Izvor: Prva arhiva vesti 13.04.2016

Hranite se kao supermodeli: Ideje za doručak koji ne goji

Prva 13.04.2016
Započnite dan poput najlepših svetskih manekenki! Svi već dobro znamo kako je doručak najvažniji obrok u danu, ali većina nas i dalje ne uspeva da praktikuje ovu zdravu naviku. Ili zbog nedostatka vremena ili zbog nedostatka apetita rano ujutru… »

Ostrvo Sark - Poslednji feudalni posed u Evropi

Prva 13.04.2016
Od 2008. gospodar nema više prava koja je imao, ali i dalje jedini sme da drži golubove! Sark je malo ostrvo u jugozapadnom delu La Manša. Pripada Kanalskim ostrvima i deo je bejlifa Gernzi i ima površinu od 5,45 km2. Na ostrvu nema automobilskog… »

OVO su najbrži putevi do eksplozivnog orgazma!

Prva 13.04.2016
Ženski orgazam je mnogima još uvek velika misterija. Čak i samim ženama, tačnije nekima od njih je nedosanjani san. Ako želite da brže dođete do orgazma i prepustite se užicima pročitajte savete stručnjaka. Uskladite seksualno raspoloženje… »

Porco Dio! Ima li žene koju on ne bi mogao da "reketira" :)

Prva 13.04.2016
Kontroverzni Fabricio Korona, poznati italijanski paparaco i bivši muž Nine Morić objavio je provokativnu fotografiju na svom Instagram nalogu. Otkako je izašao iz zatvora u kojem je boravio nekoliko godina zbog pokušaja reketiranja poznatih… »

Vapaj Ane Nikolić: "Sve sam luđa, šta da radim?"

Prva 13.04.2016
Pevačica je Instagram postavila fotku uz zanimljiv prateći komentar. Fanovi su požurili da joj pomognu, a epilog očekujemo u nekom od narednih postova. “Sve sam luđa, kako je to moguće? Ljudi s godinama postaju normalniji, a ja luđa. Šta da… »

Zvezda meksičke sapunice obradila Seve!

Prva 13.04.2016
Meksička zvezda Talija, koja je srpskoj publici poznata po glavnim ulogama u latino serijama "Marimar" i "Rosalinda", obradila je pesmu "Uno momento" koju su pre godinu i po snimile Severina Kojić i Ministarke. Talija je navodno od autora Severinine… »

Te divne nasmejane bebe

Prva 13.04.2016
Čak 90 procenata novorođenčadi se smeje u prvom mesecu života, neki čak i u prvoj nedelji, ali ima i slučajeva da se nisu osmehnuli nijednom za 12 meseci. Bebe imaju jak temperament od rođenja. Razumevanje beba pomaže da razumemo i odrasle… »