Hronika arhiva vesti 21.02.2016

Doktor prvi napao moju verenicu i mene

Alo 21.02.2016
Boban Vasiljević iz Beograda, koji se sumnjiči da je u utorak uveče napao ginekologa dr Tomislava Paunovića, lekara iz GAK “Narodni front”, davio ga i naneo mu lakše povrede, tvrdi da su on i njegova trudna verenica žrtve lekara! - Moja… »

Posle hapšenja komandanta zatvora "Lora": Duić prvi krvnik posle 15 godina pred sudskom porotom

Večernje novosti 21.02.2016
Splitski vojni zatvor bio je mesto gde su Hrvati od 1992. do 1997. držali više od 1.000 zarobljenika, koje su stražari psihički i fizički mučili i zlostavljali. ZAGREB OD STALNOG DOPISNIKA: SLUČAJ "Lora", koji bi trebalo da rasvetli mučenja i… »

Porodice Diplomata Iz Libije Zavijene U Crno: Slađanine ćerke skrhane od bola, Jovicin brat zanemeo

Telegraf 21.02.2016
Porodice stradalih Srba neme su od bola i ne mogu da prihvate strašnu tragediju koja ih je zadesila. Srpske diplomate, Slađana Stanković i Jovica Stepić stradali su u vazdušnom napadu u Libiji, a nakon tragičnih vesti, njihove porodice su zavijene u… »

Vatreni Obračun U Baru: Trojica ranjenih, napadač uhapšen

Blic 20.02.2016
Tri osobe su povređene večeras u pucnjavi koja se dogodila u motelu u mestu Dobra voda kod Bara, saopštila je crnogorska Uprava policije. Policija nije saopštila identite povređenih niti detalje pucnjave koja se dogodila oko 18.40 časova, ali… »

Saznajemo: Poznati advokat uhapšen zbog iznude od milion evra

Blic 20.02.2016
Beograd Policija je uhapsila poznatog advokata Iliju Šašića, koji je osumnjičen da je pokušao da iznudi milion evra od jednog vojvođanskog privrednika. Advokata su juče uhapsili pripadnici Uprave kriminalističke policije prilikom primopredaje prve… »

Veštaci: Luka Karadžić prešao u suprotnu traku i izazvao udes u kome je stradala studentkinja!

Večernje novosti 20.02.2016
MUP Završio analizu tragova nesreće u kojoj je 2005. poginula Branislava Rebić. Suđenje bratu haškog optuženika zakazano za 21. mart u Kragujevcu. LUKA Karadžić je prešao na levu stranu puta i udario u automobil "fijat" kojim je upravljala… »

Nasilje U Palati Pravde: Tukao i čupao suprugu u sudu

Blic 20.02.2016
Beograđanin Goran Mladenović (57) pretukao je u četvrtak suprugu usred Palate pravde! On je u Drugom osnovnom sudu osuđen na tri godine zatvora zbog nasilja u porodici, a samo nekoliko minuta pre zvaničnog izricanja presude, nasilnik, sa podebelim… »