Zoran Zaev

Prevremeni izbori u Makedoniji 12. aprila

Slobodna Evropa pre 14 sati
Političke vodje Severne Makedonije dogovorile su se da prevremeni izbori budu održani iduće godine 12. aprila, na sastanku kod predsednika Makedonije Steve Pendarovskog koji je sazvan povodom odluke Evropske komisije da ne odredi datum za počinjanje… »

Zaev daje ostavku 3. januara 2020, izbori 12. aprila

Studio B pre 6 sati
Premijer Severne Makedonije Zoran Zaev daće ostavku 3. januara 2020, a prevremeni izbori u toj zemlji će biti održani 12. aprila. Tako su se dogovorili sinoć lideri političkih partija na sastanku kod predsednika države Steva Pendarovskog, a koji je… »

Zaev: Da mogu vratio bih vreme 13,5 godina unazad

Večernje novosti pre 4 sata
Nakon što je EU odložila datum početka pregovora Severnoj Makedoniji, premijer Zoran Zaev kaže da je ta zemlja na dobrom putu, ali da može vratio bi vreme unazad za 13 i po godina. SKOPLjE - Nakon što je EU odložila datum početka pregovora… »

Zaev: Vanredni izbori u S. Makedoniji 12. aprila

Al Jazeera pre 16 sati
Čelnici političkih stranaka Sjeverne Makedonije sastali su se na inicijativu predsjednika države Steve Pendarovskog. Prijevremeni parlamentarni izbori u Sjevernoj Makedoniji bit će održani 12. aprila, kazao je premijer ove države Zoran Zaev nakon… »

Zbog odbijanja EU, vanredni izbori u Severnoj Makedoniji 12. aprila 2020.

Glas Amerike pre 1 dan
SKOPLJE, BEOGRAD — Prevremeni parlamentarni izbori u Severnoj Makedoniji biće održani 12. aprila naredne godine, dogovor je premijera Zorana Zaeva i svih parlamentarnih stranaka, nakon što je Evropska unija odbila da započne pregovore o… »

Vanredni parlamentarni izbori u Severnoj Makedoniji 12. aprila 2020.

Insajder pre 16 sati
Premijer Severne Makedonije Zoran Zaev saopštio je nakon sastanka sa predsednikom Stevom Pendarovskim da će vanredni parlamentarni izbori u toj državi biti raspisani 12. aprila 2020 godine. Do takve odluke došlo je nakon što Severnoj Makedoniji nije… »

Informacije isplivale tajnim kanalima: Zaev tražio da se blokira 750.000 evra, a koristiće ih za nešto neoprostivo!

Alo pre 24 sata
Severna Makedonija se i dalje trese. Italijanska „Verita“, koja je prva otkrila razmere korupcijskog skandala „Reket“ zbog kojeg su se iza rešetaka našli Boki 13 i bivša tužiteljka Janeva, sada je objavio nove dokaze koji povezuju premijera… »

"Potvrđena neodgovornost EU lidera": Atina reagovala na najavu prevremenih izbora u Skoplju

Blic pre 1 dan
Dešavanja u Severnoj Makedoniji potvrđuju neodgovornost evropskih lidera i nedostatak kredibiliteta Evropske unije, komentarišu danas iz grčke opozicione partije SIRIZA bivšeg premijera te zemlje Aleksisa Ciprasa, nakon što je Zoran Zaev najavio… »

Gruevski: Odluka o izborima je slamka spasa za Zaeva

Blic pre 1 dan
Bivši premijer Severne Makedonije i aktuelni azilant u Mađarskoj Nikola Gruevski izjavio je večeras da je pravi razlog zbog kojeg se Zoran Zaev odlučio za prevremene izbore, namera makedonskog premijera da, kako je rekao, ponovo, pokušavajući da… »

Gruevski: Odluka o izborima Zaevu poslednja slamka spasa

Večernje novosti pre 1 dan
Gruevski još navodi da je Zaev svestan da bez njih, međunarodne zajednice, nema nikakve šanse. Bivši premijer Severne Makedonije i aktuelni azilant u Mađarskoj Nikola Gruevski izjavio je večeras da je pravi razlog zbog kojeg se makedonski premijer… »

Vesti dana »