ðilas bude insistirao na "gulašu od… »

Vesti dana »

Opet preko 3.000 zaraženih

Nova pre 44 minutajoš 21 povezana

EU najavljuje da će putovanja biti moguća sa svim vakcinama

Kamatica pre 49 minutajoš 23 povezane

"Imamo naznake, kruži nam i brazilski soj"

OK radio pre 2 satajoš 20 povezanih