Vuk Jeremić

Jeremić: Bilo je turbulencija u SZS i napada, ali nismo uzvratili uvrede

Danas pre 7 sati
Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je danas da je bilo turbulencija u Savezu za Srbiju, kao i koraka i akcija koje nisu bile zajedničke i dogovorene, i da je Narodna stranka bila predmet napada „nekih kolega iz opozicije, pre svega Pokreta… »

Vuk Jeremić tvrdi: Ljudi su se već opredelili da li će na ove lažne izbore izaći ili ne! Na njima se dobro zna ko će…

Pravda pre 5 sati
"Na ovim izborima se zna ko će pobediti i zna se da će štafeta vlasti ostati u ruci koja ju je i do sada držala. Oni koji su prava opozicija biće van parlamenta i to će biti teška okolnost i u finansijskom i u medijskom i u svakom drugom smislu"… »

Jeremić: Bilo je napada na NS, pre svega iz PSG

RTV pre 5 sati
BEOGRAD - Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je da je bilo turbulencija u Savezu za Srbiju, kao i koraka i akcija koje nisu bile zajedničke i dogovorene, i da je Narodna stranka bila predmet napada „nekih kolega iz opozicije, pre svega… »

Peta epizoda podkasta Danasa – nositi ili ne nositi maske?

Danas pre 17 sati
Poslušajte novu epizodu podkasta Danasa Peta epizoda podkasta Danasa dostupna je na platformama podcast.rs, Apple Podcasts, Google Podcasts i Stitcher. Sa Vojislavom Stojsavljevićem o najčitanijim tekstovima ove sedmice razgovarali su Snežana… »

Pokret „1 od 5 miliona“: Hoće li biti i proširenog izdanja „bele knjige“ SZS-a?

Danas pre 1 dan
Pokret “1 od 5 miliona” pohvalio je odluku Saveza za Srbiju da izradi još jednu “belu knjigu”, ovog puta o kriminalu i korupciji u Beogradu, ali uz pitanje hoće li biti i proštirenog izdanja „bele knjige“ SZS-a. „Hoće li se na… »

Pokret "1od5 miliona" isprozivao Đilasa i Jeremića!

Alo pre 1 dan
Još jedan dokaz nespremnosti opozicije da pruži istinu narodu. Pokret "1 od 5 miliona" oglasio se na i pokazao negativan stav prema opozicionim političarima, Draganu Đilasu i Vuku Jeremiću. Najpre, priča je počela o "beloj knjizi" koja je… »

Jedan je "smrdljivi", drugi je "dripac", a onda je "pao" i vinjak: Sergej Trifunović u novom okršaju sa saradnikom Vuka…

Blic pre 3 dana
Ponovo uvrede, ponovo prozivke, ponovo psovke, i ponovo dva "glavna lika", prvi čovek PSG Sergej Trifunović i blizak saradnik Vuka Jeremića i predsednik Pravnog saveta Narodne stranke Vladimir Gajić. Nova tviter rasprava između njih dvojice, posle… »

Sumrak medija: Vučiću 32 puta više vremena na TV nego celoj opoziciji zajedno!

Pravda pre 3 dana
Aleksandar Vučić je u informativnim emisijama dobio prostor od 108 minuta. Dragan Đilas dobio je tri minuta ili 36 puta manje od Vučića. Zoran Lutovac dobio je 24 puta manje prostora od Vučića, Vuk Jeremić 64 puta manje vremena, Boško Obradović… »

Kraj Saveza za Srbiju?

Danas pre 3 dana
Da su glasači umorni od negativne kampanje i apstraktnih obećanja, čuo sam još nakon predsedničke kampanje Vuka Jeremića iz 2017. Pa ipak, Savez za Srbiju (SZS) ponavlja iste greške. U SZS izgleda veruju da pogoršanje stanja mora u dogledno vreme… »

Jeremić: Vlast u Srbiji nepotrebno ušla u svađu sa EU tokom epidemije

Beta pre 4 dana
Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je danas da je vlast usred epidemije virusa korona i vanrednog stanja potpuno nepotrebno govorila loše o Evropskoj uniji zarad sticanja političkih poena. "Potrebno je prekinuti svadje i vredjanje svih… »

Vesti dana »