Vuk Jeremić - vesti

Šta radi predsednik Srbije u Njujorku?

Vesti online pre 15 minuta
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nalazi se u Sjedinjenim Američkim Državama, što je i sam potvrdio Tviter objavom, ali pre puta nije najavljen povod njegove posete Americi, niti sa kime će tamo i o čemu razgovarati.
Vuk Jeremić, lider Narodne stranke i nekadašnji srpski šef diplomatije, iskoristio je tu priliku da putem jedne televizije Vučića optuži da u SAD tajno pregovara o Kosovu i kupuje vreme za rešavanje tog pitanja. Premijerka Srbije... »

NS: Aktivisti SNS pretukli šefa izbornog štaba Narodne stranke

Danas pre 11 sati
Grupa nasilnih aktivista Srpske napredne stranke (SNS) pretukla je danas šefa izbornog štaba Narodne stranke u Smederevskoj Palanci Igora Milenkovića, saopštila je NS.
NS je ocenila da je to odgovor Aleksandra Vučića na to što je otkrila njegovu tajnu večeru sa Hašimom Tačijem u Parizu, kao i sastanke u Njujorku, koje je pokušao da sakrije. Napad se dogodio u kasnim popodnevnim časovima,... »

Vuk Jeremić: Napadnuti aktivisti Narodne stranke SNS: Jeremić više ne zna šta radi

Kurir pre 9 sati
BEOGRAD - Vuk Jeremić je saopštio da je dvoje aktivista njegove Narodne stranke danas napadnuto u Smederevskoj Palanci, a iz SNS uzvraćaju da Jeremić kojeg boli još jedan izborni debakl ne zna šta govori i radi, te da je danas u tom gradu provocirao građane, psovao, pretio i nudio novac ne bi li... »

Vučić u nezvaničnoj poseti Njujorku

Danas pre 11 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić potvrdio je preko svog naloga na Tviteru da se nalazi u Sjedinjenim Američkim Državama, u poseti koja nije bila najavljena u javnosti, prenosi Glas Amerike.
Glas Amerike navodi da nezvanično saznaje da je Vučić u privatnoj poseti Njujorku sa ćerkom, da diplomatska misija u Njujorku nema veze sa posetom predsednika Srbije, niti da je sa njim u kontaktu tim povodom. Vučić je potvrdu... »

Napadnut šef izbornog štaba Narodne stranke u Smederevskoj Palanci

Beta pre 12 sati
Šef izbornog štaba Narodne stranke u Smederevskoj Palanci Igor Milenković napadnut je danas u kasnim popodnevnim satima, pred lokalne izbore, saopštila je ta stranka. Kako navode "grupa nasilnih aktivista Srpske napredne stranke pretukla je danas šefa izbornog štaba Narodne stranke u Smederevskoj... »

Brnabić: Nisam Vučićev portparol

Slobodna Evropa pre 13 sati
Premijerka Srbije Ana Brnabić rekla je da je priroda posjete predsjednika Srbije Aleksandra Vučića New Yorku, kao i to da li se u Parizu tajno sastao sa Hašimom Tačijem, pitanje za kancelariju šefa države, prenosi N1. Upitana o tajnom sastaku sa Tačijem u utorak u Parizu, o kome je u javnosti... »

Brnabić: Vuk Jeremić ništa ne zna

Insajder pre 15 sati
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić i ranije pokazivao da ništa ne zna. Upitana da prokomentariše izjavu Jeremića da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio u Parizu na tajnoj večeri s kosovskim predsednikom Hašimom Tačijem, Brnabić je navela da zna da Vuk Jeremić ništa ne zna.
"Ja nisam portparol predsednika Vučića tako da mislim da treba da se obratite kabinetu Predsednika", rekla je Brnabić novinarima u Smederevskoj Palanci. Ona je dodala da je predsednik Narodne stranke i ranije pokazivao svoje... »

Jeremić: Narodna stranka jedina nudi promene u Smederevskoj Palanci

Beta pre 16 sati
Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je danas u Smederevskoj Palanci da ta partija jedina nudi istinske promene u tom gradu i diskontinuitet sa pogubnom vlašću Srpske napredne stranke i svih prethodnih vlasti koje su upropastile Palanku. "Narodna stranka je jedina prava opoziciona partija... »

Brnabić: Jeremić ništa ne zna

Studio B pre 16 sati
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila da je Vuk Jeremić i ranije pokazivao da ne zna ništa, a da za pitanje o navodnoj večeri predsednika Srbije Aleksandra Vučića i kosovoskog predsednika Hašima Tačija u Parizu novinari treba da se obrate kabinetu predsednika.
„Ja nisam portparol predsednika, ali znam da Vuk Jeremić ništa ne zna“, rekla je Brnabić odgovarajući na pitanja novinara nakon posete Smederevskoj Palanci. Ona je, upitana o navodnoj večeri predsednika Vučića sa Tačijem o kojoj... »

Gužva u S.Palanci uoči izbora: Brnabić, Lončar, Jeremić...

B92 pre 16 sati
B92: Gužva u S.Palanci uoči izbora: Brnabić, Lončar, Jeremić...
Uoči lokalnih izbora koji su zakazani za 25. mart, u Smederevskoj Palanci je gužva – tamo su bili i premijerka Ana Brnabić i šef Narodne stranke Vuk Jeremić.
Brnabićeva je istakla da “ne postoji lokalna samouprava koja je toliko devastirana, da se Smederevska Palanka načzi u tužnom i neverovatnom stanju, sa više od tri milijarde dinara duga i 19 komunalnih preduzeća koja posluju sa... »

©2018 Netmark d.o.o.