Izvor: N1 Info arhiva vesti 12.03.2016

Đukanović uputio saučešće povodom smrti Dragana Nikolića

N1 Info 12.03.2016
Predsednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović uputio je saučešće porodici jednog od najpoznatijih glumaca bivše Jugoslavije Dragana Nikolića, koji je preminuo u 73. godini u Beogradu. "Sa osećajem iskrenog žaljenja primio sam vest o smrti barda… »

Sahranjena Nensi Regan

N1 Info 12.03.2016
Bivša prva dama SAD Nensi Regan sahranjena je u Kaliforniji pored supruga, bivšeg američkog predsednika Ronalda Regana. Oko hiljadu zvanica prisustvovalo je u petak sahrani Nensi Regan, a više od 5.000 ljudi joj je prethodno odalo poštu u… »

Ko više voli Adel - Hilari Klinton ili Tramp?

N1 Info 12.03.2016
Favorit demokrata za predsedničke izbore u SAD, Hilari Klinton izjavila je da je velika obožavateljka britanske pevačice Adel. Hilari Klinton je u intervjuu za američki lokalni radio rekla da bi puštala pesme poznate pevačice da ima svoju radio… »

UN reagovao na seksualno zlostavljanje koje čine mirovnjaci

N1 Info 12.03.2016
Savet bezbednosti UN usvojio je u petak uveče rezoluciju u kojoj se osuđuje seksualno zlostavljanje koje čine pripadnici mirovnih snaga UN. Glasanje u Savetu bezbednosti UN je odgovor na izveštaj generalnog sekretara Ban Ki Muna o 69 prijavljenih… »

Molotovljev koktel na kabinet Atifete Jahjaga

N1 Info 12.03.2016
U delu zgrade Supštine Kosova, u kome se nalazi kabinet odlazeće predsednice Kosova Atifete Jahjaga, slomljen je prozor i bačen molotovljev koktel, javili su danas prištinski mediji. Policija i kabinet Atifete Jahjaga još se nisu oglasili o tom… »