Izvor: Danas arhiva vesti 10.03.2016

Partizan najgledaniji

Danas 10.03.2016
Poseta mečevima crno-belih u Pioniru dvostruko veća od proseka ABA lige u ligaškom delu. Beograd - Utakmice košarkaša Partizana u dvorani Pionir ove sezone prosečno je gledalo 4.577 navijača, što je dvostruko više od 2.085 gledalaca po meču… »

Terapija do šest nedelja

Danas 10.03.2016
Proizvođač mildronata, leka na koji je bila pozitivna Marija Šarapova, naveo da se sportistima preporučuje kraća primena. Beograd - Tretman lekom mildronat (meldonium) na koji je bila pozitivna Marija Šarapova na doping testu, a koji je od 2016. na… »

Važan, ali ne i presudan meč

Danas 10.03.2016
Pobeda nad Panatinaikosom otvara Crvenoj zvezdi vrata četvrtfinala Evrolige, ali ne garantuje prolaz dalje iz Top 16 faze. Beograd - Predstojeće 10. kolo Top 16 faze Evrolige između Crvene zvezde i Panatinaikosa biće možda i presudno u ostvarenju… »

Svi žele da nas pobede

Danas 10.03.2016
Mičel Donald svestan tereta koji očekuje Crvenu zvezdu do kraja prvenstva iako imaju veliku bodovnu prednost. Beograd - Stranci u crveno-belom dresu doneli su ove sezone, uz mlade snage Miodraga Božovića, prevagu koja je Crvenoj zvezdi omogućila… »

Vlada produžila skoro 75 v.d. mandata

Danas 09.03.2016
Za većinu položaja u državnoj upravi konkursi nisu završeni ni posle godinu dana Zakon o državnim službenicima omogućava privremene statuse šest meseci uz mogućnost jednog produžetka od tri meseca * Direktoru Kancelarije za KiM Marku Đuriću… »

U Kraljevu "overa" Evropskog prvenstva

Danas 09.03.2016
Rukometašice Srbije pobedile Češku u Zlinu u kvalifikacijama za šampionat Starog kontinenta - 30:25. Beograd - - Ako je suditi na osnovu sinoćnjeg nastupa rukometašica Srbije u Zlinu prefiks v.d. u "definiciji" položaja selektorke Dragice Đurić… »

Komunisti neće "prajmeriz"

Danas 09.03.2016
U septembru parlamentarni izbori u Rusiji * LDPR Vladimira Žirinovskog će tražiti da se funkcija predsednika Rusije preimenuje u "vrhovnog vladara" Moskva - - Samoregistracijom kandidata za učešće u stranačkim izborima počele su u Rusiji pripreme… »

Vlast pustila Centar niz vodu

Danas 09.03.2016
Zaposleni u Centru za strna žita tvrde da vlast nije ispunila obećanja i rešila status te ustanove. Kragujevac - - Zaposleni u kragujevačkom Centru za strna žita obavestili su javnost da obećanja predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića… »

Vučić i Hasanbegović znaju šta su izvikvali kao navijači

Danas 09.03.2016
Oliver Frljić, hrvatski reditelj i upravnik HNK Rijeka, govori za Danaspovodom sve češćih pretnji i zastrašivanja *Hasanbegović bi mogao puno toga naučiti od Vučića *Hrvatska bi morala shvatiti, koliko se god to njezinoj aktualnoj političkoj… »

Ružić i Pajtić obećavaju suzdržanost

Danas 09.03.2016
Kako će stanje elemnetarne nepogode uticati na političku borbu tokom kampanje Nenadić: Ako posledice poplava u nekoj opštini budu teže, bilo bi smisleno da se tamošnji izbori odlože. Beograd - – Stanje elementarnih nepogoda izazvano obilnim… »