Vuk Jeremić - vesti

Narodna stranka: Sud odbacio tužbu i zaštitio Vučića od Jeremića

Beta pre 1 dan
Narodna stranka saopštila je danas da je parnično odeljenje Višeg suda u Beogradu, bez rasprave i pozivajući se na imunitet, odbacilo tužbu za naknadu nematerijalne štete predsednika te stranke Vuka Jeremića protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića. "Sud je odlučio da uspostavi gradjansko pravni... »

Narodna stranka:Sud odbacio tužbu protiv Vučića

IndeksOnline pre 1 dan
BEOGRAD – Narodna stranka saopštila je da je parnično odelenje Višeg suda u Beogradu odbilo tužbu Vuka Jeremića protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića. U saopštenju Narodna stranka navodi da je parnično odeljenje Višeg suda u Beogradu, bez rasprave, pozivajući se na imunitet, odbacilo tužbu za... »

Službenik ambasade okuplja opoziciju: Englezi prave novi DOS

Srbija danas pre 1 dan
Pritisak na predsednika Srbije se nastavlja
Službenik britanske ambasade, koji uskoro završava mandat u Beogradu, organizuje tajni sastanak van Srbije na kojem će ohrabriti opoziciju po ugledu na nekadašnji DOS, prenosi Cilj ove akcije je da se Dragan Đilas, Saša Janković, Boško Obradović, Zoran Lutavac i Vuk... »

Plan za ujedinjenje opozicije: Zoran Lutovac (DS): "Naša vrata su otvorena i za Dveri"

Blic pre 1 dan
Demokratska stranka biće jedan od osnivača Saveza za Srbiju jer to očekuju svi građani Srbije kojima je stalo do suštinskih promena nabolje, kaže lider demokrata Zoran Lutovac za "Blic". Prošle nedelje Lutovac se sastao sa Draganom Đilasom i Vukom Jeremićem i sa njima razgovarao o ukrupnjavanju... »

A sad ćute? Opozicija na Tviteru optuživala Vučića za nestanak novinara!

Srbija danas pre 4 dana
Sada svi ćute, niko da se oglasi
Od trenutka kad je prijavljen nestanak novinara Stefana Cvetkovića u Beloj Crkvi, malobrojna srpska opozicija, neprestano je na društvenim mrežama napadala aktuelnu vlast i predsednika Srbije Aleksandra Vučića tvrdeći da su umešani u taj slučaj. Nakon što je predsednik... »

Jeremić: Vučić planira izazivanje nemira na severu Kosova

Beta pre 7 dana
Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je da predsednik Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić planira da u narednih nekoliko meseci izazove nemire na severu Kosova i Metohije kako bi sporazum sa Prištinom koji podrazumeva članstvo Kosova u Ujedinjenim nacijama gradjani doživeli... »

Dačić o dijalogu, Jeremiću: Utopija je razmišljati o promeni formata dijaloga, Vuku su pare važnije od Srbije (video)

Srbija danas pre 6 dana
Ministar kaže da ne zna kada će početi dijalog jer se, dodao je, neki datumi preklapaju u obavezama predsednika Aleksandra Vučića i Mogerinijeve
Utopija je u ovom trenutku razmišljati o promeni formata dijaloga Beograda i Prištine, gde bi se neko priključio tom procesu, jer to nije u ovom trenutku nije realno, a ako bi se ipak dogodilo, Srbija bi tu tom slučaju tražila... »

Vučić kritikovao Jeremića

RTS pre 6 dana
RTS: Vučić kritikovao Jeremića
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da očekuje velike pritiske, i spolja i iznutra, u cilju slabljenja pozicije Srbije u pregovorima o Kosovu i Metohiji, "kako ne bismo mogli da dođemo do rešenja, ili, i ako dođemo do njega – da nijedno ne bude dobro".
Aleksandar Vučić je u tom kontekstu komentarisao i nedavne optužbe Vuka Jeremića o tome da on sprema nerede, kako bi napravio "ambijent" za predaju Kosova, ističući da ne misli da je ta izjava slučajna. "Što se tiče izjava... »

"Izneću informacije o Ivanoviću i o nekim drugim stvarima"

B92 pre 6 dana
B92: "Izneću informacije o Ivanoviću i o nekim drugim stvarima"
Kruševac -- Vučić izjavio da će se u narednim danima izneti informacije u vezi ubistva Olivera Ivanovića, ali i o nekim drugim stvarima.
"Neću danas da govorim o tome, ali narednih dana ću se obratiti narodu i reći i povezati sa drugim slučajevima. Vezanim i za Olivera Ivanovića i za neke druge stvari. Pa će se možda ljudi iznenaditi određenim informacijama koje... »

SAD sami plaćajte kazne: Huškali građane da blokiraju ulice, pa ih ostavili na cedilu!

Srbija danas pre 6 dana
Pozivali građane da prave haos u Srbiji, dok su se odmarali u Italiji i Makedoniji
Opozicioni lideri Vuk Jeremić, Saša Janković i Dragan Đilas danima su huškali građane iz Verone i sa sunčanog Ohridskog jezera da blokiraju Srbiju, a onda ih ostavili na cedilu... Koliko su bahati Vuk Jeremić, Saša Janković i... »

Srpski klubovi dobili rivale u kvalifikacijama za Ligu Evropa

Beta  pre 10 sati  još 48 povezanih

Sutra zvanično počinje leto

Press  pre 8 sati  još 18 povezanih

Vučić pozvao Grabar Kitarović da posjeti Srbiju

SEEbiz  pre 5 sati  još 17 povezanih

Dačić o sporazumu atine i skoplja: "Nismo im čestitali"

Blic  pre 3 sata  još 17 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.