Izvor: Telegraf arhiva vesti 23.04.2016

Kao gladne zveri: Farmeri jedni drugima otimali hranu iz ruku! (VIDEO)

Telegraf 23.04.2016
Na imanju u Lisoviću vlada opšte rasulo zbog nedostatka hrane. Učesnici rijalitija “ Farma” redovno se svađaju oko hrane, a sada su počeli da otimaju jedni drugima iz ruku, baš kao gladne zveri. NEZAPAMĆENA TUČA U LISOVIĆU: Žene se krvnički… »

Misterija stara vekovima konačno otkrivena: Stounhendž nekada bio krematorijum?

Telegraf 23.04.2016
Mnogi se nadaju da Stounhendž postaje sve manje i manje misteriozan i da će se uskoro saznati mnogo više o ovom legendarnom mestu. Arheolog Vilijam Hauli je 1920. godine otkrio ostatke kremiranih kostiju u okolini Stounhendža, u nekoliko rupa koje su… »

Dug istorijat sukoba navijača Zvezde i Borca: Da li je oteta zastava povod za kobnu tuču? (video)

Telegraf 23.04.2016
Dug je istorijat sukoba Delija iz Čačka i navijača Borca za prevlast u ovom gradu, a poslednji je nažalost ugasio jedan mlad život. Veče pre utakmice u Čačku između Borca i Crvene zvezde došlo je do tuče navijača dva kluba u kojem je život… »

"U čast vama, koji ste Srbiju oslobodili vekovnog ropstva": Obeležen Dan Vojske Srbije (foto)

Telegraf 23.04.2016
- Briga za bezbednost građana Srbije i naše otadžbine rodila se iz poštovanja prema vama, naši slavom ovenčani preci. Večno zahvalni pripadnici Vojske Srbije - napisao je general Ljubiša Diković u Spomen-knjigu na Avali. Povodom 23. aprila, Dana… »

Tipsarević se vraća na teren posle sedam meseci

Telegraf 23.04.2016
Poslednji meč, nekada drugi srpski teniser, odigrao je u septembru u Njujorku na US openu. Srpski teniser Janko Tipsarević posle sedam meseci pauze zbog povrede vraća se na teren i igraće na čelinddzeru u Ostravi, koji je osvojio 2004. godine… »

Da li je ova seks bomba razlog Nejmarovih slabih partija? (foto) (video)

Telegraf 23.04.2016
Brazilac zapostavio teren zbog aktivnosti van njega, a to se odražava na njegove partije. Španski mediji uveliko se bave sve ozbiljnijom krizom Nejmara, koji prosto ne liči na sebe u poslednjih nekoliko utakmica, pa se sve glasnije govori i da bi mogao… »

Duša mi miriše na beli luk: Kako je šumska travuljina, Sremuš, zaludela Kragujevčane (foto)

Telegraf 23.04.2016
- Moja žena se bacila na te lekovite trave, praktično počela da pase po livadama sve o čemu je pročitala na internetu da je lekovito - kaže jedan duhoviti penzioner. Na kragujevačkim pijacama ovog je proleća zavladala pomama za biljkom sremuš… »

Misterija u kući Marjanovića: Vladimira i Zorana od jutros nema, ne zna se gde su

Telegraf 23.04.2016
Ispred kuće nema čak ni njihovog automobila gde je, inače, uvek parkiran. Komšije kazu da automobila nije bilo ni jutros. Ekipa Telegrafa se i danas nalazi na terenu u Borči, gde se odigralo svirepo ubistvo pevačice granda Jelene Krsmanović… »

Ovo je navijač Zvezde koji je ubijen u Čačku (foto)

Telegraf 23.04.2016
Aleksandar Jaćimović iz Čačka je momak koji je nastradao u tuči navijača Zvezde i Borca. Velika tragedija se dogodila u Čačku gde je u tuči navijača Borca i Crvene zvezde ugašen jedan mlad život. Navijač Crvene zvezde koji je ubijen imao je… »

Sprečen novi teroristički napad u Turskoj: Uhapšeni pripadnici Islamske države!

Telegraf 23.04.2016
Islamisti su planirali da izvedu novi teroristički napad u centralnom delu Turske. Turske vlasti objavile su danas da je uhapšeno šest osoba osmunjičenih da su pripadnici Islamske države koji su planirali da izvedu napade u gradu Konja u centralnom… »