Izvor: Danas arhiva vesti 10.03.2016

I Petrovčani među gostima

Danas 10.03.2016
Svečani prijem u Belom dvoru povodom krsne slave Udruženja "Svetog Simeona Mirotočivog“. Beograd - Srbija je najveće uspehe postigla kao monarhija, istaknuto je na prijemu u Belom dvoru kome je prisustvovala i delegacija opštine Petrovac na Mlavi… »

Naprednjaci bez SPO i SNP

Danas 10.03.2016
SNS u Užicu formirala predizbornu koaliciju sa šest stranaka i pokreta. Užice - Na predstojeće lokalne izbore užički naprednjaci će u koaliciju sa Pokretom socijalista, Socijaldemokratskom partijom, Novom Srbijom, PUPS-om, Pokretom Snaga Srbije i… »

Centar okruga bez važnijih institucija

Danas 10.03.2016
Kako je u regionalnoj podeli Šabac lošije prošao od Valjeva. Šabac - Iako je Šabac centar Mačvanskog okruga, ostale su neke stare regionalne podele, gde Valjevo ima veće prinadležnosti. Sve tamo do devedesetih godina i podela na okruge… »

Nedostajalo im pedesetak potpisa

Danas 10.03.2016
Koalicija oko Srpske napredne stranke u Kragujevcu otklonila nedostatke. Kragujevac - Koalicija okupljena oko Srpske napredne stranke otklonila je nedostatke koje je prilikom prekjučerašnje predaje liste te političke grupacije utvrdila Gradska izborna… »

SPS i DS protiv Vučićeve koalicije

Danas 10.03.2016
Kladovo jedina opština u Borskom okrugu u kojoj će se 24. aprila birati novi saziv opštinske skupštine. Kladovo - Jedina opština u Borskom okrugu u kojoj će se 24. aprila birati novi saziv opštinske skupštine je Kladovo, budući da su u preostale… »

Kobna melodrama sa pevanjem

Danas 10.03.2016
Premijera komada "Hromi ideali" u Narodnom pozorištu Užice. Užice - Nakon četvoromesečne pripreme, komad "Hromi ideali", po romanu "Čedomir Ilić" Milutina Uskokovića, biće premijerno izveden u četvrtak, 10.marta od 20 časova, u Narodnom… »

Planovi za agro smerove

Danas 10.03.2016
Predstavnici Zrenjanina i Visoke tehničke škole započeli pregovore sa kolegama iz Šapca. Zrenjanin - Nije potrebno posebno naglašavati koliko značaja poljoprivreda ima u regionu srednjeg Banata, gde osim primarne proizvodnje postoje prehrambeni… »

Da se dostojanstvo žena ne svodi na jedan dan

Danas 10.03.2016
U Skupštini grada održana diskusija o pravima i položaju žena. U Skupštini grada održana je panel-diskusija na temu "8. mart između istorijskog datuma i estradizacije: od hleba i ruža do uvelog karanfila", koju su organizovali Centar za socijalni… »

Kako se narušava i gradi samopoštovanje

Danas 10.03.2016
Uspeh, prihvaćenost u društvu, na poslu, priznanja i brojne gratifikacije nekim ljudima ne znače baš ništa za doživljaj samopouzdanja. Zapravo, pojedini ljudi poljuljanog samopouzdanja obezvređuju one koji ih hvale i prihvataju. Njihovi ideali su… »

Skriveni duh Pariza

Danas 10.03.2016
Napustili smo Svetu goru prepuni utisaka, ne samo o izuzetnim ljudima nego i zbog prirodne lepote. Plaže ispod Hilandara ili Vatopeda izgledaju lepše i od onih koje se reklamiraju na prospektima najekskluzivnijih destinacija *Ništa nam nije smetalo… »