Izvor: N1 Info arhiva vesti 11.01.2016

WTA: Ana pala za šest mesta, Jelena opet srpska broj 1

N1 Info 11.01.2016
Jelena Janković na najnovijoj listi WTA zadržala je 21. mesto i tako ponovo postala najbolje rangirana srpska teniserka sa 2.455 bodova, pošto je pad od šest pozicija zabeležila Ana Ivanović, sada 22. na svetu. Ivanovićeva je izgubila poene jer je… »

Crnobrnja: Izazovi Poglavlje 35, ali i održati pažnju EU

N1 Info 11.01.2016
Predsednik Evropskog pokreta u Srbiji Mihailo Crnobrnja ocenio je za da je Poglavlje 35 u pregovorima sa EU najteže za realizaciju, navodeći da je mali broj zemalja imao to poglavlje na način na koji ga Srbija ima. Crnornja, koji je profesor Fakulteta… »

Može li sukob na Bliskom istoku da "spasi" cenu nafte?

N1 Info 11.01.2016
Cene nafte su u Aziji danas dodatno pale zbog bojazni investitora u pogledu ekonomskog usporavanja Kine i prezasićenosti ponude. Međutim, analitičari smatraju da bi sukob između Saudijske Arabije i Irana mogao da pruži izvesnu podršku cenama… »

Mandić: Nije nas ponela euforija sa tribina

N1 Info 11.01.2016
Vaterpolo reprezentativac Srbije Dušan Mandić rekao je da nije očekivao toliko ubedljivu pobedu protiv Hrvatske (13:6) na otvaranju Evropskog prvenstva u Beogradu. Srbija je sjajnom igrom na pravi način započela odbranu evropske titule pošto je… »

Zeri: Srpske paralelne strukture nastavljaju rad i u 2016?

N1 Info 11.01.2016
Srpske paralelne strukture na severu Kosova će nastaviti rad ove godine ukoliko vlasti Kosova ne primene u potpunosti Briselski sporazum, piše prištinski dnevnik Zeri. Dnevnik kaže da je vlada Srbija sprovela sve postignute dogovore uključujući onaj… »

Izgradnja postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda

N1 Info 11.01.2016
JP Elektroprivreda Srbije, ogranak HE Đerdap, objavilo je poziv za podnošenje ponuda za javnu nabavku velike vrednosti radova izgradnje postrojenja za prečišćavanje svih otpadnih voda – postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda naselja… »

Rogozin s vlastima Srbije o naoružanju

N1 Info 11.01.2016
Potpredsednik Vlade Rusije Dmitrij Rogozin razgovaraće sa srpskim vlastima o prodaji naoružanja, ali i o isporuci gasa, piše Blic. Rogozin će danas i sutra u Beogradu prisustvovati zasedanju srpsko-ruskog Međuvladinog komiteta za trgovinu, ekonomsku… »

Zlatni globus za Dikaprija i film "Povratnik"

N1 Info 11.01.2016
Film "Povratnik" (The Revenant) trijumfovao je sinoć na dodeli Zlatnog globusa sa osvojene tri nagrade, uključujući onu za najbolji film u kategoriji drame. Leonardo Dikaprio, koji u tom ostvarenju glumi lovca koga su prijatelji ostavili da umre kada… »

Holandija spremna da pomogne Srbiji u domenu vladavine prava

N1 Info 11.01.2016
Ambasador Holandije u Srbiji Herit Kornelis van den Dol izjavio je da je njegova zemlja spremna da pomogne Srbiji u segmentu vladavine prava, jednom od tri stuba pristupa proširenju EU. Holandski ambasador rekao je za list Danas da je, uprkos budžetskim… »

Adele: Izgubila sam deo sebe kada sam postala majka

N1 Info 11.01.2016
Adele, britanska pevačica, koja je svojim glasom osvojila svet u ekskluzivnom intervju za Radio Antena Sarajevo govorila je o svom životu i karijeri. Dvadesetsedmogodišnja pevačica i tekstopisac do sada je izdala tri albuma. Album pod imenom "19"… »