Zoran Zaev - vesti

"Zaev je opasan politicar, speman na sve zarad vlasti"

Vesti online pre 22 sata
Predsednik skupštinskog Odbora za KiM, Milovan Drecun, je gostujući na Hepi televiziji govorio o severnomakedonskom premijeru Zoranu Zaevu, ocenivši da je reč o "opasnom političaru", spremnom da, kako je rekao, "čak izazove i nasilje da bi se dokopao vlasti".
Otkad je Zaev na vlasti, ponovio je Drecun, u Skoplju se nalazi štab za destabilizaciju Srbije, za nasilnu promenu vlasti. Nije, kaže, o tome i ranije pričao napamet. - Jel vidite koliko je Zaev pokvaren političar, dvoličan,... »

Zaev hoće osvetu, Haradinaj napada Beograd?! Štab za udar na Srbiju formiran u Skoplju! Subverzivne radnje uveliko u toku!

Srbija danas pre 23 sata
Predsednik skupštinskog Odbora za KiM Milovan Drecun otkrio je da se u Skoplju nalazi štab za subverzivno delovanje protiv Srbije kao i da se uveliko radi na destabilizaciji naše zemlje koja može dovesti do ozbiljnih posledica.
Drecun je otkrio i zakulisne radnje uoči promene vlasti u Severnoj Makedoniji kao i pokušaj da se Srbija umeša u unutrašnje stvari susedne zemlje. On je gostujući na Hepi televiziji govorio o severnomakedonskom premijeru Zoranu... »

Drecun: U Skoplju se nalazi štab za destabilizaciju Srbije

RTV pre 1 dan
RTV: Drecun: U Skoplju se nalazi štab za destabilizaciju Srbije
BEOGRAD - Predsednik skupštinskog Odbora za Kosovo i Metohiju, Milovan Drecun, je gostujući na Hepi televiziji govorio o severnomakedonskom premijeru Zoranu Zaevu, ocenivši da je reč o "opasnom političaru", spremnom da, kako je rekao, "čak izazove i nasilje da bi se dokopao vlasti".
Otkad je Zaev na vlasti, ponovio je Drecun, u Skoplju se nalazi štab za destabilizaciju Srbije, za nasilnu promenu vlasti. Nije, kaže, o tome i ranije pričao napamet. "Jel vidite koliko je Zaev pokvaren političar, dvoličan,... »

Makedonski jezik podiže tenzije na liniji Atina–Skoplje

RTS pre 2 dana
RTS: Makedonski jezik podiže tenzije na liniji Atina–Skoplje
Izjava premijera Severne Makedonije Zorana Zaeva da je Grčka priznala makedonski jezik u Prespanskom sporazumu izazvala je reakcije u Grčkoj, prenosi grčki list "Katimerini".
Zoran Zaev je, u intervjuu za MIA, upitan da li se u severnim delovima Grčke koristi makedonski jezik, odgovorio da se makedonski jezik govori i u dijaspori Severne Makedonije, te da Grčka treba da komentariše da li je to slučaj... »

Tenzije zbog jezika

B92 pre 2 dana
B92: Tenzije zbog jezika
Nakon izjave premijera Severne Makedonije Zorana Zaeva da je Grčka priznala makedonski jezik u Prespanskom sporazumu, ponovo su se pojavila reagovanja u Grčkoj.
To prenosi grčki list Katimerini. U intervjuu za MIA Zaev, upitan da li se u severnim delovima Grčke koristi makedonski jezik, kazao je da se makedonski jezik govori i u dijaspori Severne Makedonije, te da Grčka treba da... »

Iako ga je "prozvao" Vučić Zaev kaže: Nema "makedonskog scenarija" u Srbiji

Pravda pre 2 dana
Premijer Severne Makedonije Zoran Zaev smatra da u Srbiji ne postoji makedonski scenario, prenosi portal "Plusinfo". On je istovremeno osudio svako nasilje upereno protiv institucije sistema.
"Kao čovek koji je bio direktno napadnut od strane nasilnika u intitucijama mogu jasno da osudim svako nasilje upereno protiv institucija sistema", rekao je Zoran Zaev. Zaev je, kako prenosi portal Plusinfo, tako odgovorio na... »

Zaev: Sjeverna Makedonija spremna za punopravno članstvo u NATO-u

Al Jazeera pre 2 dana
Premijer je uvjeren da će makedonsko učlanjenje u Alijansu doprinijeti stabilnosti i sigurnosti u jugoistočnoj Evropi.
Makedonski premijer Zoran Zaev izjavio je u srijedu da je Sjeverna Makedonija u potpunosti spremna preuzeti obaveze i odgovornosti koje proizlaze iz punopravnog učlanjenja u NATO te da, kao buduća članica, makedonska vojska čini... »

Zaev: Nema makedonskog scenarija u Srbiji

RTV pre 3 dana
RTV: Zaev: Nema makedonskog scenarija u Srbiji
SKOPLJE - Premijer Severne Makedonije Zoran Zaev smatra da u Srbiji ne postoji makedonski scenario, prenosi portal Plusinfo. On je istovremeno osudio svako nasilje upereno protiv institucije sistema.
Kao čovek, koji je bio direktno napadnut od strane nasilnika u intitucijama, mogu jasno da osudim svako nasilje upereno protiv institucija sistema", kazao je Zaev. Zaev je, kako prenosi ovaj portal, tako odgovorio na ocene... »

Zaev otkriva: Ima li makedonskog scenarija u Srbiji?

Pravda pre 3 dana
Premijer Severne Makedonije Zoran Zaev smatra da u Srbiji ne postoji makedonski scenario, prenosi portal Plusinfo. On je istovremeno osudio svako nasilje upereno protiv institucije sistema.
„Kao čovek, koji je bio direktno napadnut od strane nasilnika u intitucijama, mogu jasno da osudim svako nasilje upereno protiv institucija sistema", kazao je Zaev. Zaev je, kako prenosi ovaj portal, tako odgovorio na ocene... »

Predsjednički izbori ključan uvjet za Sjevernu Makedoniju

Al Jazeera pre 3 dana
Zaključak je to sastanka koji su održali premijer Sjeverne Makedonije Zoran Zaev i šefica evropske diplomatije Federica Mogherini.
Premijer Sjeverne Makedonije Zoran Zaev i šefica evropske diplomatije Federica Mogherini ocijenili su u utorak da je uspješno provođenje poštenih, demokratskih i slobodnih predsjedničkih izbora ključno i prioritetno za Vladu u... »

©2019 Netmark d.o.o.