Izvor: Srbija danas arhiva vesti 25.04.2016

Postala crnka: Voditeljka Parova promenila boju kose! (foto)

Srbija danas 25.04.2016
Potpuno druga osoba. Voditeljka "Parova" Jelena Petković šokirala je pratioce na društvenoj mreži Instagram, kada je danas objavila fotografiju na kojoj je crna. Dugogodišnja plavuša je odlučila da potpuno promeni imidž, a ostaje nam da vidimo… »

Briljirao: Delije će zbog ovoga još više voleti Štimca (foto)

Srbija danas 25.04.2016
Centar Crvene zvezde u elementu. Vladimir Štimac je miljenik navijača Crvene zvezde zbog neizmerne ljubavi prema crveno-belima i borbenosti koja se graniči sa mazohizmom. Centar tima sa Malog Kalemegdana oglasio se na Tviteru stihovima zbog kojih će… »

Zukorlić: Spreman sam na saradnju sa svima!

Srbija danas 25.04.2016
Nosilac izborne liste Bošnjačka demokratska zajednica Sandžaka - Za pomirenje Muamer Zukorlić zadovoljan je što je ta stranka na republičkim izborima osvojila, kako je rekao, za sada, dva poslanička mandata, te istakao da je spreman na saradnju sa… »

Ispovest reprezentativca brazila: Postao bih ubica...

Srbija danas 25.04.2016
Teška priča... Nekadašnji reprezentativac Brazilac Felipe Melo, član Intera, rekao je da bi najverovatnije postao ubica da nije počeo da trenira fudbal. Melo je rođen i odrastao u Volta Redondi, opštini u Rio de Žaneiru, koja je poznata po… »

Na vašoj faci je sve zapisano: Crte lica govore kakva ste osoba - pronađite se i šokirajte se (foto)

Srbija danas 25.04.2016
Neće vam biti dobro koliko je istinito. Oblik lica i profila lica je ono što se prvo primetimo kada smo upoznati osobu. Fizionomija je znanost koja se bavi ljudskim karakteristikama na temelju vanjskog izgleda. Reč potiče iz grčke reči "physis" -… »

Moć! Pogledajte zašto je ova životinja jedna od najskupljih i najtraženijih na svetu! (video)

Srbija danas 25.04.2016
Zastrašujuće! Ovaj divlji afrički bivo se zove Horizon i vredi pravo bogatstvo. Zbog ogromnog raspona njegovih rogova od 1,5 metara važi za najtraženijeg u Južnoj Africi, i procenjen je na neverovatnih 8,5 miliona funti. Pored raspona rogova i… »

Istraživanje pokazalo: Žene po smrti supruga žive opuštenije i zdravije - udovci više pate

Srbija danas 25.04.2016
Rezultati novog ispitivanja delimično se razlikuju od ranije poznatih. Rezultati istraživanja naučnika sa Univerziteta u Padovi delimično su u suprotnosti s prethodnim koji su upućivali na to da brak ima pozitivan uticaj na zdravlje, da smanjuje… »

Ispričala farmerima: Marina Perazić dobila ponudu da snimi erotski film! (video)

Srbija danas 25.04.2016
Pevačica se pohvalila ostalim učesnicima "Farme". Poznata hrvatska pevačica Marina Perazić ispričala je učesnicima "Farme" kako je tokom karijere dobila par ponuda da snimi film, dok je za jednu morala da bude - gola. Iako nije bio u pitanju porno… »

Hit: Sahranili najvećeg rivala, al stvarno (video)!

Srbija danas 25.04.2016
Nisu izostali, kovčeg i venci, baš kao na pravoj sahrani. Aston Vila je u subotu i teoretski ispala iz Premijer lige. Tome su se najviše obradovali navijači najvećeg rivala Birmingema koji su na krajnje morbidan način proslavili ispadanje Vile iz… »

SAD uplašen: Putin pokušava da da razbije NATO

Srbija danas 25.04.2016
Ukoliko snage SAD u Evropi bidu stavljene u opasan položaj zbog ruskih poteza, američki general Kertis Skaparoti najavio je da će odgovoriti na opasnost. General je taj stav izneo nakon nedavnih preleta ruskih aviona u blizini američkog razarača. On… »