Zurab Datunašvili

Datunašvili o „Maršu na Drinu“ i tituli: Srbijo, morao sam da ti se odužim

Nova pre 7 dana
Zurab Datunašvili bio je gost "Probudi se" na TV Nova S, bilo je reči o osvajanju svetske titule u rvanju, u kategoriji do 87 kilograma grčko-rimskim stilom. Datunašvili je Srbiji doneo evropsko zlato i olimpijsku bronzu pre ovog podviga. Imao je i… »

Prijem u gradskoj kući za svetskog prvaka: Zurab Datunašvili sa čelnicima Zrenjanina

Večernje novosti pre 8 dana
Foto Grad Zrenjanin - Presrećan sam i ovom zlatnom medaljom uspešno sam okončao olimpijski ciklus i sada se okrećem narednim takmičenjima, jer već iduće godine počinje novi olimpijski ciklus i prvi nastup me očekuje na Svetskom prvenstvu u… »

Ženidba u Srbiji

Vesti online pre 9 dana
Rvanje u Srbiji možda nema armiju navijača, ali ima tradiciju. Najtrofejniji olimpijski sport navikao nas je na uspehe, na medalje sa gotovo svih velikih takmičenja, na zlata, na šampione. Jedan među njima, Zurabi Datunašvili, posetio je u utorak… »

Datunašvili još jednom oduševio sve, Srbija mu je motivacija

Sportske.net pre 8 dana
Rvač Zurab Datunašvili privukao je simpatije srpskog naroda čim je stigao u Srbiju, a uspeh koji je ostvario predstavljajući našu zemlju, bio je pravi "šlag na tortu" da ga još više zavolimo. Osvojio je zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu u… »

Datunašvili došao da bodri „Orlove“, publika mu dovikivala „šampione“ VIDEO

Nova pre 9 dana
Svetski šampion u rvanju Zurab Datunašvili je došao na stadion "Rajko Mitić" gde će bodriti reprezentaciju Srbije protiv Azerbejdžana u fudbalu u jednom od odlučujućih mečeva za plasman u Katar. Datunašvili je dobio aplauz od navijača koji su… »

Datunašvili: Uspeh celog tima, živela Srbija (VIDEO)

Vesti online pre 11 dana
“Veoma sam srećan što sam u Srbiji, prošli smo dug put ove godine, ali napravili smo sjajne rezultate”, rekao je srpski rvač Zurab Datunašvili po povratku u Beograd nakon osvajanja titule šampiona sveta u Oslu. – Hvala svima, mi smo jedan tim… »

Datunašvili: Uspeh celog tima, živela Srbija (VIDEO)

Vesti online pre 11 dana
“Veoma sam srećan što sam u Srbiji, prošli smo dug put ove godine, ali napravili smo sjajne rezultate”, rekao je srpski rvač Zurab Datunašvili po povratku u Beograd nakon osvajanja titule šampiona sveta u Oslu. – Hvala svima, mi smo jedan tim… »

Datunašvili zlato posvetio bivšem predsedniku koji se nalazi u zatvoru FOTO

Nova pre 11 dana
Zurab Datunašvili je postao svetski prvak u rvanju grčko-rimskim stilom u kategoriji do 87 kilograma na takmičenju koje je održano u Norveškoj, a medalju je posvetio bivšem gruzijskom predsedniku Mikailu Sakašviliju. On je u finalu pobedio Kirila… »

Au, kakvo bacanje! Ovim potezom je zurab doneo zlato Srbiji: Gubio, a onda je izveo neverovatan zahvat! (video)

Mondo pre 10 dana
Zurab Datunašvili je u 10 sekundi sve rešio! Zurab Datunašvili je u 10 sekundi sve rešio! Zurab Datunašvili je ponovo doneo medalju Srbiji pošto je postao svetski prvak! On je u stilu proslavio svoj uspeh, a da bi došao do zlata morao je da pobedi… »

Datunašvili: Uspeh celog tima, živela Srbija

RTS pre 10 dana
Veoma sam srećan što sam u Srbiji, prošli smo dug put ove godine, ali napravili smo sjajne rezultate, rekao je srpski rvač Zurab Datunašvili po povratku u Beograd nakon osvajanja titule šampiona sveta u Oslu. "Hvala svima, mi smo jedan tim i delimo… »

Vesti dana »