Automobili arhiva vesti 12.09.2016

Rolls-Royce ne ide ispod Ghosta

Auto blog 12.09.2016
Šefovi Rolls-Roycea su odlučili da neće širiti svoju ponudu na niže, odnosno da manji automobil od Ghosta neće izlaziti iz njihove fabrike. Mada za manji automobil od Ghosta ima ekonomske računice, u Rolls-Royce kažu da su njihovi kupci zadovoljni… »

Rosi: "Neću dozvoliti da me Lorenco naziva "prljavim vozačem"" (video)

Vrele gume 12.09.2016
MotoGP: Rosi: "Neću dozvoliti da me Lorenco naziva "prljavim vozačem"" (video) Valentino Rosi kaže da neće dozvoliti Horheu Lorencu da kritikuje njegovu vožnju , rekavši da je manevar preticanja u Mizanu bio kao i „bilo koji drugi“. Naime… »

Kia predstavila novi automatik sa 8 brzina

B92 12.09.2016
Korejski proizvođač objavio je nekoliko informacija o svom novom osmostepenom automatskom menjaču (8AT), koji će se koristiti na modelima sa prednjim pogonom. Novi 8AT plod je vlastitog razvoja kompanije Kia Motors, a suština ovog automatika je u… »

Da li je ovo "opel karl" koji može da se prodaje u Srbiji?

Moj auto 12.09.2016
Godinu ipo nakon predstavljanja novog modela “opel karl”, nemački proizvođač je za Salon u Parizu pripremio i (pro)terensku verziju automobila A segmenta - “karl roks”. Jasno je da je ime izvedeno od modela “adam roks”, dok je… »

Novi Chrysler Crossfire bi svakako morao biti bolji

Auto blog 12.09.2016
Početkom milenijuma, Chrysler je postao partner sa kompanijom Daimler-Benz. Rezultat ovog udruživanja i dan danas može biti viđen u modelima Charger i Challenger koji su bazirani na starijim modelima Mercedes E klase. I dok su neki od ovih… »

VIVA CAFE za najbolji OMV doživljaj kafe

Auto magazin 12.09.2016
Kafa već godinama spada među najpopularnija pića u svetu i postala je neizbežan deo moderne gastronomije. Kada putujemo, potrebna nam je mala, ali stimulišuća doza kofeina da nas razbudi. Zbog toga je VIVA kafa pravi izbor za sve OMV potrošače… »

Mercedes G klase za 2018. (VIDEO)

B92 12.09.2016
Dva maskirana prototipa unapređenog Mercedesvog terenaca snimljena su za vreme pauze tokom testiranja. Iako bi se, sudeći po neizmenjenom kockastom obliku, moglo zaključiti da Mercedes i nije morao da "kamuflira" svoj čuveni terenski automobil… »

BMW i8 Protonic Dark Silver Edition

Auto blog 12.09.2016
BMW se priprema da na predstojećem salonu automobila u Parizu posetiocima prikaže i novo specijalno izdanje svog hibridnog modela i8. To je BMW i8 Protonic Dark Silver Edition kog koga se ističe nova boja eksterijera, a koji će poput edicije Protonic… »

Karl Rocks - robustna varijanta Opelovog mališana

B92 12.09.2016
Opel će na predstojećem auto-salonu u Parizu predstaviti kros verziju modela Karl. U odnosu na standardnu varijantu Opelovog malog gradskog automobila (koji nosi ime sina osnivača ove nemačke kompanije), odstojanje od tla kod Rocks verzije veće je za… »

Opel Karl Rocks

Auto blog 12.09.2016
Opel je krajem 2014. godine prikazao svoj gradski model Karl, i to sa 1,0 litarskim trocilindričnim benzinskim motoroim sa 55 kW/75KS, standardno u kombinaciji sa manuelnim petostepenim menjačem (fabrika navodi da je prosečna potrošnja goriva 4,3… »