Vuk Jeremić

Zbijaju redove zbog opomene iz Brisela: Strategija dela opozicije uoči razgovora o izborima; Obradović pozvao stranke da…

Večernje novosti pre 11 sati
U STRAHU da će zbog stalnih svađa, podela i totalne konfuzije u svojim redovima izgubiti naklonost Brisela, deo opozicije u Srbiji pokušava da zbije redove pred međustranački dijalog, ali se i to ukrupnjavanje trenutno odvija na tri koloseka. Naime… »

Kamen spoticanja ko će biti pregovarač

Danas pre 1 dan
Opozicioni blok - SSP, DS, PSG, PZP, Dveri, NS i SSS - navodno blizu dogovora o zajedničkoj pregovaračkoj platformi Predstavnici grupe partija i udruženja oko Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa (DS, PSG, PZP) i predstavnici Narodne stranke Vuka… »

Dijanu brane ljudi Vuka Jeremića! Raskrinkane sve veze mafijaša iz policije sa opozicijom

Alo pre 1 dan
Sada je sve jasno! koja je u u vezi sa ugrožavanjem bezbednosti predsednika Srbije i povezanosti sa kriminalcima Darkom Elezom i Veljom Nevoljom, brane advokati iz kancelarije Seada Spahovića, koji je u bliskim vezama sa Vladimirom Gajićem… »

Opozicija u dijalog u dve kolone – platforme slične, ali dogovora lidera nema

N1 Info pre 2 dana
Još nije poznato kako će tačno izgledati politički dijalog između vlasti i opozicije, iako je predsednik Narodne skupštine pozvao stranke da imenuju po dva predstavnika u tom dijaologu. Međutim, opozicija, koja je do juče delovala potpuno… »

Jeremić: Dogovorena pregovaračka platforma dela opozicije

B92 pre 2 dana
Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić kaže da je pregovaračka platforma dela opozicije za međustranački dijalog uz posredstvo EU "manje-više" usaglašena. On kaže i da će se o pregovaračima tek postići dogovor. Jeremić je na TV N1 ocenio da je… »

Jeremić: Gotova platforma za pregovore, ostaje da se dogovorimo o pregovaračima

Glas Šumadije pre 2 dana
Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je danas da je manje-više usaglašena pregovaračka platforma opozicije za dijalog o izbornim uslovima uz posredovanje EU, a da je za uspeh tog procesa i stvaranje uslova za fer izbore neophodno da… »

Jeremić: Dogovorena pregovaračka platforma dela opozicije; NKPJ i POKS odredile delegacije

RTV pre 2 dana
BEOGRAD - Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je danas da je pregovaračka platforma dela opozicije za međustranački dijalog uz posredstvo EU "manje-više" usaglašena, a da će se o pregovaračima tek postići dogovor. Jeremić je na TV N1… »

Jeremić: Dogovorena pregovaračka platforma dela opozicije

Blic pre 2 dana
Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je danas da je pregovaračka platforma dela opozicije za međustranački dijalog uz posredstvo EU "manje-više" usaglašena, a da će se o pregovaračima tek postići dogovor. Jeremić je ocenio da je za… »

Jeremić: Dogovorena pregovaračka platforma dela opozicije

Dnevnik pre 2 dana
BEOGRAD: Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je danas da je pregovaračka platforma dela opozicije za međustranački dijalog uz posredstvo EU "manje-više" usaglašena, a da će se o pregovaračima tek postići dogovor. Jeremić je na TV N1… »

Jeremić: Opozicija usaglasila platformu, verujem da će biti jedinstvena

N1 Info pre 2 dana
Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je za N1 da je opozicija "manje-više" usaglasila platformu za pregovore o izbornim uslovima sa predstavnicima vlasti u Srbiji. „Nedeljama smo razgovarali o sadržaju i rekao bih, sa izvesnim tehničkim… »

Vesti dana »