Vuk Jeremić - vesti

SNS NS: Jeremić nastavlja da obmanjuje građane

Dnevnik pre 13 sati
NOVI SAD: Narodna stranka Vuka Jeremića i njeno Povereništvo za Vojvodinu na čelu sa Borislavom Novakovićem današnjom akcijom prikupljanja potpisa protiv rušenja Spensa nastavlja da obmanjuje građane Novog Sada, saopštio je SNS Novog Sada.
Gradski odbor Srpske napredne stranke ističe da nikakva odluka o rušenju tog objekta nije bila na dnevnom redu Skupštine grada, koja je osnivač Javnog preduzeća Sportski i poslovni centar “Vojvodina“, a kamoli da je doneta.... »

Odbrana SPENS-a ili Novakovićeva obmana Novosađana

RTV pre 12 sati
RTV: Odbrana SPENS-a ili Novakovićeva obmana Novosađana
NOVI SAD - Narodna stranka (NS) pozvala je danas građane Novog Sada da se potpisivanjem peticije za odbranu centra SPENS "usprotive nameri vlasti da sruše ovo zdanje". Gradski odbor Srpske napredne stranke uzvraća saopštenjem u kome kaže da je reč o još jednoj obmani građana, jer ne postoji nikakva odluka o rušenju SPENS-a
Narodna stranka Vuka Jeremića i njeno Povereništvo za Vojvodinu na čelu sa Borislavom Novakovićem današnjom akcijom prikupljanja potpisa protiv rušenja SPENS-a nastavlja da obmanjuje građane Novog Sada, saopštio je SNS Novog... »

Jovanov: Od Jeremića samo korupcija i međunarodni kriminal

Alo pre 13 sati
Alo: Jovanov: Od Jeremića samo korupcija i međunarodni kriminal
Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov izjavio je danas da je zahvaljujući predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću Srbija sa Kinom izgradila čelično prijateljstvo, a da je zahvaljujući "Vuku Jeremiću i njegovom Savezu za pljačku" Srbija mogla da vidi samo kako na delu izgleda međunarodna korupcija i kriminal i ponižavanje naše države.
"Istina je da je predsednik Vučić posetu Kini iskoristio i da zamoli naše kineske prijatelje da pomognu Srbiji i da nešto od najsavremenijih, modernih i inovativnih tehnologija dođe u našu zemlju i podigne srpsku privredu" kaže... »

Jovanov: Od Jeremića samo korupcija i međunarodni kriminal

Večernje novosti pre 14 sati
Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov izjavio je u sredu da je zahvaljujući predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću Srbija sa Kinom izgradila čelično prijateljstvo
Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov izjavio je u sredu da je zahvaljujući predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću Srbija sa Kinom izgradila čelično prijateljstvo, a da je zahvaljujući "Vuku Jeremiću... »

Gadio otkriva korupciju

Večernje novosti pre 1 dan
Jeremićev saradnik postaje svedok u međunarodnoj korupcionaškoj aferi
BIVŠI šef diplomatije Senegala šeik Tidijan Gadijo oslobođen je optužbi za milionsku korupciju u Čadu i Ugandi, a u nastavku procesa biće svedok protiv drugog optuženog, bivšeg ministra Hongkonga Patrika Hoa i očekuje se da će... »

Navika koja mu je izgleda ostala iz perioda "žute vladavine": Koliko je puta Novaković zapravo napao policiju? (video)

Srbija danas pre 2 dana
Bahatost ili bezobrazluk
Glavni čovek Vuka Jeremića, Borislav Novaković bivši direktor Zavoda za izgradnju grada Novog Sada koji je bio osuđen na tri ipo godine zatvora, zbog zloupotreba prilikom izgradnje Bulevara Evrope u iznosu od 4.000.000 evra, u toku prošle nedelje fizočki napao... »

"Ideološka šarenolikost je prednost Saveza za Srbiju"

Blic pre 2 dana
Drago mi je što je Demokratska stranka Srbije došla na političke pozicije koje ja zastupam od 2016. i zbog kojih sam isključena iz te stranke - kaže u intervjuu za “Blic” Sanda Rašković Ivić. Potpredsednica Narodne stranke Vuka Jeremića i bivša predsednica DSS ističe da za nju promena stavova njene... »

Jeremić oštetio državu za oko 5,2 miliona evra!

Alo pre 2 dana
Alo: Jeremić oštetio državu za oko 5,2 miliona evra!
Skandal!
U nastavku o aferama i upitnim poslovima i odluka nekadašnjeg ministra spoljnih poslova Vuka Jeremića, CIK donosi priču o spornim ugovorima sa "Energoprojektom" iz 2012. godine kojima je pri proceni vrednosti zemljišta i zgrada ambasada u Ambudži (Nigerija) i Kampali... »

Tidian Gadio pušten uz nagodbu da svedoči protiv Patrika Hoa i otkrije sve tajne, Jeremiću preti zatvor!

Alo pre 2 dana
Alo: Tidian Gadio pušten uz nagodbu da svedoči protiv Patrika Hoa i otkrije sve tajne, Jeremiću preti zatvor!
Veliki politički hohštapler Vuk Jeremić strahuje više nego ikad.
Bivši senegalski ministar spoljnih poslova Tidian Gadio pušten je iz pritvora uz nagodbu - da svedoči protiv kineskog tajkuna Patrika Hoa i pajtosa jednog od lidera propale opozicije Vuka Jeremića, piše "Koaci.com". Suđenje Hou... »

Đilas i Jeremić se spremaju za međusobni obračun!

Alo pre 3 dana
Alo: Đilas i Jeremić se spremaju za međusobni obračun!
Raskol u Savezu za Srbiju!
Novoformirani opozicioni savez počele su već da drmaju trzavice i neslaganja, a unutar te organizacije su podele sve prisutnije. Na čelu jedne grupacije nalazi se Dragan Đilas, a na čelu druge lider Narodne stranke Vuk Jeremić, saznaje „Alo!” iz dobro obaveštenih... »

©2018 Netmark d.o.o.