Vuk Jeremić

"Saberi se, posavetuj se, javi se gde treba": Samo jedan nastup Vuka Jeremića bio je dovoljan da opoziciono bure baruta…

Blic pre 19 dana
Jedan nastup Vuka Jeremića tokom kojeg je, između ostalog, svojim dojučerašnjim saborcima poručio da sujetu ostave po strani, te da na dijalog ne idu kao "čopor šiljokurana", mogao bi da predstavlja tužan, ali i definitivni kraj saradnje u… »

Otkrivamo: Đilas i Jeremić se sukobili na sastanku

Nova pre 20 dana
Šanse da opozicija okupljena oko Narodne stranke Vuka Jeremića i Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa zajednički nastupi na predstojećem međustranačkom dijalogu vlasti i opozicije su u ovom trenutku, kako stoje stvari, minimalne. Kako saznaje… »

Veselinović: Neću ćutati na agresiju i prostakluk Jeremića

Nova pre 20 dana
Predsednik Pokreta za preokret Janko Veselinović rekao je za Nova.rs da mu nije jasno zbog čega mu je predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić uputio teške reči, te da on neće ćutati na njegov, kako je naveo, prostakluk i agresiju. “Vuk Jeremić u… »

Vuk Đilasu zapržio gulaš: Jeremić ponovo kritikovao lidera SSP zbog dijaloga s vlašću, traži da opoziciju zastupaju dva…

Večernje novosti pre 20 dana
LIDERI tzv. bojkot opozicije ponovo razmenjuju otrovne strelice između sebe oko strategije za međustranački dijalog koji bi uskoro trebalo da počne. Varnice su i ovog puta sevnule između prvaka Narodne stranke Vuka Jeremića i Stranke slobode i… »

Vuk Jeremić protiv zakona o istopolnim zajednicama

Politika pre 21 dana
Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je danas da bi Nacrt zakona o istopolnim zajednicama trebalo odbaciti zbog načina na koji ga je ministarka za ljudska i manjinska prava Gordana Čomić „spakovala”. „To je još jedan režimski trik da… »

Grbović: Napadima Vuka Jeremića zadovoljan je samo Vučić

Nova pre 20 dana
"Napadima, rečnikom i podelama na kojima insistira Vuk Jeremić može samo Vučić da bude zadovoljan", rekao je za Nova.rs Pavle Grbović, predsednik Pokreta slobodnih građana. Prema njegovim rečima, višemesečna praksa izopštavanja i… »

Gulaš na đilasov način: Jeremić opleo po lideru SSP, pominjao i "čopore šiljokurana"

Blic pre 21 dana
Perjanice, gulaš od pregovarača, sujeta, pritisci, čopor šiljokurana, galimatijas... Sve ovo našlo se u saopštenju Narodne stranke u kome su citirane izjave njenog lidera Vuka Jeremića, koji se osvrnuo na međustranački dijalog, pregovarače, s… »

Jeremić: “Protiv sam Čomićkinog Zakona o istopolnim zajednicama…”

Nedeljnik pre 21 dana
Albin Lohr-Jones / ddp USA / Profimedia (Beta) – Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je danas da bi Nacrt zakona o istopolnim zajednicama trebalo odbaciti zbog načina na koji ga je ministarka za ljudska i manjinska prava Gordana Čomić… »

Lutovac: Bivši članovi SNS ulazili u Jeremićevu stranku

Nova pre 21 dana
Komentarišući izjavu predsednika Narodne stranke Vuka Jeremića da je Demokratska stranka učestvovala na nedavno održanim lokalnim izborima u Zaječaru, predsednik DS Zoran Lutovac za Nova.rs kaže da to što je njegova partija podržala jednu grupu… »

Vučić: Zahtev opozicije da uređuje RTS besmislen, smeju mu se u Evropi i svetu

Danas pre 21 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je danas da je zahtev opozicije da učestvuju u uređivanju Radio-televizije Srbije (RTS) besmislen i da se tom zahtevu smeju u Evropi i svetu. Na otvaranju radova na deonici puta Novi Beograd – Surčin… »

Vesti dana »

Korona presek po gradovima…U Novom Pazaru 70 novih slučajeva

Sandžak haber pre 2 satajoš 29 povezanih

Đoković lako do četvrtfinala Srbija opena

Beta pre 1 satjoš 27 povezanih

Uhapšen vođa kavačkog klana

Danas pre 4 satijoš 55 povezanih

Novac ne može kupiti baš sve

Politika pre 2 satajoš 42 povezane