Vuk Jeremić - vesti

Mirković:Ostrašćenost i mržnja pojedinaca iz opozicije

Studio B pre 3 sata
Šef odborničke grupe SNS u beogradskom parlamentu Aleksandar Mirković kazao je povodom napada na društvenim mrežama na porodicu ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića, suprugu i maloletnu kćerku, da je po sredi ostrašćenost i mržnja pojedinih lidera srpske opozicije, koja dovodi do neprihvatljivih postupaka.
„Strahovita ostrašćenost i bolesna mržnja koju su svojim izjavama i delovanjem u Srbiju uveli Dragan Đilas, Vuk Jeremić, Boško Obradović, Sergej Trifunović i njihovi sledbenici, doveli su do toga da se danas migranti šalju u... »

Vulin: Jeremića i Đilasa biraju stranci

Večernje novosti pre 4 sata
Ministar odbrane Aleksandar Vulin rekao je za lidere SzS Dragana Đilasa i Vuka Jeremića, koji su juče boravili u Berlinu, da svako ide tamo gde su oni koji ih biraju - Vučić u Kraljevo, a oni u Nemačku
Ministar odbrane Aleksandar Vulin rekao je za lidere SzS Dragana Đilasa i Vuka Jeremića, koji su juče boravili u Berlinu, da svako ide tamo gde su oni koji ih biraju - Vučić u Kraljevo, a oni u Nemačku. "Svako ide tamo gde mu je... »

Vulin: Jeremića i Ðilasa biraju stranci

Studio B pre 6 sati
Ministar odbrane Aleksandar Vulin rekao je za lidere SzS Dragana Ðilasa i Vuka Jeremića, koji su juče boravili u Berlinu, da svako ide tamo gde su oni koji ih biraju – Vučić u Kraljevo, a oni u Nemačku.
„Svako ide tamo gde mu je biračko telo. Vučić u Kraljevo, Jeremić i Ðilas u Nemacku, Brisel gde god mogu da nađu nekog ko bi voleo da njihove laži budu istina o Srbiji“, kaže Vulin. Kako kaže, svako zna ko ga bira. „Vučića biraju... »

Svako ide tamo mu je biračko telo, Vučić u Kraljevo, Đilas i Jeremić u Nemačku: Vulin o aktivnostima lidera opozicije

Telegraf pre 6 sati
- Svako ide tamo gde mu je biračko telo, oni idu tamo gde mogu da nađu nekog ko bi voleo da njihove laži budu istina o Srbiji - kaže Aleksandar Vulin
Ministar odbrane Aleksandar Vulin rekao je za lidere SzS Dragana Ðilasa i Vuka Jeremića, koji su juče boravili u Berlinu, da svako ide tamo gde su oni koji ih biraju - Vučić u Kraljevo, a oni u Nemačku. - Svako ide tamo gde mu je... »

Veleizdajnici na Đilasovom protestu u Pančevu: Traže da Srbi kleknu pred ustašama i Šiptarima! (foto)

Alo pre 7 sati
Alo: Veleizdajnici na Đilasovom protestu u Pančevu: Traže da Srbi kleknu pred ustašama i Šiptarima! (foto)
Normalna i pristojna Srbija se zgražava na pojavu ovakvih ličnosti.
Na besmislenim protestima koje Đilasovci organizuju u više gradova u Srbiji danas će govoriti predsednica Vojvođanskog kluba Branislava Kostić, penzionisani sportski komentator Milojko Pantić i novinar Nenad Živković. Normalna i... »

(Ne)moć KG Saveza

Kragujevačke pre 9 sati
Početkom nedelje u Kragujevcu je formiran opozicioni blok Savez za Srbiju, po receptu kako je to već urađeno u Beogradu. Sporazum o saradnji potpisali su predstavnici gradskih odbora Demokratske i Narodne stranke, pokreta „Dveri”, lokalnog udruženja „Za naš grad” i sindikata „Sloga”. Ovom događaju,... »

Delegacija SzS u Berlinu, sastanci u kabinetu Angele Merkel i u MIP

Beta pre 22 sata
Delegacija Saveza za Srbiju boravila je danas u Berlinu, gde je imala niz sastanaka u Ministarstvu spoljnih poslova Nemačke i u kabinetu kancelarke Angele Merkel, saznaje agencija Beta. U delegaciji Saveza bili su predsednik Narodne stranke i predsedavajući Saveza za Srbiju Vuk Jeremić, jedan od... »

Vučić: Neću da razgovaram sa opozicijom

Danas pre 1 dan
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da ne želi da razgovara sa liderima opozicije, a osnivača Saveza za Srbiju Dragana Đilasa, predsednika Narodne stranke Vuka Jeremića i predsednika Dveri Boška Obradovića nazvao je „lopovima“.
„Ja neću da vidim nijednog od njih. Neću da razgovaram sa onima koji su opljačkali ovu zemlju“, rekao je Vučić, gostujući na TV Prva. On je istakao da svako ima pravo da bojkotuje izbore. „Radite šta hoćete. Vi pričate o izbornim... »

Krive Srbiju za sve ratove i zločine i tvrde da su Vuku proradili Bošnjački geni koje je vešto skrivao!

Alo pre 1 dan
Alo: Krive Srbiju za sve ratove i zločine i tvrde da su Vuku proradili Bošnjački geni koje je vešto skrivao!
Ovo o Vuku nismo znali!
Radikalni islamista Muhamed Čengić, oduševljen je nedavnim nastupom Đilasovog lidera Narodne stranke Vuka Jeremića na sarajevskoj FTV tokom kojeg je rekao da je Srbija kriva za sve ratove i sve zločine, da je Vučić gori od Miloševića, da Beograd treba da se distancira... »

Jeremić: Neće biti izbora ove godine-TV JUGpress

Jug press pre 2 dana
LESKOVAC Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić rekao je u Leskovcu, gde je boravio povodom izbora Gradskog odbora te stranke, da neće biti izbora ove... »

©2019 Netmark d.o.o.