Automobili arhiva vesti 12.09.2016

Još jedna teaser slika za Volvo V90 Cross Country

Auto blog 12.09.2016
Volvo je prošle nedelje već objavio prvu teaser sliku buduće Cross Country verzije modela V90, a sada stiže još jedna. Budući da je premijera ovog (pro)terenskog karavana zakazana za 29. septembar i sajam automobila u Parizu, do tada možemo… »

Novi BMW c evolution (video)

Vrele gume 12.09.2016
Skuteri: Novi BMW c evolution (video) BMW Motorrad je predstavio drugu generaciju C evolution električnog skutera , koji zamenjuje prvobitni model, koji je u prodaji od leta 2014. Promene u stajlingu su suptilne, ali kombinacije boja su zaista za… »

Prvi servis nova epizoda

Vrele gume 12.09.2016
Otpornik glavu ne čuva: Prvi servis nova epizoda Nova epizoda najpopularnijeg domaćeg humorističkog serijala "Prvi servis" otkriva mahinacije sa polovnjacima. Da li i vi imate otpornik umesto vazdušnog jastuka?Otpornik glavu ne čuva: Prvi servis nova… »

Kako kradu iz auta bez obijanja i razbijanja?

Polovni automobili 12.09.2016
Da li znate da lopovi mogu da blokiraju daljinsku komandu za zaključavanje vašeg automobila? Kako da proverite da li je neko uspeo da blokira zaključavanje?Ako se uverite da je auto zaključan, da li lopovi mogu naknadno da ga otključaju? Parkirate… »

Nemačka najveće tržište automobila u Evropi – slede Francuska i Rusija

Auto blog 12.09.2016
Kako prenosi Srna, Nemačka je prva na evropskoj listi tržišta automobila sa 245 hiljada prodatih vozila. Za njom sledi Francuska sa 118 hiljada, pa Rusija sa 106 hiljada prodatih automobila u avgustu. Na četvrtom i petom mestu su Velika Britanija /81… »

Najavljen Mercedes-AMG GT C Roadster

Auto blog 12.09.2016
Mercedes-AMG GT je promociju imao 2014. godine na sajmu automobila u Parizu, i to prvo u dve verzije (bazni Mercedes-AMG GT sa 462KS i snažnija verzija AMG GT S sa 510KS). U međuvremenu se pojavio i Mercedes-AMG GT R koji je zvanično promovisan u junu… »

Stiže još električnih automobila iz BMW-a

Total car 12.09.2016
BMW je, navodno, samo nekoliko nedelja od konačnog odobrenja proizvodnje novih električnih modela, izuzev postojećeg “i” ranga. Nemački mediji prenose da ovaj proizvođač namerava da poboljša svoju strategiju električne mobilnosti, kako bi… »

Opel priprema SUV/crossover ofanzivu

Auto blog 12.09.2016
Opel trenutno zaostaje za konkurencijom kada je reč o SUV/crossover ponudi, a reč je o veoma popularnom segmentu u kome su mnogi proizvođači već odavno proširili broj modela dostupnih kupcima. Ipak, izgleda da su u Opelu svesni tog nedostatka i da… »

Tragom informacije da Fiat izmešta sediše u Holandiju, a poresko prebivalište u Veliku Britaniju

Auto blog 12.09.2016
Preuzeto sa: Danas.rs Mnogo buke, ni oko čega. Ovako bi u najkraćem mogla da se prokomentariše nedavna halabuka u pojedinim domaćim medijima oko ozvaničenja. Već dve i po godine stare, informacije da će Fijat administrativno sedište kompanije iz… »

Volkswagenov inženjer priznao krivicu

Total car 12.09.2016
Džejms Robert Liang, Volkswagenov inženjer, priznao je krivicu u okružnom američkom sudu, da je učestvovao u obmani američkih vlasti i da je prekršion „Akt o čistom vazduhu“. Zaprećena kazna za njegovo delo je do pet godina zatvora i kazna od… »