Izvor: Vesti online arhiva vesti 16.01.2017

Beograd prikazan kao Staljingrad

Vesti online 16.01.2017
Sliku iz centra srpske prestonice kada u razvalinama starih zgrada grupa migranata pali vatru ne bi li se ogrejala na dubokom minusu, izveštač "Dejli mejla" uporedio je sa slikom zarobljenika Vermahta prilikom čuvene i prelomne bitke Drugog svetskog… »

Ne izlazimo iz EU!

Vesti online 16.01.2017
Lider Slobodarske partije Austrije (FPO) Hajnc Kristijan Štrahe oštro je kritikovao vladu u Beču i izjasnio se za ostanak zemlje u EU, čiju reformu zahteva. On je, na tradicionalnom prolećnom skupu FPO u Salcburgu, pred oko 4.000 članova i… »

10+10 sa Inspektorom Blažom

Vesti online 16.01.2017
U rubrici 10+10 sa poznatima, Igor Blažević, poznatiji kao Prljavi inspektor Blaža otkriva stvari koje možda niste znali o njemu. 1. Ko je najzaslužniji za Vašu karijeru? - Najzaslužnija je moja majka jer jedna je mama. 2. Kako se borite sa tremom… »

Laza i Lenka u Berlinu i Beču

Vesti online 16.01.2017
Romantična filmska ljubavna priča o čuvenom srpskom pesniku Lazi Kostiću i Lenki Dunđerski "Santa Maria della Salute" u režiji Zdravka Šotre biće prikazana u Nemačkoj i Austriji. Premijera u Berlinu zakazana je za 18. januar u Sinepleks Neukollnu… »

Matija plače uz Mikijeve pesme

Vesti online 16.01.2017
x Zvali smo ga Miki Varteks i voleo sam njegove pesme, kaže akademik Bećković dok Bilja Krstić ističe da Jevremović ide pravo u istoriju. Vest o smrti Mikija Jevremovića rastužila je brojne poznate ličnosti. Tuguju njegovi fanovi, koji se više… »

Humanost bez premca

Vesti online 16.01.2017
Čitaoci "Vesti", dobrotvori "od Aljaske do Australije", i u prošloj 2016, kao i u prethodnoj 2015, nesebično su pomogli đacima pešacima, starima, iznemoglima, unesrećenima i bolesnima u Raškoj oblasti (Sandžaku). U januaru 2016. godine pohvalili… »

Deca igraju fudbal, roditelji se pesniče, krv lije (VIDEO)

Vesti online 16.01.2017
Nije Srbija jedina zemlja u kojoj se roditelji na tribinama svađaju, pa čak i potuku. Da se slične stvari dešavaju i u ostatkus veta svedoči snimak koji stiže sa Kanasrskih ostrva. Tokom meča mlađih kategorija dva roditelja su se najpre… »

"Neću da kopiram Đokovića"

Vesti online 16.01.2017
Jedna od nada Australijanaca da bi trofej u Melburnu mogao da osvoji neki domaći igrač, pored Nika Kiriosa, je i Bernard Tomić, koji je u prvom kolu deklasirao Tomaža Belućija prepustivši mu samo sedam gemova u tri seta. - Reklo bi se da sam u… »

Hag će suditi i Rusima?

Vesti online 16.01.2017
Predsednik Ukrajine Petro Porošenko zatražio je da se Rusija tuži Međunarodnom sudu UN, navodi se na zvaničnom sajtu predsednika Ukrajine. Kako je saopštio Porošenko, Kijev je optužio Moskvu za kršenje konvencije UN o borbi protiv finansiranja… »

"Nezrela albanska elita pokušava da izazove vojne sukobe na Kosovu"

Vesti online 16.01.2017
Nevladina organizacija "Politikolozi bez granica" osudila je pokušaj destabilizacije severnog dela južne srpske pokrajine Kosova i Metohije "od strane nedorasle, albanske političke elite". Kako Politikolozi u saopštenju navode, povod za izvođenje… »