Hronika arhiva vesti 21.02.2016

Izašao iz zatvora i iste noći ubio mladu ženu

Mondo 21.02.2016
Ljubiša Vasić (26), osumnjičen za ubistvo nevenčane supruge Zlate Nikolić (23), u svojoj kriminalnoj biografiji “ubeležio” je brojna krivična dela, saznaju “Novosti”. Foto: Mondo/ Stefan Stojanović U prilog tome govori činjenica da je iz… »

Tripoli: Transport posmrtnih ostataka u ponedeljak

B92 21.02.2016
Tripoli -- Sekretar Ministarstva spoljnih poslova Veljko Odalović stigao je u Tripoli, gde će sakupiti dokumentaciju za transport tela Slađane Stanković i Jovice Stepića. "Sastao sam se sa predstavnicima vlasti u Tripoliju sa kojima smo prethodna tri… »

Supružnici poginuli, troje dece povređeno

Alo 21.02.2016
Supružnici Marija Agatonović (23) i Slaviša Vasić (30) iz Rakitova kod Jagodine smrtno su stradali, dok je njihovo troje dece teže i lakše povređeno u saobraćajnoj nesreći u Dragocvetu kod Jagodine koja se dogodila večeras oko 19 časova… »

Strašno Ubistvo: Maloletnik iskasapio komšiju zbog kola!

Pravda 21.02.2016
SURDULICA – Zoran Veličković (60), uzoran poljoprivredni proizvođač, nekadašnji radnik preduzeća „7. septembar“ u Surdulici, zverski je ubijen nožem u noći između petka i subote, u svom domu, u selu Binovce kod Surdulice! – Veličković… »

Okružni zatvor osniva terapijsku zajednicu

Dnevnik 21.02.2016
Nakon što je ovih dana ministar policije Nebojša Stefanović najavio da će u zdravstvenim ustanovama dežurati policijske patrole zbog učestalih napada na medicinsko. osoblje, „Dnevnik“ je proverio kako funkcioniše zdravstvstvena služba i… »

Velika Racija U Kragujevcu: Žandarmerija upala u tri kafića

Kurir 21.02.2016
Pripadnici žandarmerije su na glavama imali fantomke a bili su punom opremom i sa dugim cevima. KRAGUJEVAC - Oklopna vozila Žandarmerije, naoružani pripadnici te službe upali su oko tri sata ujutru u sva tri kluba. Niko nije mogao da uđe i izađe iz… »

U ZATVORU KOVAO PLAN KAKO ĆE JE UBITI: Ljubiša krvnički ugušio suprugu jastukom jer je sumnjao da ga vara

Telegraf 21.02.2016
Tragičan ishod burne ljubavne veze Ljubiše i Zlate mogao se naslutiti mesecima unazad. Ljubiša Vasić (26) iz Kruševca je, u noći između petka i subote, jastukom ugušio nevenčanu suprugu Zlatu Nikolić (23) u spavaćoj sobi jer je sumnjao da ga je… »

Pogledajte potresni film o sirijskim izbeglicama i njihovoj deci (VIDEO)

Pravda 21.02.2016
Filmovi poput „Života na granici“ predočavaju životne uslove od kojih ljudi beže. Sigurnost i bolji život jedna su od glavnih tema ovogodišnjeg Filmskog festivala u Berlinu, gde je održana specijalna projekcija filma od kojeg se mnogo očekuje.… »

Stravično: Dve osobe poginule, troje dece povređeno kada je auto sleteo u potok kod Jagodine

Telegraf 21.02.2016
Suvozač Marija A. (23) poginula je na licu mesta, dok je vozač od zadobijenih povreda preminuo na prijemnom odeljenju jagodinske bolnice. Na putu Jagodina – Kragujevac, oko 19,15 časova, došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj su poginule dve… »

Maloletnik osumnjičen za ubistvo imao pomagače?

Južne vesti 21.02.2016
Surdulica Uhapšeni 16-godišnjak osumnjičen za ubistvo meštanina u selu Binovce kod Surdulice najverovatnije je imao pomagače, kažu iz vranjske policije gde sumnjaju da on telo nije mogao sam da odnese do jarka gde je ubijeni kasnije i pronađen… »