Izvor: Srbija danas arhiva vesti 23.04.2016

Devojčica je poslala lavu poljubac, a njegova reakcija je sve iznenadila! (video)

Srbija danas 23.04.2016
Nije se tome nadao. Kada su mala, deca uglavnom žele svima da iskazuju ljubav i naklonost, pa i životinjama. Iako je toliko veći i strašniji od nje, ova devojčica je odlučila da lavu pošalje jedan fini poljubac. Kako ih je zapravo delilo staklo… »

Rešila da ga smuva: Goga navalila na Nikolu! (video)

Srbija danas 23.04.2016
Ne odustaje... Goga Aleksić je izašla u dvorište na imanju i odmah sela do svoje simaptije, Nikole Lakića, i počela da ga češka. Ona se pripila uz njega i sve vreme ga zapitkivala da li joj njeno češkanje prija. Na kraju mu se smestila i u krilo… »

Razlog tuče bila devojka? Svi detalji krvavog obračuna u kome je ubijen navijač Zvezde

Srbija danas 23.04.2016
Došlo je do prozivki između mladića, a potom i do razmene psovki. Potom su počeli... U žestokoj tuči između navijača čačanskog Borca i Crvene zvezde, u noći između petka i subote, oko 3.30 posle ponoći, brutalno je ubijen Čačanin Aleksandar… »

Ruska braća: Na srpskom istakli transparent posvećen ubijenom navijaču zvezde (foto)

Srbija danas 23.04.2016
Navijači Spartaka napravili gest za divljenje. Navijači moskovskog Spartaka odali su danas počast preminulom navijaču Crvene zvezde Aleksandru Jaćimoviću. Pristalice moskovskog velikana su tokom meča protiv Mordovije okačili transparent na kojem… »

Saznajte prvi rezultate izbora: U nedelju pratite izbornu noć na SrbijaDanas.com!

Srbija danas 23.04.2016
U nedelju, 24. aprila, tokom celog dana pratićemo uživo kako protiču vanredni parlamentarni izbori, a od 20h sa izveštačima iz izbornih štabova, pratićemo iz minuta u minut pristizanje rezultata! tokom celog dana, u blogu UŽIVO, možete da se… »

Nikada neće zaboraviti prijatelja: Evo šta je Andrija objavio o Marinku Madžgalju (foto)

Srbija danas 23.04.2016
Bili su nerazdvojni prijatelji. O smrti Marinka Madžgalja se i dalje priča ). Čitava Srbija i region je i dalje šokiran iznenadnom smrću sjajnog glumca, a njegov nerazdvojni prijatelj i kolega Andrija Milošević još jednom je na svom Instagramu… »

Misteriozna smrt: Isplivalo telo Pančevca iz mora u Tivtu

Srbija danas 23.04.2016
Beživotno telo 61-godišnjeg Pančevca Miroslava Lukića, pronađeno je u moru u lučici Kalimanj u Tivtu u četvrtak u poslepodnevnim satima. Telo koje je plutalo u vodi, primetio je prolaznik koji je pozvao policiju. Po odobrenju Višeg državnog… »

Da li te vara? Otkrij da li se u tvom krevetu događa neka akcija pomoću ove aplikacije (video)

Srbija danas 23.04.2016
Ovaj dušek je napravio španski proizvođač dušeka Durmet, koji je otkrio da su Španci među najnevernijim ljudima u Evropi. Ako sumnjate da vas vaš partner vara, dušek ''Smartress'' će to otkriti umesto vas. Ovaj ''pametni'' dušek napravljen je… »

Rođeni bez pola face i sa oklopom kornjače: Biće vam teško da shvatite da ovi mališani postoje (video)

Srbija danas 23.04.2016
Čudni genetski poremećaji. Bolesne ljude danas nažalost sve češće možemo videti. Lekari čine sve što je u njihovoj moći da se njihov broj smanji, ali je ponekada smrt ipak neizbežna. U ovom slučaju, hendikep je urođen i samim tim je… »

Stravična eksplozija u francuskoj: Ima više mrtvih!

Srbija danas 23.04.2016
Još nije poznato šta je izazvalo eksploziju, mada se u prvim izveštajima spominje da je u pitanju eksplozija gasa. U Normandiji na severu Francuske danas je došlo do eksplozije, u kojoj su tri osobe nestale, dok je jedna zatrpana pod ruševinama, a… »