Zurab Datunašvili

VIDEO Zlatnih 40 sekundi – kako je Zurab postao svetski šampion

Nova 11.10.2021
Zurab Datunašvili postao je svetski šampion u rvanju i doneo Srbiji zlatnu medalju, posle velikog uspeha na Olimpijskim igrama u Tokiju. Datunašvili je u finalu kategorije do 87 kilograma grčko-rimskim stilom dominantno savladao Kirila Maskeviča iz… »

Štefanek nosio Zuraba na rukama uz "Srbija, Srbija": Luda proslava svetske titule!

Telegraf 11.10.2021
Datunašvili je ponovo proneo slavu naše zemlje. Naturalizovani Gruzin, koji brani boje Srbije u rvanju, Zurab Datunašvili, osvojio je titulu prvaka sveta u rvanju u kategoriji do 87 kilograma. Posle bronze na Olimpijskim igrama u Tokiju, Zurab je na… »

Udovičić Datunašviliju čestitao zlato u Oslu: Tako se bori za Srbiju!

Telegraf 11.10.2021
- Svim srcem, svom snagom - svaka čast, majstore - kazao je Udovičić. Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić čestitao je srpskom rvaču Zurabu Datunašviliju osvajanje zlatne medalje na Svetskom prvenstvu u rvanju, koje se održava u Oslu… »

Srbija me vratila u život! Zurabi Datunašvili je za "Novosti" govorio o životnom putu, karijeri, planovima, familiji...

Večernje novosti 10.10.2021
Foto M. Vukadinović Naša zemlja i ljudi u njoj su mu pomogli kada mu je bilo najteže, a on im je to vratio na najlepši način, osvojenom medaljom na najvećem planetarnom sportskom takmičenju. Gruzijski rvač po rođenju, Zurab Datunašvili (30)… »

Udovičić čestitao datunašviliju: Uvek šampionski nepokolebljiv, čestitam na još jednom uspehu

Večernje novosti 10.10.2021
FOTO: Ministarstvo omladine i sporta Ministar je uputio čestitku nakon osvajanja zlatne medalje na Svetskom prvenstvu u rvanju koje se održalo u Oslu. - Svetsko zlato za Srbiju u rvanju, najbolji na planeti naš Zurab Datunašvili! Uvek šampionski… »

Svaka čast majstore, Datunašvili je prvak sveta

Nova 10.10.2021
Srpski rvač Zurab Datunašvili postao je svetski šampion u rvanju i našoj zemlji doneo zlatnu medalju. Datunašvili je u finalu u kategoriji do 87 kilograma grčko-rimskim stilom dominantno savladao Kirila Maskeviča rezultatom 9:1. Naš rvač je sve… »

Zurabi Datunašvili prvak sveta u rvanju VIDEO

B92 10.10.2021
Reprezentativac Srbije u rvanju Zurab Datunašvili novi je svetski prvak u rvanju grčko-rimsko stilom u kategoriji do 87 kilograma. U finalnom meču, kojim je zatvoren šampionat sveta u Oslu, Datunašvili je savladao Belorusa Maskeviča sa impresivnih… »

Svetski šampion u rvanju: Datunašvili osvojio zlato

Srbija danas 10.10.2021
Nastavlja da niže uspehe. Srpski rvač Zurabi Datunašvili novi je svetski šampion. On je u finalu Svetskog prvenstva u grčko-rimskom stilu u kategoriji do 87 kg savladao Kirila Maskeviča sa 9:1 iz Belorusije. Šampionat se ove nedelje završava u… »

Bravo bre!: Zurabi Datunašvili prvak sveta u rvanju!

Hot sport 10.10.2021
Reprezentativac Srbije u rvanju Zurab Datunašvili novi je svetski prvak u rvanju grčko-rimsko stilom u kategoriji do 87 kilograma. U finalnom meču, kojim je zatvoren šampionat sveta u Oslu, Datunašvili je savladao Belorusa Maskeviča sa impresivnih… »

Srpski rvač na krovu sveta!

Sputnik 10.10.2021
Zurab Datunašvili, srpski rvač, osvojio je zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu. On je u kategoriji do 87 kilograma grčko-rimskim stilom pobedio Belorusa Kirila Maskeviča ubedljivim rezultatom 9:1. Gruzin koji je izabrao da se takmiči pod zastavom… »

Vesti dana »