Vuk Jeremić - vesti

Posle učesnika Parova, zaratili i voditelji: Ti si da vodiš ovce, a ne emisiju

Srbija danas pre 16 sati
Kakav li će biti odgovor?
U rijalitiju navikli smo već na svakodnevne svađe, međutim, interesantno je da ovaj put u sukobu nisu bili učesnici, već voditelji! Kako je Jovana Jeremić privremeno odsutna, emisiju "Upoznajte Parove" već neko vreme vodi bivša učesnica rijalitija Ružica Veljković. Vuk... »

"Ti si za vođenje, ali ne emisije nego ovaca!"

Alo pre 16 sati
Alo: "Ti si za vođenje, ali ne emisije nego ovaca!"
U rijalitiju "Parovi" navikli smo već na svakodnevne svađe, međutim, interesantno je da ovaj put u sukobu nisu bili učesnici, već voditelji!
Kako je Jovana Jeremić privremeno odsutna, emisiju "Upoznajte Parove" već neko vreme vodi učesnica rijalitija Ružica Veljković. Međutim, Ružica je sinoć bila sprečena, a u ulozi voditelja nju je zamenio Vuk, nekadašnji učesnik... »

Jeremić je sinoć gledao film "Ludilo kralja Džordža", a evo zašto to nije prošlo nezapaženo

Blic pre 19 sati
"Ludilo kralja Džordža" film je koji je Vuk Jeremić sinoć preporučio svojim pratiocima na Tviter nalogu kao svoj izbor za to veče, i verovatno bi to prošlo nezapaženo da mnogi u raspravi koja se povela na ovoj društvenom mrežu nisu to doveli u vezu sa sinoćnim gostovanjem predsednika Srbije Aleksandra Vučića na RTS.
Da li je u pitanju slučajnost ili sarkazam Vuka Jeremića, odmah su se zapitali tviteraši i na popularnoj društvenoj mreži poveli raspravu koja nije imala nikakve veze sa kinematografijom. - Koga briga šta gleda... nego... Da li... »

Vuka Jeremića napustio saradnik

Alo pre 19 sati
Alo: Vuka Jeremića napustio saradnik
Na Tviteru potvrdio odlazak!
Novinar Uroš Piper, koji je do prošle nedelje obavljao funkciju medijskog koordinatora Vuka Jeremića i njegove Narodne stranke, povukao se sa svih funkcija. POTVRĐENO Beogradski izbori 4. marta! - Više nisam medijski koordinator Narodne stranke. To je moja odluka.... »

Lav Pajkić otkrio kom našem političaru se čukundeda zvao Murat! (video)

Srbija danas pre 20 sati
Mladi voditelj publiku posebno nasmejao tako što je kao gosta u emisiju doveo svinju
Nakon dvonedeljne pauze Kontravizija sa Lavom Pajkićem se vratila na male ekrane. Ove nedelje su, osim urnebesnih anketa i zanimljivog gosta, gledaoci mogli da saznaju i nešto više o porodičnoj istoriji Vuka Jeremića. Još jedna... »

Bivši saradnik Vuka otkriva: Jeremić neće u Batajnicu, da ne isprlja cipele

Srbija danas pre 23 sata
Neće iz kruga dvojke
Nastavlja se osipanje u redovima opozicije! Novinar Uroš Piper, koji je do prošle nedelje obavljao funkciju medijskog koordinatora Vuka Jeremića i njegove Narodne stranke, povukao se sa svih funkcija nezadovoljan time što koalicija oko Dragana Đilasa, u kojoj je i... »

Vuk se bahati po kafanama i javno se hvali time (video)

Srbija danas pre 2 dana
Dok javno priča kako sa građanima "deli zabrinutost za sudbinu države", jedan od lidera raspale srpske opozicije Vuk Jeremić bahati se po kafanama i javno se hvali time
Pošto se "ubi od silnog posla" u predizbornoj kampanji, glumeći "čoveka iz naroda", Vuk Jeremić je rešio da se malo opusti. U kafani, gde bi drugde. I dok na sav glas kuka kako se u Srbiji teško živi i obećava da će ako on dođe... »

Zašto tužilaštvo još ne reaguje na krivičnu prijavu protiv Vuka Jeremića?!

Srbija danas pre 2 dana
Krivična prijava podneta još u aprilu prošle godine
Medijska mreža Antidot je danas saopštila da Više tužilaštvo još nije ragovalo povodom krivične prijave protiv Vuka Jeremića, koju je ta medijska mreža podnela još u aprilu prošle godine. U saopštenju se, takođe, ukazuje da bi Jeremić trebalo da odgovori na pitanja o... »

Ćute i Jeremić i Tužilaštvo

Večernje novosti pre 2 dana
Medijska mreža Antidot o krivičnoj prijavi
Medijska mreža Antidot je saopštila da Više tužilaštvo još nije reagovalo povodom krivične prijave protiv Vuka Jeremića, koju je ta medijska mreža podnela u aprilu prošle godine. U saopštenju se takođe ukazuje na to da bi Jeremić trebalo da odgovori na pitanja o... »

Antidot:Tužilaštvo još ne reaguje na krivičnu protiv Jeremić

Studio B pre 2 dana
Medijska mreža Antidot je saopštila da Više tužilaštvo još nije ragovalo povodom krivične prijave protiv Vuka Jeremića, koju je ta medijska mreža podnela još u aprilu prošle godine.
U saopštenju se, takođe, ukazuje da bi Jeremić trebalo da odgovori na pitanja o sopstvenoj imovini i milionskim sumama u evrima za finansiranje svojih političkih aktivnosti, a koja su mu novinari Antidota postavili pre skoro... »

©2018 Netmark d.o.o.