Izvor: N1 Info arhiva vesti 11.01.2016

Ko brine o psihičkom zdravlju policajaca?

N1 Info 11.01.2016
Puška i pancir štite policajce od napadača i kriminalaca, međutim ne mogu ih zaštititi od stresa kom su izloženi. Statistika je zabrinjavajuća, u poslednjih deset godine ubilo se više od 140 policajaca. Smanjenje plata, sve češći otkazi… »

Kežman: Rano je da Sergej napusti Lacio

N1 Info 11.01.2016
Sergej Milinković Saviće neće napustiti Lacio uskoro, rekao je njegov menadžer Mateja Kežman. Mladi srpski fudbaler je letos stigao u Rim iz Genta nakon osvojene titule prvaka sveta na U20 prvenstvo na Novom Zelandu. Milinković-Savić je uglavnom… »

Još jedan Srbin u španskoj ligi

N1 Info 11.01.2016
Srpski plejmejker Milos Milisavljević potpisao je jednomesečni ugovor sa članom španske Endesa lige Manresom uz mogućnost da saradnja bude nastavljena do kraja sezone. Dvadesettrogodišnji košarkaš je 2014. bio na širem spisku selektora… »

MUP: Informacija o praćenju došla od kolege novinara

N1 Info 11.01.2016
Nemanja Pantić iz Odeljenja za medije i komunikacije MUP-a izjavio da je lično ministru Nebojši Stefanoviću preneo informaciju da će predstavnik jednog novinarskog udruženja izaći i javno saopštiti da je jedna novinarka bila praćena. Pantić… »

Kobeščak: Srbi se već dve godine sa svima poigravaju

N1 Info 11.01.2016
Trener dubrovačkog Juga Vjekoslav Kobešćak smatra da reprezentacija Srbije u uvodnom meču protiv Hrvatske (13:6) nije prikazala ništa novo u odnosnu na prethodna takmičanja, ali i da nije sporno da Dejan Savić ima najjači tim na Evropskom… »

Dnevnik u 19 o ministru Stefanoviću i prijavi protiv njega

N1 Info 11.01.2016
U Dnevniku u 19 sati i o ovim temama: Potpredsednik ruske Vlade Dmitrij Rogozin u Beogradu. O čemu je razgovarao sa srpskim premijerom i da li sledi regionalna trka u naoružanju saznajte u Dnevniku. U Dnevniku i o tome kako je ministar policije znao i… »

Gasprom, uprkos sankcijama, povećao izvoz u Evropu

N1 Info 11.01.2016
Ruski gasni gigant Gasprom je prošle godine povećao obim isporuka gasa Evropi za osam odsto, uprkos tenzijama koje postoje sa Zapadom zbog ukrajinske krize. Prema izjavi generalnog direktora Gasproma Alekseja Milera, njegova kompanija je izvezla 159,4… »

Voz koji saobraća samo zbog jedne gimnazijalke

N1 Info 11.01.2016
Japan pridaje veliki značaj obrazovanju i smatra da svako treba da ima pravo na školovanje, pa je tako, iako potpuno nerentabilna, jedna železnička stanica ostala otvorena samo zbog jedne gimnazijalke. Stanica Kami-širataki na severnojapanskom ostrvu… »

Pada kvota na otkaz Mihajloviću

N1 Info 11.01.2016
Trener Milana Siniša Mihajlović "preživeo" je još jedan ultimatum uprave i posle remija sa Romom (1:1) i dalje je glavnokomandujući u trofejnom italijanskom klubu. Rukovodstvo "rosonera" na čelu sa predsednikom Silvijom Berluskonijem nezadovoljno je… »

Mićko: Tadića nisam imitirao jer je bio marketinška ljuštura

N1 Info 11.01.2016
Komičar Dragoljub Ljubičić Mićko rekao je, gostujući u emisiji “Tri tačke” Ivane Zarić na televiziji N1, da nikada nije "skidao" političare, već da su se oni sami nametali svojim prevelikim eksponiranjem u medijima. Mićko veruje da humor… »