Vuk Jeremić

Piše Ranko Pivljanin: Treba li nam revanšizam?

Nova pre 3 dana
Da li ste za revanšizam, nakon što ovo zlo bude pobeđeno, zapitao je na Tviteru Vuk Jeremić, lider Narodne stranke, očigledno misleći na aktuelni režim. Pročitao sam dva puta da nešto nije pogrešio diplomac Kembridža, ali izgleda da nije… »

Revanšizam: Prop'o Lukav plan: Dovedimo Jeremića i Đilasa na vlast da bi lustrirali sami sebe

Blic pre 3 dana
Da li ste za revanšizam, nakon što ovo zlo bude pobeđeno? Ako jeste, onda je Narodna stranka vaš prirodni izbor! Ovom porukom se potencijalnim glasačima na Tviteru obratio Vuk Jeremić, lider Narodne stranke. Reč je o partiji kritički nastrojenoj… »

Milenijum tim“ tužio više medija, traže najmanje 800.000 evra odštete za povredu ugleda

Jug press pre 5 dana
BEOGRAD-LESKOVAC-VRANJE Građevinska kompanija „Milenijum tim” tužila je lokalne portale Info Vranjske i Jug Press, kao i Danas i N1 tražeći od njih ukupno 800.000 evra odštete – 100.000 evra po tužbi – zato što su prenosili izjave… »

Bora Novaković zakazao protest protiv NSuživo; Redakcija: Neće nas ućutkati

Dnevnik pre 5 dana
Borislav Bora Novaković vojvođanski lider Narodne stranke Vuka Jeremića, ne prestaje sa pritiskom na novinare portala NS Uživo. Od kako je ovaj novosadski portal objavio detalje kriminalne prošlosti Novakovićevog bliskog partijskog saradnika… »

“Žene za mir” upućuju solidarnu podršku JUGpressu i Ljiljani Stojanović

Jug press pre 5 dana
LESKOVAC Udruženje građana “ Žene za mir”, upućuje solidarnu podršku novinarki Ljiljani Stojanović i redakciji dnevnog portala – JUGpress, koji su tuženi od strane Milenijum tima, putem neosnovane tužbe , saopštilo je ovo udruženje. ”… »

Bora Novaković ugrožava slobodu medija: Direktno napada i zastrašuje novosadske novinare

Srbija danas pre 5 dana
Borislav Bora Novaković vojvođanski lider Narodne stranke Vuka Jeremića, ne prestaje sa pritiskom na novinare portala NS Uživo. Od kako je ovaj novosadski portal objavio detalje kriminalne prošlosti Novakovićevog bliskog partijskog saradnika… »

Kompanija “Millennium team” tužila osnivača JUGpressa i glavnu i odgovornu urednicu zbog prenetog izveštaja sa press…

Cenzolovka pre 5 dana
Kompanija”Millennium team” doo iz Beograda tužila je osnivača Regionalne informativne agencija JUGpress NVO Centar za demokratiju i razvoj juga Srbije i glavnu i odgovornu urednicu Ljiljanu Stojanović zbog objavljivanja izveštaja sa press… »

„Millenium team“ tužio INFO VRANJSKE i traži odštetu od 100.000 EVRA

Cenzolovka pre 5 dana
Beogradski „Millennium team“ tužio je portal Info Vranjske i glavnog urednika Sašu Stojkovića pred Višim sudom u Beogradu i traži, za povredu prava na uged, odštetu od 100.000 evra, ili 11,75 miliona dinara. Tužba Višem sudu upućena je preko… »

Narodna stranka: Tužbe protiv osnivača JUGpressa pokušaj zastrašivanja

Jug press pre 5 dana
LESKOVAC “U zemlji, u kojoj smo svedoci brojnim kršenjima prava i ugrožavanja medijskih sloboda, kada se javi tračak svetla, fantomske firme, koje su nastale pod okriljem režima i kojima je pružena zaštita državnog vrha poput „ Milenijum… »

Kompanij “Millennium team” tužila osnivača JUGpressa i glavnu i odgovornu urednicu zbog prenetog izveštaja sa press…

Jug press pre 5 dana
LESKOVAC-VRANJE-VRANJSKA BANJA-BEOGRAD Kompanija”Millennium team” doo iz Beograda tužila je osnivača Regionalne informativne agencija JUGpress NVO Centar za demokratiju i razvoj juga Srbije i glavnu i odgovornu urednicu Ljiljanu Stojanović zbog… »

Vesti dana »