Vuk Jeremić

Narodna stranka: Predsednik nemačkog CDU Armin Lašet zahvalio Jeremiću na čestitki

Beta pre 3 sata
Predsednik nemačke Hrišćansko-demokratske unije (CDU) i kandidat te stranke za saveznog kancelara na predstojećim izborima Armin Lašet (Laschet) uputio je pismo predsedniku Narodne stranke Vuku Jeremiću u kojem je izrazio zahvalnost na čestitki… »

Naslednik Angele Merkel zahvalio Vuku Jeremiću na čestitkama: “Želimo da se zajedno sa partnerima suočimo sa izazovima”

Nedeljnik pre 5 sati
Foto: Nedeljnik (Beta) – Predsednik nemačke Hrišćansko-demokratske unije (CDU) i kandidat te stranke za saveznog kancelara na predstojećim izborima Armin Lašet (Laschet) uputio je pismo predsedniku Narodne stranke Vuku Jeremiću u kojem je izrazio… »

Narodna stranka: Predsednik nemačkog CDU pisao Jeremiću

Glas Šumadije pre 5 sati
Predsednik nemačke Hrišćansko-demokratske unije (CDU) i kandidat te stranke za Saveznog kancelara na predstojećim izborima Armin Lašet (Laschet) uputio je pismo predsedniku Narodne stranke Vuku Jeremiću u kojem je izrazio zahvalnost povodom… »

Đilas i vuk hoće da ih brani brisel: Lideri ssp i ns svoje platforme za međustranački dijalog o izborima poslali EU umesto…

Večernje novosti pre 7 sati
To je potvrdio i predsednik Skupštine Ivica Dačić, koji je rekao da nije dobio nikakav dokument ni od grupacije okupljenje oko Đilasove Stranke slobode i pravde, ni od šefa Narodne stranke. Za Dačića je neprimereno da se Đilas i Jeremić ne… »

Novine: "Aleksić optužen za četiri silovanja"; "Slobodan Kašćelan iza rešetaka: Pad klana"

B92 pre 2 dana
Dnevna štampa za četvrtak 22. april piše o slučaju Mike Aleksića, "padu" kavačkog klana, tajnom sastanku Jeremića i tajkuna, ali i o zameni stolarije u Srbiji. "Politika" iznosi jasne cifre: "Vrednost zamene stolarije u Srbiji - između pet i sedam… »

Palma pozvao Đilasa i Mariniku na poligraf: Ukoliko neko od nas ne prođe, ide odmah u zatvor!

Večernje novosti pre 2 dana
Govoreći o zaštićenom svedoku, naveo je da se on zove "Branislav Radosavljević, koji je prvo bio u partiji Vuka Jeremića pa otišao kod Đilasa". - Kaže, plaši se Palme pa je sakrio lice, a ne plaši se da uđe u RTS. - Ne želim sada da pričam o… »

Palma poručio: U zatvor ili Marinika Tepić ili ja!

Večernje novosti pre 3 dana
- Na slikama se vidi čovek koji je sve lagao o meni u istom džemperu na dva događaja. Jedan je kada je snimljen kako laže o meni, a drugi događaj u istom džemperu je bio na jučerašnjoj proslavi dve godine postojanja partije Dragana Đilasa. Na… »

Petković objavio: Ovo je naslovna strana Albanskih medija koji se zahvaljuju Jeremiću jer je obezbedio nezavisnost tzv…

Večernje novosti pre 4 dana
- Pre 8 godina Beograd je dijalogom i sporazumom sprečio novi pogrom srpskog naroda sa KiM. Prethodno se Vuk Jeremić potrudio da svojim prijateljima u Prištini obezbedni presudu da je nezavisnost tzv Kosova u skladu s međunarodnim pravom. Molim vas… »

NS: Osuđujemo Šešeljev govor mržnje o Vuku Jeremiću

Danas pre 7 dana
Gradski odbor Narodne stranke u Kruševcu odbacuje navode radikala Gradski odbor Narodne stranke u Kruševcu demantovao je juče navode Vojislava Šešelja iznete u Jutarnjem programu na Hepi televiziji o umešanosti njenih članova u incident koji se… »

Šešelj pokazao snimak, marić ostao u čudu: On je nasilnik koji je zgrozio Srbiju! (video)

Srbija danas pre 7 dana
Šešelj je objavio i identitet lica za koga su radikali ustanovili da je počinio taj vandalski čin. On tvrdi da nasilnik sa snimka Dimitrije Petković, poznat i kao Mita Fotograf. Lider radikala kaže da je Petkovića platio Predrag Petronijević… »

Vesti dana »