Vuk Jeremić

Čanak: Vuk Jeremić otkrio pravo lice, cilj bojkota je sprečavanje sporazuma sa Kosovom

Beta pre 1 dan
Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenad Čanak izjavio je danas da ta stranka u potpunosti razume i saglasna je sa svima onima koji smatraju da uslovi za izbore u Srbiji nisu ni izbliza demokratski, ali je dodao da upozorava javnost da… »

Čanak: Vuk Jeremić otkrio pravo lice, cilj bojkota je sprečavanje sporazuma sa Kosovom

IndeksOnline pre 1 dan
NOVI SAD – Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenad Čanak izjavio je danas da ta stranka u potpunosti razume i saglasna je sa svima onima koji smatraju da uslovi za izbore u Srbiji nisu ni izbliza demokratski, ali je dodao da upozorava… »

Ekskluzivno! Otkrivena prevara veka vuka Jeremića: Osnovao tajnu organizaciju da sakrije novac i ne plaća porez! Čitajte u…

Kurir pre 1 dan
Kriminal: Jeremićev Friends of the Center for International Relations služi za naplaćivanje konsultacija. Kad zatreba, on sa računa američke organizacije povuče novac, pa niko ne zna ko su u stvari pravi donatori. Vuk Jeremić, lider Narodne… »

Đurić: Jeremić je tužan primer promašenog čoveka

Večernje novosti pre 2 dana
Potpredsednik Glavnog odbora SNS Marko Đurić osudio je kao "besmislene" tvrdnje jednog od lidera opozicije Vuka Jeremića da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić priznati samoproglašenu nezavisnost Kosova. Potpredsednik Glavnog odbora Srpske… »

Jeremić: Najbolji način da sprečimo priznanje Kosova je bojkot izbora

RTV pre 2 dana
BEOGRAD - Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić pozvao je danas predsednika Srbije Aleksandra Vučića da odgovori na najvažnije pitanje u aferi izvoza srpskog oružja u Saudijsku Arabiju - kako je firma, koju predstavlja otac ministra unutrašnjih… »

Ješić iznenadio brutalnom porukom bošku obradoviću: Dveri su klerikalno oportuna go*na!

Kurir pre 2 dana
Poslanik DS Goran Ješić nastavio je oštro da kritikuje poteze lidera Saveza za Srbiju, koji predvode Dragan Đilas, Vuk Jeremić i Boško Obradović. Nakon što je izrazio čuđenje što se Obradović uopšte usudio da zastupa stav Demokratske stranke… »

Ðurić: Jeremić tužan primer promašenog čoveka

Studio B pre 2 dana
Potpredsednik GO SNS za Kosovo i Metohiju Marko Ðurić osudio je kao „besmislene“ tvrdnje jednog od lidera opozicije Vuka Jeremića da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić priznati samoproglašenu nezavisnost Kosova. „Vuk Jeremić i njegov šef… »

Đilas opravdava zločine i vređa nastradale na KiM! Vulin: Porediti Haradinaja i Vučića je uvreda za žrtve OVK

Kurir pre 3 dana
Porediti Ramuša Haradinaja sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem strašna je uvreda za sve žrtve OVK, izjavio je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin komentarišući izjavu Dragana Đilasa da se problemi na KiM "mogu rešiti samo bez ljudi… »

Vulin: Ðilas opravdava zločine i vređa žrtve OVK

Studio B pre 3 dana
Porediti Ramuša Haradinaja sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem strašna je uvreda za sve žrtve OVK, izjavio je ministar odbrane Aleksandar Vulin komentarišući izjavu Dragana Ðilasa da se problemi na KiM „mogu rešiti samo bez ljudi koji su… »

Mirković: Đilasov plan za KiM čista demagogija

Studio B pre 3 dana
Jedini plan predsednika Stranke slobode i pravde Dragana Ðilasa za Kosovo i Metohiju je da se i preostalo stanovništvo koje tamo živi raseli, ocenjuje šef odborničke grupe SNS u Skupštini Beograda Aleksandar Mirković. „Neverovatno mi je da Ðilas… »

Vesti dana »