Vuk Jeremić

Jeremić u Kragujevcu: Nema nikakve svađe u opoziciji

RTK pre 13 dana
Kragujevac je danas posetio i predsednik Narodne stranke, Vuk Jeremić, koji je novinarima rekao da nema nikakve svađe u opoziciji, već da postoje vrednosna razmimoilaženja i da ta politička organizacija ostaje verna onome što je obećala i načinu… »

Jeremić: Izborni uslovi se neće sami od sebe poboljšati

Kragujevačke pre 13 dana
Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je danas u Kragujevcu da u opoziciji nema nikakve svađe, ali da ima vrednosnih razmimoilaženja. On je na konferenciji za novinare rekao da Narodna stranka "ne menja stav kako vetar duva" i da čvrsto… »

Jeremić u Kragujevcu poručio da se za izborne uslove mora boriti

Ritam grada Kg pre 13 dana
Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je danas u Kragujevcu da u opoziciji nema nikakve svađe, ali da ima vrednosnih razmimoilaženja. On je na konferenciji za novinare rekao da Narodna stranka “ne menja stav kako vetar duva” i da čvrsto… »

Đilas i Jeremić u Kragujevcu, slučajnost ili početak trke za slično biračko telo

N1 Info pre 13 dana
Lideri dve opozicione stranke Vuk Jeremić i Dragan Đilas u istom gradu, istog dana, u isto vreme. Ali ne i na istom mestu. Posetu Kragujevcu svako je iskoristio za slanje poruka, ali ne i za međusobni susret. Prvi dan vikenda. Kragujevac. Kiša ovog… »

Jeremić: Nije svađa u opoziciji, već vrednosna razmimoilaženja

Dnevnik pre 13 dana
KRAGUJEVAC: Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je danas u Kragujevcu da u opoziciji nema nikakve svađe, ali da ima vrednosnih razmimoilaženja. On je na konferenciji za novinare rekao da Narodna stranka „ne menja stav kako vetar duva“ i… »

Jeremić: Nema svađe u opoziciji, Narodna stranka ne menja stav kako vetar duva

Veliki park pre 13 dana
Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je danas da u opoziciji nema nikakve svađe, ali da ima vrednosnih razmimoilaženja, da Narodna stranka „ne menja stav kako vetar duva“ i da čvrsto veruje da se za bolje izborne uslove mogu zajedno… »

Opozicija se sjatila u šumadiju: Đilas i Jeremić nisu u ljubavi, ali ih je jedan grad spojio

Blic pre 13 dana
Slučajno se pogodilo, kako tvrde organizatori, da Stranka slobode i pravde (SSP) Dragana Đilasa i Narodna stranka, Vuka Jeremića imaju istog dana događaje u Kragujevcu. Naime, sednica Predsedništva Stranke slobode i pravde, Dragana Đilasa, održava… »

Vuk Jeremić: Nema svađe u opoziciji, Narodna stranka ne menja stav kako vetar duva

Glas Šumadije pre 13 dana
Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je danas da u opoziciji nema nikakve svađe, ali da ima vrednosnih razmimoilaženja, da Narodna stranka „ne menja stav kako vetar duva“ i da čvrsto veruje da se za bolje izborne uslove mogu zajedno… »

“Ne menjamo mi stav kako vetar duva, nema svađe u opoziciji…”

Nedeljnik pre 13 dana
Foto: Nedeljnik (Beta) – Predsednik Narodne stranke (NS) Vuk Jeremić izjavio je danas da u opoziciji nema nikakve svađe, ali da ima vrednosnih razmimoilaženja, kao i da čvrsto veruje da se za bolje izborne uslove mogu zajedno izboriti oni koji su… »

Jeremić: Nema svađe u opoziciji, ima razmimoilaženja

Nova pre 13 dana
Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je danas da u opoziciji nema nikakve svađe, ali da ima vrednosnih razmimoilaženja. Kako se navodi u saopštenju, Jeremić je rekao da Narodna stranka “ne menja stav kako vetar duva” i da čvrsto veruje… »

Vesti dana »